"Червените" взимат базите за 40 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА взима терени за 9 милиона евро

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 14:22

mike28 написа:Кое, че Мъри е слаб треньор, защото ЦСКА започнаха да мислят за базата на ДЮШ ли>? ;)

Не точно-защото беше акзал че Мъри единстевено мисли за тези работи-а аз ти казах че и в ЦСКА се виждат наченки на такова нещо-и тази новина ако е вярна го потвърждава!
Изображение

del_pierobg
Контакти:

Мнениеот del_pierobg » 06 сеп 2009 14:36

redrOck написа:Дано стане наистина ;)

Дано но едва ли
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 14:39

Не си ме разбрал правилно. Мъри е сред тези ( а те определено не са много), които непрекъснато натякват за подобряване качеството на терените. Казах още, при това неколкократно, че Пенев в момента се опитва да гради това, което беше постигнато от Стоилов в Левски (не защото Мъри е открил топлата вода и колелото едновременно), защото това е нормалната европейска и световна практика. Като няма качествени терени и места, където подрастващите да играят- трудно могат да израстнат като футболисти. Специално в София, Левски и Славия са пример в това отношение, за страната мисля, че само в Ловеч имат отлична база за децата. А навремето имахме страхотни школи, това Благоевград, Пловдив, Варна, за определен период и Търново, а сега нямаме почти нищо.
Ела да видиш в един град като Русе, колко терена има, какво е качеството им и на кои от тях, децата могат да играят безплатно. Когато аз бях дете, съм играл необезпокоявано на всичките стадиони, сега дори няма една площадка с изкуствена настилка със свободен достъп. Как да станат децата футболисти?

kerrydixon
Контакти:

Мнениеот kerrydixon » 06 сеп 2009 14:47

децата ще станат футболисти,когато оправят терените и се докарат качествени треньори от чужбина.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 06 сеп 2009 14:51

kerrydixon написа:децата ще станат футболисти,когато оправят терените и се докарат качествени треньори от чужбина.

правилно

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 сеп 2009 15:08

Дано да направим като левскарите и ние да си подобриме ДЮШ,че Батков може и да е бай Ганьо ама глей кви работи направи в школата на ''Левски''! :?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 06 сеп 2009 15:09

ЦСКА взима базите за 40 години
06.09.2009 09:50

Ръководството на ЦСКА е пред финализиране на преговорите с Министерството на спорта относно отдаването под наем на базите, които клубът ползва.

В най-скоро време 31-кратните шампиони ще получат стадион "Българска армия", базата "Червено знаме" и тренировъчната база в Панчарево на концесия, като очакваният срок е за 40 години.

Този въпрос се точи от години. Очаква се обаче да приключи благоприятно и за двете страни до края на 2009 година.

Преговорите между ръководството на червените и собствениците на ЦСКА стартира преди около 3-4 месеца.

http://cska.gol.bg/article.php?id=62509

Сега я видях и тази новина дано и това да стане :roll:

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 06 сеп 2009 15:15

mike28 написа:Дай Боже, това е пътят.

а така :lol:

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 06 сеп 2009 15:24

kerrydixon написа:децата ще станат футболисти,когато оправят терените и се докарат качествени треньори от чужбина.

Аве, пич, ти знаеш ли кои са треньорите в "Марица"Пд., та оттам постоянно извират добри играчи.. или в "Пирин"?
Дали не са изпреварили времето си техните ръководители и да са са си поръчали треньори от чужбина.. още преди 30 години, че и повече?

Върни се в “ЦСКА”