Официална фен-тема Лукас Пачеко Саша

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Официална фен-тема Лукас Пачеко Саша

Мнениеот mironi88 » 01 ное 2012 17:07

специално от за Спрокел от репортажа на Кирков разбрах,че бил в Кипър и си почивал с заплатата която получава от ЦСКА

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=50896
Поне си изпълнява задълженията човека.
ИзображениеИзображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 01 ное 2012 17:18

Смятам, че Титан имат нещо на ум щом искат да останат засега. Дано да чакат оферта от някой, който иска да вземе ЦСКА. Колкото до новите играчи в отбора смятам, че поне 4-5 са за гонене. Само, като се погледне съставът и става ясно, кой ще си тръгне зимата. Защо обаче бяха привлечени Бенжалюн, Родригес, Кириакидис и Тангариня. Последния не получи изобщо шанс, а останалите явно Стойчо не ги харесва. Плюс Станко Йовчев, който какво прави в ЦСКА никой не знае. Добри попълнения са Венков, Саша, Пакурар и вероятно Тасио ако му се даде повече шанс. Нюанджи има още много да учи и гола срещу Левски не го прави недосегаем. Сержиньо също има място, защото може да играе на различни постове и центрира добре.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 ное 2012 17:19

и тоя живурка на гърба на отбора, няма ли некво достойнство да напусне сам, или поне да му зачислят да мие рейса да има неква файда от него
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 01 ное 2012 18:45, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 ное 2012 18:41

Страхотен футболист, дано го задържим за по-дълго ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 ное 2012 19:22

Много добър за нашите стандарти!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 01 ное 2012 21:38

ОщеОтДете написа:Да, и като дойде зимата и разпродадът половината отбор, пак ще чуем старата песен на нов глас. Това ще бъде последния шанс на "ТИТАН", да докажат, че им пука за ЦСКА. Ако продадът и 1 играч който Стойчо иска, направо ги взривяваме!

Проблема на Титан е в управлението на парите!

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 02 ное 2012 07:59

Саша показа качества от мача със Славия на Овча купел. Реално тогава показахме и че сме отбор. До преди това състава не беше избистрен и играехме зле. Саша има качества за вътрешен хал а и за разлика от Тошко има и добър поглед ив офанзивнен план. Боладо ако не можем да разтрогнем с него може и да го пробваме в онзи мач където се контузи само той играеше футбол. А най ме кефи физическата подготовка. ПРави ми впечатление че сме много напред с материала и не знам италианчето какви хапове им дава ама е велик. А онова македонче в Литекс нещо го нямам никакъв. 8-)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 ное 2012 18:21

страхотен саша и вчера чувам. браво бе момче :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 ное 2012 14:29

Аз съм го критикувал много този играч и не бързам с възхвалите засега. Нека почакаме.
С/у Мура и в първите му мачове игра ужасно.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 ное 2012 14:43

Pichichi написа:Аз съм го критикувал много този играч и не бързам с възхвалите засега. Нека почакаме.
С/у Мура и в първите му мачове игра ужасно.

Е кажи ми, кой не игра ужасно тагава ?
Аз лично гледах всичките контроли в нета и останах супер доволен само от него . Сигурен съм, че е стабилно момче и не лети в облаците ....

Върни се в “ЦСКА”