Teo написа:Zenit-SPb написа:Според няколко руски медии, след които най-големият спортен сайт championat.com, от българския ЦСКА са заявили на Газпром, че за изпълнение на поставените цели ще им е необходим бюджет от €10 млн.
Преди да решат кого точно да спонсорират, руснаците са отчели популярността и фенската маса на 4 български тима (лично според мен Левски, ЦСКА, Ботов и Локо Пд), качеството на клубната им база, компетентността на ръководствата им и най-вече с какъв годишен бюджет този отбор ще може да спечели 3 точки в груповата фаза на ШЛ.
Според достоверни източници от централата на Газпром,българският ЦСКА е бил едва четвърта опция, а Левски просто са били без никаква конкуренция].
Това което си написал е чиста доза глупост...
Пич само погледни точките клубна база и компетентността на ръководствата . Ето заради това не са ни избрали . ( най-вероятно)
База почти няма , Стадион - със мъка може да се направи някакъв основен ремонт , А за ръководство - аз не съм виждал прилично ръководство от първите години на Павлов . А ако е говорено със ЦСКА и те са поискали тези 10милиона , то те са вкл. заеми за изплащане и куп други глупости , които липсват при Левски , Локото и Ботев .
Нали се сещате , че напримерно ако всеки от критериите се дават 5 точки , за два ЦСКА получава примерно 1 точки .
Според мен информацията е вярна .