Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Мнениеот W84me » 25 ное 2012 22:30

blac_black_cat написа:
W84me написа:НА ИЗБОРИТЕ ПРОТИВ БОКО, ТОВА Е ИСТИНАТА! ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

+1
Дано имаме някаква алтернатива не като на последните.

Алтернативата е ясна!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:30

sin4ec написа:Аз гласувах за Атака, а сега, живи - здрави до юни, ще гласувам за БСП.

Не бе за БОКО, та той ще ни оправи дирекно , ако ли не индирекно
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 ное 2012 22:30

Не е далече времето когато сините плуеха тоя и ония хахахха ... сега обаче ги устройват нещата и обърнаха палачинката (историята помни) :lol: ! А за ЦСКА, ДА всички и винаги най-много са помагали, а и не спират да помагат,така че не мога да си крива душата и това го знае всяко хлапе :lol: . Аз от все сърце най-чистосърдечно пожелавам на подуЯнци да имат същата подкрепа и помощ на каквито ние се радваме, а ние нека бъдем зле НЕКА и имаме помощта, която имат те сега и са имали винаги от всички ... ! ;) САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

nordland22
Контакти:

Мнениеот nordland22 » 25 ное 2012 22:32

Какво точно е помогнал,че не разбирам.Г-н Б.Борисов няма какво да го коментираме.Толкова е нагъл и елементарен,че е безсмислено да го слушам какво говори.Между другото "комунистите" не са в БСП,търсете ги в ГЕРБ.Вижте им биографиите,къде са учили,какви са били родителите им и ще ви стане ясно за какво става дума.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 25 ное 2012 22:32

sin4ec написа:Аз гласувах за Атака, а сега, живи - здрави до юни, ще гласувам за БСП.

нали знаеш че БСП върви заедно с ДОГАН.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 ное 2012 22:33

blac_black_cat написа:
Zaash написа:Аз предлагам всеки който е изказал мнението си по отношение на политик или политика да спомене за кого е гласувал на последните избори!

Признавам си за БОКО - голяма грешка, ама нямах друг избор. Не че сега има ама се уверих аз и другите около мен, че боко трябва да си ходи веднага

Е като си ходи кой да дойде на негово място. Доган ли ?????? Или лицемера Станишев. Българина много бързо забравя за това си пати на всички избори.....
1.Бойко строи само магистрали и нищо друго не прави.
Въпрос: Колко магистрали направи Серго , и по-точно какво направи ? Да не би при него да сте взимали 1000 лева заплата и сега да сте зле?
Отговор: При Станишев бяха спрени парите за инфраструктура заради злоупотреба и корупция.

2. Бойко намерил спонсор на Левски , пък на ЦСКА не е?
Въпрос: Станишев на кой отбор намери спонсор?
Отговор Бойко не е толкова велик , че да казва на Газпром кой отбор да купят и кой не , и не му влиза в работата да търси спонсори на отбори. В Италия бившия им премиер беше президент на футболен клуб , другите отбори да не би да са ревали нещо.

Не съм фен на Бойко , и на следващите избори няма да гласувам за никой , защото всички са еднакви , но всеки друг да е следващият дори да не е Бойко само да не е Станишев или Доган.
Последна промяна от veni__85 на 25 ное 2012 22:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 ное 2012 22:34

blac_black_cat написа:

Не бе за БОКО, та той ще ни оправи дирекно , ако ли не индирекно

Не те ли е срам от правописа, или това понятие ти е чуждо?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:34

wsxedcrfv написа:
blac_black_cat написа:
wsxedcrfv написа:всички които плюят БОЙКО БОРИСОВ,никога не са гласували за него и това е една предизборна агитация на червените другари от БСП/БКП.
затова добър или лош,аз съм за БОЙКО! и против доган,царя и стани-шеф

Ти освен глупости друго не си писал. Тука няма нищо общо. Всеки си има някакви убеждения партиини, обаче има един отбор и той е ЦСКА

ти пишеш само глупости ,виж си написаното за олимпийските медали и за цска.само искам да напишеш,колко от тези червени медалисти са родени в СОФИЯ и първия им спортен клуб е цска?

Това го провери и тогава ще си говорим. Това го сподели и шефа на СК Левски Стоян ХРАНОВ :

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=51554

Ако съм излъгал се заклевам в най-милото си !!!!
А ти си неграмотен и за това си фен на геренци, защото нищо не си знаел за ЦСКА. Аз преди не бяхза никой, но като прочетох едни книжчици си избрах за кого да бъда, защото ЦСКА това е слава !
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

lubomir78
Контакти:

Мнениеот lubomir78 » 25 ное 2012 22:34

$4 милиона за ЦСКА от Либия след Нова година

"Армейците" ще получават по толкова годишно от нефтения гигант, от "Мерцедес" чакат автомобили

Светлина в тунела за ЦСКА все пак има, разбра Sportline.bg. След като през лятото беше провалена сделката за влизане на Гриша Ганчев в управлението на клуба, а наскоро стана ясно, че анонсираният за спонсор на "армейците" руски гигант "Газпром" ще инвестира в Левски, настроенито на запалянковците е минорно. Оказа се обаче, че собствениците на "червените" все пак имат резервни варианти.

Всъщност, имената на компаниите, които ще помогнат финансово на клуба вече се появиха в пресата, но изключително достоверен източник на Sportline.bg внесе допълнителна яснота около предстоящите сделки. Голямата новина за ЦСКА е, че след 31-и декември клубът ще има два нови спонсора. Става въпрос за Либийската национална петролна кампания и за автомобилния концерн "Мерцедес".

Преговорите, които водят собствениците на "армейците" Димитър Борисов и Иво Иванов, макар че вторият се поотдръпна от управлението на клуба, трябва да приключат до средата на декември и договорът да влезе в сила от 1 януари 2013 година. Очаква се по силата на този контракт всяка година в клубната каса да влизат 4 милиона долара.

Както е известно, "армейците" изкараха част от зимната си подготовка именно в Либия. Българите бяха първият футболен отбор, стъпил и играл на либийска земя след свалянето на Муамар Кадафи. Там "червените" участваха в демонстративен турнир, организиран от ръководител на местна политическа фракция, която се готвеше да атакува парламента.

В северноафриканската държава собственикът на ЦСКА Димитър Борисов завърза сериозни контакти и дори започна бизнес, заради който често пътува до Либия. Не е тайна, че бизнесменът спечели концесията за извозването на боклука в двата най-големи града в африканската държава – Бенгази и Триполи. именно създадените вече връзки и контакти ще му помогнат да намери свежи пари за отбора.

Либия притежава най-големите доказани петролни резерви в Африка, следвана от Нигерия и Алжир. Около 80% от тях се намират в провинция Сирт, като тази област е на 13-о място в света с 43,1 милиарда барела нефтен еквивалент.

Паралелно с преговорите с либийците текат и такива с представителите за България на германския концерн "Мерцедес". С тях също вече е постигната принципна договорка за рекламен договор, но от компанията няма да участват с пари, а ще предоставят няколко автомобила за ползване на "армейците".

Очаква се скоро да се уточни и бъдещото участие на "Глобул" в структурата на ЦСКА. Според нашия източник от мобилния оператор ще продължат да помагат финансово след края на този шампионат, но като втори спонсор при намалени финансови параметри.
Последна промяна от lubomir78 на 25 ное 2012 22:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2012 22:35

wsxedcrfv написа:

нали знаеш че БСП върви заедно с ДОГАН.

Бойко не е ли с Доган?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”