Край - мониторинга е свален

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Край - мониторинга е свален

Мнениеот Beck's » 15 ное 2012 13:07

УЕФА свали мониторинга над ЦСКА, съобщи днес във Варна президентът на клуба Димитър Борисов.

Той опроверга появилите се информации, че футболистите не са получавали заплати осем месеца.

По думите на Борисов закъснението на заплатите в отбора е един месец, а пред УЕФА е обявен срок 2 месеца.

Вече може да се диша малко по-спокойно !
Дано са се поучили от грешките си и да не ги повтарят.....

MONK1TO
Контакти:

Re: Край - мониторинга е свален

Мнениеот MONK1TO » 15 ное 2012 13:13

Колкото и да не ни се вярва Сякаш лошата приказка свършва :)

САМО ЦСКА!
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 ное 2012 13:15

Спокоен ще съм едва когато боклуците се изметат от ЦСКА. Иначе годините без титла ще се множат...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 15 ное 2012 13:19

Нека да се стабилизираме Нали уш декември месец се махат :evil:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 15 ное 2012 13:21

Red Warrior написа:Спокоен ще съм едва когато боклуците се изметат от ЦСКА. Иначе годините без титла ще се множат...

Едно по едно, нека си стъпиме на краката, след това започваме да се изкачваме, защото един друг отбор е без финансови прблеми , но последните 5 години и те си множат годинките без титла!
Трябва ни управление, бях с положителна нагласа за Майкала, но ми се струва, че не се съобразява с приказките си .....

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 ное 2012 13:30

Beck's написа:
Red Warrior написа:Спокоен ще съм едва когато боклуците се изметат от ЦСКА. Иначе годините без титла ще се множат...

Едно по едно, нека си стъпиме на краката, след това започваме да се изкачваме, защото един друг отбор е без финансови прблеми , но последните 5 години и те си множат годинките без титла!
Трябва ни управление, бях с положителна нагласа за Майкала, но ми се струва, че не се съобразява с приказките си .....

Майкъла ми излгежда малко на Бойко Борисов - много говори, а нищо не върши. Уж имаше пълната власт, а лекето-саботьор Георги Павлов още е в ЦСКА. Да не забравяме и Станко Йовчев. Все пак съм казал, че му давам 100 дни кредит на доверие, както се прави при всяко едно ново управление.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Benan
Контакти:

Мнениеот Benan » 15 ное 2012 13:55

Не мислите ли,че на Майкала му трябва време да поработи!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 15 ное 2012 14:09

Red Warrior написа:
Beck's написа:

Майкъла ми излгежда малко на Бойко Борисов - много говори, а нищо не върши. Уж имаше пълната власт, а лекето-саботьор Георги Павлов още е в ЦСКА. Да не забравяме и Станко Йовчев. Все пак съм казал, че му давам 100 дни кредит на доверие, както се прави при всяко едно ново управление.

Вчера на мача седях с Крачуна, Апостола и Станко !!! Докато Крачуна и Попов гледаха мача и коментираха, то Станко беше зает в писане на СМС-и и оглеждане дали някой го е разпознал :lol:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 ное 2012 14:42

Добра новина за нас !!!

Но това е нещото което не трябва да спираме да искаме , всичко друго иначе няма да има смисъл .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 15 ное 2012 16:01

Не се ли въртеше някакъв таймер с обратно броене?
Къде са сега часовникарите, да не точат газ някъде?

Върни се в “ЦСКА”