А на теб явно мозъкът ти е безкрайно плитък.
Армейци Честит празник
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Армейци Честит празник
Разбира се ,че е празник
На 01.10 .1989 год. ЦСКА би отборът от подуене с 5-0 Стойчков вкара 4 гола .
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.
hard честит празник и на теб
Нали знаеш че не всеки циганин и турчин е фен на ЦСКА,но всички фенове на ЦСКА са цигани и турци 
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България
За разлика от теб смятам че няма никакво значения ,от каква националност ,раса и вероизповедание е фен на един отбор.Нима феновете на Манчестър са само чистокръвни англичани .Или на Реал ,Ювентус ...Как мислиш (ако имаш с какво ) лошо ли е да имаш повече фенове .Или в теб напират мисли(забравих ,че нямаш с какво) за чиста арийска раса. Спомни си думите на Дякона за хората ,който живеят в България.
- Neron
- Контакти:
Не празника на цецекато беше на 9-ти септември.Ден на комунягите,Цдна и Милко Балеф.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Още един дето реши да каже нещо и се насра. А бе момчета,мислете преди да пишете.

Тва не е празник на лефскарите?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- a boy named goo
- Контакти:
hard, чудно ми е от къде имаш желание да се занимаваш с тези хора
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Правилно,че празникът ни беше на 9 септември,защото на тази дата през 1948 ЦСКА печели първата си титла след като разбива говедата с 3:1. 
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Никога не е късно да покажеш на едно говедо че е тъпо. А иначе си прав : ) то където няма мозък как да влезне нещо свястно.
hard не разбирам защо се засягаш,след като аз просто честитя празника на феновете на ЦСКА които изповядват Исляма.Но не ти трябва да покажеш свинското в теб и започваш да квалифицираш хората.Та значи аз ако съм "плиткоумен",то ти приятелю трябва да имаш акъл колкто едно прасе(извинявам се на животното).Сега празнувай си празника и не се засягай.На 3 март можеш да ми честитиш националният празник както аз ти честитя вашият Байрям.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ 
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България