Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskar76
Контакти:

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот Levskar76 » 17 ное 2012 10:18

Аз не отричам нищо,но ми е смешен вашият антикомунизъм;да отстранявали сте колоси Факт!! а сега защо не отстранявате защо успехите ви секнаха?? Най богати Българи ви беха собственици и кво Нищо едно голямо нищо.3 участия в групите На УЕфа 3 пъти последни факт.Все некой и нещо ви пречи, само вие сте невинни само вас натискат....:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2012 10:22

Levskar76 написа:Да да сигурно сме най мразеният отбор в България;заради нас изхвърлиха от А група Пирин,Ботев пд;ние още от зората на А група заемаме местото на Ботев пд и Ние сме ОНВ(отбор насила влезнал).абе младежи като ги пишете некой работи мислите ли въобще или си вярвате на ГА и др.Като сте наследник на АС 23 за кво празнувахте 2008 юбилей?Да Левски е бил свързан с Милицията 1969-1985 а дали некой е питал искат ли?а вие как става таз работа 9 пъти поред шампион с най доброто от Бг футболистите!!и стига с тоя ваш антикомунизъм че ако не беше дошел 09.09.44 вас НЯМАШЕ да ви има.Да и Левски спечели не малко в този период.Разликата е Че вие всичко спечелихте тогава...:

Тези глупости ,сериозно ли ги говориш?ЦСКА е отборът налял най-много пари в Пирин и Ботев Пд,а това че в Благоевград си подариха акциите на доказания мошеник Емил Наков си е тяхен проблем.Като жалиш Ботев Пд ,защо не кажеш колко им платиха от Левски за Жоро Метъла.А фактите говорят че заради Левски ,Берое два пъти е гонен в Б група,веднъж след скандално съдийство в полза на сините в Ст.Загора,и втори път след врътка Коце Маца,Сираков ,като бе присъдена служебна победа на Беласица,след загубен мач,заради някакво незаверено медицинско.В Перник също си спомнят последиците след мач с Левски,така че си трай и не говори глупости.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 17 ное 2012 10:48

peliforewer написа:
Levskar76 написа:Да да сигурно сме най мразеният отбор в България;заради нас изхвърлиха от А група Пирин,Ботев пд;ние още от зората на А група заемаме местото на Ботев пд и Ние сме ОНВ(отбор насила влезнал).абе младежи като ги пишете некой работи мислите ли въобще или си вярвате на ГА и др.Като сте наследник на АС 23 за кво празнувахте 2008 юбилей?Да Левски е бил свързан с Милицията 1969-1985 а дали некой е питал искат ли?а вие как става таз работа 9 пъти поред шампион с най доброто от Бг футболистите!!и стига с тоя ваш антикомунизъм че ако не беше дошел 09.09.44 вас НЯМАШЕ да ви има.Да и Левски спечели не малко в този период.Разликата е Че вие всичко спечелихте тогава...:

Тези глупости ,сериозно ли ги говориш?ЦСКА е отборът налял най-много пари в Пирин и Ботев Пд,а това че в Благоевград си подариха акциите на доказания мошеник Емил Наков си е тяхен проблем.Като жалиш Ботев Пд ,защо не кажеш колко им платиха от Левски за Жоро Метъла.А фактите говорят че заради Левски ,Берое два пъти е гонен в Б група,веднъж след скандално съдийство в полза на сините в Ст.Загора,и втори път след врътка Коце Маца,Сираков ,като бе присъдена служебна победа на Беласица,след загубен мач,заради някакво незаверено медицинско.В Перник също си спомнят последиците след мач с Левски,така че си трай и не говори глупости.

Браво!
Последна промяна от sizif на 17 ное 2012 10:53, променено общо 1 път.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 17 ное 2012 10:50

Искали сте да се обедините със Спартак СФ защото тогава милиционерския отбор е пълен със звезди и добри футболисти които сега са легенди на отбора на Левски

Потребителски аватар
Levskar76
Контакти:

Мнениеот Levskar76 » 17 ное 2012 11:02

Да бе да Искали сме ние обединение със Спартак :) :) :) то тогава така ставаха искаш и хоп става!!??тия на други който не са живели тогава ги разправяй.Не отричам че отбора след това обединение спечели не малко и като играчи добри като успехи...това е неоспоримо !!последно една молба как ще коментирате следното "Георги Славков – Бенкса: Бяхме военни отбори. Затова „Ботев“ не можеше да бие ЦСКА.
Първия път преминах в ЦСКА след лична заповед от министъра на
отбраната – генерал Добри Джуров. Бях войник, получавам писмото и
отивам право в щаба на „Ботев“ да питам к`во става. Хората там само дето
не ми се изсмяха. Знаеха, че няма мърдане.
По същото време и Георги Димитров-Джеки, който също беше войник, отказа
на ЦСКА и генералитетът съвсем полудя. Вкараха ни в карцера, а един
човек през час минаваше да ни пита дали сме размислили. Страшен беше
този арест – с никого не говориш повече от месец, храната ти подават под
вратата на килията. С Джеки ни хвана някаква амнистия около 7 ноември
по случай Октомврийската революция и ни пуснаха на свобода. В крайна
сметка аз се завърнах в „Ботев“, а той явно е целял да ги изнуди за нещо
по-изгодно по договора и остана в ЦСКА."

