ЦСКА: Държавата и Бойко много ни помагат!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЦСКА: Държавата и Бойко много ни помагат!

Мнениеот Eminem » 21 ное 2012 18:48

Хем не знаете, хем се правите на интересни. Прочетете, поинтересувайте се и тогава пишете. Не мога да разбера защо пишете за нещо, за което не сте наясно.
stannn написа:За тях няма чичко Гугъл. Има синята библия в която всичко е описано. Ей сега ще започне с цитатите от нея. Очаквайте включване.

Не знам дали има синя библия, но със сигурност има червена. На вас все някой друг ви е виновен. Как пък един път ЦСКА не беше виновен. Как пък все някой ви саботира ? Типично по български - Все гледате да се оправдавате с други неща !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 21 ное 2012 18:52

Eminem написа:Хем не знаете, хем се правите на интересни. Прочетете, поинтересувайте се и тогава пишете. Не мога да разбера защо пишете за нещо, за което не сте наясно.
stannn написа:За тях няма чичко Гугъл. Има синята библия в която всичко е описано. Ей сега ще започне с цитатите от нея. Очаквайте включване.

Не знам дали има синя библия, но със сигурност има червена. На вас все някой друг ви е виновен. Как пък един път ЦСКА не беше виновен. Как пък все някой ви саботира ? Типично по български - Все гледате да се оправдавате с други неща !

А вие все се врете в чуждата паница , каква работа имаш са ти тука ??? :) УЖАС... нямате оправия ей... :lol: досадни сте нахални сте и сте глупави и наивни ! :)
Последна промяна от BaLoN на 21 ное 2012 18:52, променено общо 1 път.
catch me ... if you can !

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 ное 2012 18:52

Бойко Борисов едва ли симпатизира на някой отбор ! Той се опитва да помогне на така да го нарека ''грандовете'' , с което спомага за развитието на българският футбол !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 ное 2012 18:53

Eminem написа:Хем не знаете, хем се правите на интересни. Прочетете, поинтересувайте се и тогава пишете. Не мога да разбера защо пишете за нещо, за което не сте наясно.

Всички саботират ЦСКА, като отворя спортен сайт и навсякъде чета обърнати джобове, безследно изчезнали футболисти, Стойчо бил всичко друго, но не и треньор, Майкъла бил селянин.... айде стига не се правете на ощипани вие... всичко при вас е като по мед и масло и цялата журналия прави така че да не бъдете известни в медиите!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 ное 2012 18:56

BaLoN написа:А вие все се врете в чуждата паница , каква работа имаш са ти тука ??? :) УЖАС... нямате оправия ей... :lol: досадни сте нахални сте и сте глупави и найвни ! :)

Вие не се ли врете ? Всеки ден има по 4-5 цскарчета, които досаждат в нашия форум. Пиша в тази тема, защото пишете по въпрос, който касае Левски.
Какво означава наЙвни ? :?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 ное 2012 18:57

Alex написа:Абе никой ли не вижда абсурда в това през 21-ви век в някаква уж демокрация, всеки ден да обсипваме с похвални слова вожда...???????

в събота ще го похвалим хубаво
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 21 ное 2012 18:57

Да предлагам ли пак? Подаряваш ми твоя апартамент, а аз те пускам в моя за 30 години и искам всяка година да правиш ремонти на определена стойност. След 30 години ми връщаш апартамента, а аз твоя ще ти го върна ако реша. Все пак ти ще си ми го подарил.

Иво на това което прави помощ за всички ли му викаш? На Нефтохимик им прати Лукойл, при Берое отидоха Марица Изток, за ония от Подуене по добре да не споменаваме. То не беше ВТБ, не беше Газпром, а сега ще им прави и стадион с парите от Южен поток. Какво направи за ЦСКА? Даде след 1000 спънки базите за 30 години и подчинените му не позволяват никакво развитие на тези бази. Какво друго е направил за ЦСКА? Може би 100 000 от Цицорков се разняват на 10 милиона които осигури на ония от Подуене???
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 ное 2012 18:59

Teo написа:Всички саботират ЦСКА, като отворя спортен сайт и навсякъде чета обърнати джобове, безследно изчезнали футболисти, Стойчо бил всичко друго, но не и треньор, Майкъла бил селянин.... айде стига не се правете на ощипани вие... всичко при вас е като по мед и масло и цялата журналия прави така че да не бъдете известни в медиите!!!

Що се отнася до медиите... както пишат глупости за вас, така пишат и за нас.
И в двата отбора внасят напрежение и интриги.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 ное 2012 19:00

много е смешно и жалко подуенци да говорят каквото и да е ... фактите говорят достатъчно... а иначе мисля ,че бойко си вкара ужасен автогол ,като излъга по типично лефскарски, смятам ,че армейците няма да простят тая идиотия !!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 ное 2012 19:00

stannn написа:Да предлагам ли пак? Подаряваш ми твоя апартамент, а аз те пускам в моя за 30 години и искам всяка година да правиш ремонти на определена стойност. След 30 години ми връщаш апартамента, а аз твоя ще ти го върна ако реша. Все пак ти ще си ми го подарил.

Иво на това което прави помощ за всички ли му викаш? На Нефтохимик им прати Лукойл, при Берое отидоха Марица Изток, за ония от Подуене по добре да не споменаваме. То не беше ВТБ, не беше Газпром, а сега ще им прави и стадион с парите от Южен поток. Какво направи за ЦСКА? Даде след 1000 спънки базите за 30 години и подчинените му не позволяват никакво развитие на тези бази. Какво друго е направил за ЦСКА? Може би 100 000 от Цицорков се разняват на 10 милиона които осигури на ония от Подуене???

братле какво му говориш неща който гледа да се хване за нещо, всичко при подуенци е перфектно защото държавата седи зад тях, когато държавата се меси в футбола така става единия е добре, другия зле.

Върни се в “ЦСКА”