НА БУНТ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: НА БУНТ!!!

Мнениеот Deliba6 » 29 сеп 2008 11:40

kiko3 написа:
petela написа:
Angoff написа:Привържениците на ЦСКА,трябва да са мислещи и умни хора ... очевидно автора на темата не е от тях , пийни си хапчетата и лягай , това е моя съвет към петльо ... !

Еее,дотам ли стигнахте,че да се обиждаме бе?!?И двамата сме от ЦСКА и мисля,че не е колегиално да ме обиждаш и подиграваш по подобен начин.Ами,ако разбираш под "четата на воеводата Дуче" -верен привърженик от Сектор Г,значи съм такъв.Казвам си мнението.Ти явно си от семкаджиите и явно изобщо не си от ЦСКА щом говориш по такъв начин за Дучето и други цесекари.

Пич,аре гледай си темата и изобщо не сравнявай ЦСКА с Дучето. Дучето не е ЦСКА и никога няма да бъде. ;)

Като ви чета как се ядете един друг ми става ясно, че няма да се оправите! Оскотели сте от безпомощност!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 29 сеп 2008 12:21

Подкрепям Angoff няма смисъл от бунтове най-много да изкараме някое наказание като Ботев на празни трибуни и заради празноглавци като вас пак да не мога да гледам домакинските мачове на моя отбор. Заради некви тикви дето счупиха стъклото на рейса на левски. Изгорях с 2 мача а си купих карта за 80 лева така не помагате на ЦСКА а само вредите така че спрете с простотията това е апела ми към вас. Нищо не зависи от нас колкото и да не ми се иска Томов е собственика и няма как да реагираме той държи всички козове.Моля се да продаде ЦСКА по скоро и да се оправим, но времето ще покаже.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
piggy bank

Мнениеот piggy bank » 29 сеп 2008 14:58

situatsiqta e mnogo delikatna. tomov ot dobro ne razbira, pravi ni na ludi,govori laji na lqvo i na dqsno i si misli 4e e ot otbora. toi dori ne misli i da se maha,a naprotiv nastanqva se vse po-udobno. sas lozungi i transperanti protiv nego qvno ne stava, silno se samnqvam 4e gi 4ete za6toto dori ne idva na ma4ovete na otbora. za bunt ne vijdam hora koito 6te se naviqt vapreki 4e dosta hora se navivat na po rakiq dve ,no tova e v ramkite na 6egata.spomnqm si fenove na barsa koito gi bqha rasledvali ,4e organizirat otvli4ane sre6tu laporta, no ne vijdam koi ot na6te 6e stignat do takiva krainosti sprqmo tomov.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 29 сеп 2008 15:19

Я,докато се бунтуваш ми отговори на следния въпрос: ТИМ като купят Левски,какво ще им пише на фанелките? Сигурно "АРМЕЕЦ"! ;) :lol: ;)

Върни се в “ЦСКА”