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 17 ное 2012 11:31

Levskar76 написа:Да бе да Искали сме ние обединение със Спартак :) :) :) то тогава така ставаха искаш и хоп става!!??тия на други който не са живели тогава ги разправяй.Не отричам че отбора след това обединение спечели не малко и като играчи добри като успехи...това е неоспоримо !!последно една молба как ще коментирате следното "Георги Славков – Бенкса: Бяхме военни отбори. Затова „Ботев“ не можеше да бие ЦСКА.

Това не е вярно!Имаше футболисти които отказват да преминат в ЦСКА и след това за тях не е имало никакви негативни последствия.Великия Христо Бонев е пример за това.Всички които са идвали в ЦСКА са го правели по собствено желание!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 ное 2012 11:31

Levskar76 написа:Да бе да Искали сме ние обединение със Спартак :) :) :) то тогава така ставаха искаш и хоп става!!??тия на други който не са живели тогава ги разправяй.Не отричам че отбора след това обединение спечели не малко и като играчи добри като успехи...това е неоспоримо !!последно една молба как ще коментирате следното "Георги Славков – Бенкса: Бяхме военни отбори. Затова „Ботев“ не можеше да бие ЦСКА.

пълни глупости :idea: бенкса е полудял нещо, а той винаги е искал да играе в ЦСКА :idea:
виж статистиката между Ботев и ЦСКА през 80г когато бенкса играеше, ще се убедиш, че това са глупости, имаме една или две победи в Пловдив в началото на 80-те, както и те имат две победи в София, даже бенкса изтърва дузпата срещу тях в сезона 85-86, когато Ботев ни би с 3-2 на Армията :idea:

Петър Курдов:
- След това преминавате в “Левски”?
- При едно завръщане от чужбина на летището в София най-специално ме посрещнаха двама митничари. Казаха ми:

„Изобщо не мисли
да бягаш, защото
стреляме добре!”

Отведоха ме при хора от “Левски”. Там беше и Иван Вуцов. Те бяха добронамерени и ми показаха, че ме искат в отбора си. Аз знаех какво значи “Левски” и приех. Написах една молба и така се озовах в тима. Да, но тогава започна за мен белята. От ЦК на БКП ми забраниха да играя доживот. Заедно с Ради Здравков и Стойчо Младенов, които бяха подписали с ЦСКА. Не ми даваха нито да тренирам, нито дори да играя за кварталните отбори. Тяхното становище бе, че съм подписал неправомерно с “Левски”. Година и десет месеца продължиха мъките.

- Как се разреши проблемът?
- Един път при мен на „Герена” дойде Иван Славков, бог да го прости. Тогава той ми каза, че ледовете се топят и нещата ще се оправят. Върнах се в “Левски” и заиграх в официалните мачове. Последният ми мач беше срещу Милан на 1/16- финал за КЕШ на "Герена" (0:2). Двубоят се игра през есента на 1988 година. Тогава в състава на „росонерите” блестяха Гулит, Ван Бастен и Рийкард. Двубоят за мен завърши в „Пирогов”, тъй като Рийкард ме удари тежко в главата. Зашиха ме с 8 шева. На следващия ден пътувах за Германия, където подписах с Майнц 05. След три дни пък дебютирах за тима срещу Ватеншайд. Тогава отбелязах и единственото попадение в мача.

- Гледаха ли ви с по-различно око заради това, че сте от Източна Европа?
- Аз бях първият българин, който играе футбол законно в Германия. Колкото и нескромно да звучи, във Втора Бундеслига нямаха класни играчи като мен.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 ное 2012 11:35

sizif написа:

Това не е вярно!Имаше футболисти които отказват да преминат в ЦСКА и след това за тях не е имало никакви негативни последствия.Великия Христо Бонев е пример за това.Всички които са идвали в ЦСКА са го правели по собствено желание!

Подкрепям!
дори легендарният Соколов(лека му пръст) е искал да играе в ЦСКА, но милиционерите не са го пуснали :oops:
абе всички са искали в ЦСКА, дори и Гунди(Бог да го прости) е бил при нас и после е освободен
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 17 ное 2012 13:06

Сектанти,аре спрете тоя спам,бре!!!Темата е за едно нещо,вие три страници приказки от 1001 нощ изписахте.Тия интервюта от ШОК ли ги копирате?Всички искали да играят в ЦСКА.Болно племе сте вие,ей!!!

Не си и правете труда да ми отговаряте.С такива като вас дискусия е невъзможно да се води. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2012 17:33

mistreated написа:
Кашчей написа:Като започнете да пишете глупости понякога, нямате спиране!

За разлика от теб, ти ги пишеш ПОСТОЯННО!

Като не ви отърва написаното е най-лесното да кажеш-глупости, нали!?А, да-и когато написаното не е във възхвала на харизмата също са глупости.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”