КОЙ МАЛОУМНИК Е ДАЛ ЛИЦЕНЗ НА ТОЯ СТАДИОН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: КОЙ МАЛОУМНИК Е ДАЛ ЛИЦЕНЗ НА ТОЯ СТАДИОН

Мнениеот vaskonti » 27 сеп 2008 17:04

los7 написа:A гола на маркиньо какво да не беше чист.

Не съвсем, но може да се допусне, че страничния не го вижда поради много бързото разминаване между нападател и защитник, такива неща често стават. Но колко пъти се случва съдията да не види когато футболист хване топката с ръце и вкара гол?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

tomovata_ko4ina
Контакти:

Мнениеот tomovata_ko4ina » 27 сеп 2008 20:30

А защо изгони Паланков-за да ви помогне, печелеше всяка 1 топка, само плачете.
Ей просто не сте този ЦСКА, който искате да бъдете.
Бъдете реалисти ,нямахте повече от три поредни подавания ,дзипахте топката само на високо.
Тъжен BG футбол.

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Мнениеот j0rka7a_199 » 27 сеп 2008 20:53

Няма просто кво да си говорим и ние бяхме слабички само че с тая разорана нива и с тоя съдия дето си вади жълтия и червения картон усмихва се на играча и му го дига нямам коментар :idea:
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

LancerDoctor

Мнениеот LancerDoctor » 28 сеп 2008 01:57

Подобни стадиони нямат място в А група.Трябва да останат най-много 10 отбора,но перуката и плешивия няма да има откъде да лапат.Видяхме,че само чужденци трябва да свирят,защото нашите са палячовци.Сравнете съдийството на Левски Литекс и в Благоевград.За терените няма какво да коментираме.Пет отбора имат терени,останалите не трябва да се лицензират.Радостно е единствено,че тази година ще имаме много оспорван шампионат.Искам Левски да играе по четири пъти с отбори като Литекс,ЦСКА и Локомотив,а не да рита по кални ниви из пиринска македония със селски отбори,които цял мач лежат по терена и ако направят равен или вземат да бият обявяват датата като празник за съответното село.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 сеп 2008 02:40

j0rka7a_199 написа:Няма просто кво да си говорим и ние бяхме слабички само че с тая разорана нива и с тоя съдия дето си вади жълтия и червения картон усмихва се на играча и му го дига нямам коментар :idea:

Стига с тия глупости бе! Що съдията им се усмихвал? Ебати оправданието! Свирки ли да им прави на великите червени некадърници?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 сеп 2008 10:05

Deliba6 написа:Стига с тия глупости бе! Що съдията им се усмихвал? Ебати оправданието! Свирки ли да им прави на великите червени некадърници?

Делибаш, ти май някъде спомена ,че си бил в" тази миязма". Смяташ ли ,че по този начин трябва да се държи съдията. С поведението си на терена, той трябва да всява респект, а не да изглежда като клоун. Да ти извади червен картон, да те лиши от следващи мачове, да ти отреже от премиите и да ти наложи глоба , мисля че не е никак смешно.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 сеп 2008 10:15

Не съм гледал мача, за са го коментирам. Говоря по принцип, че вместо да се оправдаваш с такъв тъп довод, трябва да си играл и да си победил с футболни качества! Писал съм и в други форуми, че за да се оправи съдийството трябва да се почне от нула, т. е. да почнеме да ги обучаваме от детските ясли. Тея, днешните, са навързани като свински черва, така че няма как да стане! Аре, че ме чакат да ритаме...

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 сеп 2008 17:43

Deliba6 написа:Не съм гледал мача, за са го коментирам. Говоря по принцип, че вместо да се оправдаваш с такъв тъп довод, трябва да си играл и да си победил с футболни качества!

Май не си в час и с темата. Става въпрос за нивата в която се игра мача и неадекватното поведение на съдията. Никой не се е оправдавал и въобще не става въпрос за това, кой отбор е бил по добър.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 сеп 2008 19:31

msm написа:
Deliba6 написа:Не съм гледал мача, за са го коментирам. Говоря по принцип, че вместо да се оправдаваш с такъв тъп довод, трябва да си играл и да си победил с футболни качества!

Май не си в час и с темата. Става въпрос за нивата в която се игра мача и неадекватното поведение на съдията. Никой не се е оправдавал и въобще не става въпрос за това, кой отбор е бил по добър.

Прав си не съм в час с мача, подразни ме "довода" на някакъв, че съдията се хилел?!?!?!

Върни се в “ЦСКА”