Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MJ23
Контакти:

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот MJ23 » 15 ное 2012 17:04

Че Бо(й)ко е най-слабият ни премиер в новата история вече смятам че са наясно всички хора с поне минимални умствени показатели! Че в момента това тук е една сбирщина от мошенници, а не държава се вижда всеки ден и навсякъде. Дори и в момента ако почетеш малко из интернет и видиш акакво се случва (с ВСС и КС) и ще придобиеш представа за ситуацията в "държавата". Но нека не правим темата политическа - замислете се коя е основната причини Газпром да не искат ЦСКА??? Аз като левскар бих се радвал ако действително такава компания ни стане спонсор. но бих се радвал един полусезон, точно докато разбера, че нямам никакво значение кой ни е спонсора - нивото ще е същото. Както и да е, това е друга тема...
Та за ФК ЦСКА - ами кой нормален човек/компания би инвестирала в този клуб в момента, с тези собственици и тази "организация"? Не говоря като фен на противников отбор, а като обикновен любител на футбола. Кой би искал да има нещо общо със собствениците на клуба? Не че нашия Бай Ганьо е цвете за мирисане, много далеч съм от тази мисъл. Но поне в Левски на организационно ниво сме в пъти по-добре. Един клуб не е само 20-тина футболисти! Има база, задължения, други спонсори и ред други неща. Недейте чисто фенски веднага да се нахвърляте и плюете. Според мен това е в реда на нещата, поне докато в ЦСКА не настъпи промяна.
А инъче - аз съм от онези "наивници" които си мислят, че за да има силен ЛЕВСКИ трябва да има и силен ЦСКА, и силен Лудогорец, и силни Локо и Ботев и така нататък да не изреждам.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 15 ное 2012 17:06

ralka_levskarka написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:какво е обещал и свършил ББ ще му се отрази когато дойде време за гласуване . иначе, всеки разумен би знаел че няма как да очаква компания катогазпром да налива милиони в слабите български отбори. а относно това че били са избрали отбора от поляните край софия какво ви притеснява, примера с руската банка от лятото го помним, затвърждаване на етикета "евроидиот" и смачкани от нас в дербито. и абрамович нема ги спаси тея :!:

Какво седиш в този форум, май ти трябва училище :?
Бойко Борисов е помогнал само на Левски? Марешки аз ли го доведох :? :lol:

Не съм чул да е сутеньор, но щом казваш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 15 ное 2012 17:07

Разбира се,че много лесно може да подметне на Газпром,че собствениците на ЦСКА са некоректни което не е лъжа,но той го прави с целта да си измие ръцете и да каже,направих каквото можах.Мен това обаче не ме притеснява в Левски са също толкова некадърни,колкото и в ЦСКА така,че да дойдат и още 50 спонсора Левски си остава същият отбор точно такъв какъвто е и Звезда със огромен бюджет,докато Партизан е с огромен бюджет и ги бие навсякъде.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 ное 2012 17:08

Имам идея за транспарант тази седмица да сложим една карикатура на Бинокио.И след това всяка следваща седмица същата карикатура ,ама с все по голям нос ,докато не обхване целия сектор! Ебати лъжеца ,ебати премиера !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 ное 2012 17:08

Червени_шампиони написа:
ralka_levskarka написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:какво е обещал и свършил ББ ще му се отрази когато дойде време за гласуване . иначе, всеки разумен би знаел че няма как да очаква компания катогазпром да налива милиони в слабите български отбори. а относно това че били са избрали отбора от поляните край софия какво ви притеснява, примера с руската банка от лятото го помним, затвърждаване на етикета "евроидиот" и смачкани от нас в дербито. и абрамович нема ги спаси тея :!:

Не съм чул да е сутеньор, но щом казваш.

Питах просто бе, има ли значение кой какъв е? ББ ли го доведе? Да, той беше, мерси ;) !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2012 17:09

Vincenzo написа:
БОТЕВ 1912 написа:Да бе, точно Бойко ще каже на Газпром кой отбор да спонсорират :lol:

Те седят глупавите русначета и чакат Бойко да им каже какво да правят. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Стига с тоя Бойко бе, комунистите искат да си инвестират парите в комунистическия отбор на България Левски... ВТБ, Газпром, Ганьо президент толкова комунисти на едно място че на човек да му се доповръща :shock:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 ное 2012 17:09

При МухоБойко всичко е так-так... :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 ное 2012 17:10

Teo написа:
Vincenzo написа:
БОТЕВ 1912 написа:Да бе, точно Бойко ще каже на Газпром кой отбор да спонсорират :lol:

Те седят глупавите русначета и чакат Бойко да им каже какво да правят. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Стига с тоя Бойко бе, комунистите искат да си инвестират парите в комунистическия отбор на България Левски... ВТБ, Газпром, Ганьо президент толкова комунисти на едно място че на човек да му се доповръща :shock:

Левски комунистически отбор :o Кой не си е научил урока по история да питам аз :? :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 ное 2012 17:10

ralka_levskarka написа:

казал съм ти да не ме занимаваш
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

redheart
Контакти:

Мнениеот redheart » 15 ное 2012 17:11

Мисля, че едно от най-правилните неща в поставената тема е това, че не е морално да са подпомага един единствен отбор в България.

Криза е, трудно е. И това всички го разбират и усещат. В същото време, къде каквото има някой спонсор всико се насочва към Левски - миналата година ВТБ, тази година Газпром, догодина ще видим, до изборите през юли г-н Борисов е премиер и спокойно може да посъветва всеки един нов инвеститор, ако такъм се появи изобщо, да помага на Левски.

Отново се повтарям, г-н Борисов публично заяви, че е "болен левскар". В подобно изказване, няма нищо лошо, ако не го правиш в качеството си на министър-председател на България.

Няма нищо вярно в това, че Газпром била избрала Левски. Газпорм е нов чуждестранен инвеститор в България. На всичкото отгове политиката на този инвеститор е да подпомага футболни отбори в държавите, в които инвестира - пример в Гернамия е Шалке 04, в Сърбия - Цървена звезда и така нататък. Газпорм като инвеститор единствено решава, дали да инвестира. А къде да инвестира във футбол, Газпром, ще послуша ръководителите на държавата, които са сключили един договор с Газпром, който ще донесе сериозни печалби на Газпром.

И естествено, ръководителят на държавата е казал "Левски" защото и в качеството си на министър председател той действа като "болен левскар". Фактът, че Левски вече има спонсори и то два - МТел и ВТБ, няма значение, важното е където има свеж паричен ресурс, той пак да отиде в Левски, а не например в конкурент на Левски като Черноморец, които също са със сини екипи, имат база, стадион, един триста-хиляден град, и ... в момента имат дългове за над 8,000,000 лева ... докато Левски обявява, че един лев дълг няма, че и без Газпром нов стадион си строи и така нататък.

Ясно е, че Левски е отборът на властта, която безугледно и безскрупулно ще го подкрепя докато може, или по-точно докато избирателите й позволяват да го прави....

В същото време, в Левски бързо да решат, къде да разположат логото на Газпром, че то няма много места по екипите им - има си МТел, ВТБ вече. Може би на шортите отзад е добра идея ...

Върни се в “ЦСКА”