X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|
Днеска един приятел отиде да ми вземе билет за гостуващия сектор,но му казали,че ще се продават само в деня на мача.Някой да знае дали сутринта към 10 ще се продават вече?
tone.cska написа:Днеска един приятел отиде да ми вземе билет за гостуващия сектор,но му казали,че ще се продават само в деня на мача.Някой да знае дали сутринта към 10 ще се продават вече?
би трябвало..ама що не ти вземе билет за б1, даже е без значение, за къде, пак ще те пуснат в агитката

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Udoji90
- Контакти:
mistreated написа:Udoji90 написа:Нюаджи срещу "Етър", "Славия" и в контролите си играеше като крило. Ще бъде на позицията на Карачанаков, а Платини ще е на върха според мен.
Аз пък не съм на мнение, че Нюанджи ще свърши по-добра работа от Сержиньо в този мач. ОК, направи хубав мач срещу Левски, донесе победата, но в Пловдив мачът ще е далеч по-различен. Определено ще ни трябват хора с повечко опит, а Сержиньо го има. Освен това е и един много добър изпълнител на статични положения. Напълно вероятно е този двубой да се реши именно от статичните.
Може и така да бъде - няма лошо. Хубавото е, че имаме достатъчно варианти.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
шивача написа:tone.cska написа:Днеска един приятел отиде да ми вземе билет за гостуващия сектор,но му казали,че ще се продават само в деня на мача.Някой да знае дали сутринта към 10 ще се продават вече?
би трябвало..ама що не ти вземе билет за б1, даже е без значение, за къде, пак ще те пуснат в агитката
Всъщност ,с билет от 6лв. не мисля ,че ще влезеш в сектора за гости ,но паживьом увидим. Ако случайно не те пуснат ,ела да си поговорим за Белащица и Браниполе

За мача моята прогноза е 1х2 ,точно в този ред.
Билета за гости е 8 лв.,така че не вярвам да те пуснат с този за 6.
Колкото до мача очаквам много здрава игра,пълен стадион и истинско шоу.
Колкото до мача очаквам много здрава игра,пълен стадион и истинско шоу.
kamenitza написа:шивача написа:tone.cska написа:Днеска един приятел отиде да ми вземе билет за гостуващия сектор,но му казали,че ще се продават само в деня на мача.Някой да знае дали сутринта към 10 ще се продават вече?
Всъщност ,с билет от 6лв. не мисля ,че ще влезеш в сектора за гости ,но паживьом увидим. Ако случайно не те пуснат ,ела да си поговорим за Белащица и Браниполе![]()
За мача моята прогноза е 1х2 ,точно в този ред.
кога и къде искаш да си поговорим за изброените от теб села

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
И аз смятам, че съставът е този, но с две въпросителни. Присо игра добре срещу Левски, но не знам дали ще е титуляр втори мач подред. Платини не е участвал в истински мачове вече 6-7 месеца и не знаем дали е във форма. Сержиньо е опция за едното крило, защото има нужния опит и центрира точно, което не може да се каже за Джонго. Смятам, че не трябва Анисе да се слага на фланга, а да си играе зад нападателя или заедно с него. Така окомлектован отбора ни става супер опасен, защото при бързите ни крила за Платини ще остане само да вкарва. От следващия кръг ще картотекират и Скиорили и нападението ни ще включи на светлинна скорост.CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:factotum написа:
+ това 4мата да се менкат ПОСТОЯННО
-
очертава се завързана борба за второто място между Лудогорец, Ботев(ПД), и евентуално ЦСКА. Все пак смятам, че ЦСКА предвид традициите и лесната си пролетна програма, би могъл да се пребори за званието "вицешампион, и достоен подгласник на гранда на България- ЛЕВСКИ". Иначе за мачът в Пловдив прогнозирам борбена игра, и достоен хикс- 1:1 с голове на Мишел Платини от дузпа, и автогол на Бандаловски
Аз КАЗАХ! 

- Udoji90
- Контакти:
factotum написа:
Голям е шансът да е точно този състав, но все пак на Football24 нямам пълно доверие и не изключвам възможността Сержиньо и/или Пакурар да започне.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
plovdivderby.com написа:Ръководството на ЦСКА не знае колко билети да заяви за своите привърженици, за да се възползват и те от предварителната продажба на по-евтини пропуски. Администраторът на Ботев Коце Костадинов вече два пъти е звънял на колегите си от червения клуб, но от там не могат да му дадат категоричен отговор колко билета искат за дербито на 10-ия кръг. Така болшинството фенове на ЦСКА ще трябва да си закупят билети в деня на мача от касите на стадион Христо Ботев и да броят за тях по 8 лева.