НА БУНТ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petela
Контакти:

НА БУНТ!!!

Мнениеот petela » 28 сеп 2008 16:55

Армейци,да ви кажа честно,вече ми писна от постоянните слухове,че щял да дойде Божков или Жеваго.Постоянно се тиражира някаква грешна и лъжлива информация.Феновете на Ботев виждате как протестират,а ние сме ЦСКА и си мълчим!!!Не помните ли,какво направи Томов през лятото?!?Толкова ли сте късопаметни?!?Едва ли!Просто си мълчим и не ни пука!Ей това е!!!От 2 юни досега ние гледахме и продължаваме да гледаме какво прави Томов с нашияю ЛЮБИМ отбор!Гледахме как ни взеха лиценза,как Левски зае незаслужено нашето място в евротурнирите,гледахме как Томов разпродава целия шампионски отбор пред очите ни и ние същевременно си траехме!!!Толкова ли сме страхливи и безучастни?!?
Никой ли не се сеща,че може Томов сам да си пуска слуховете,че някой щял да купи ЦСКА,за да печели време и доунищожава ЦСКА!
Абе хора това е ЦСКА!!!Това е нашият отбор!Нашите бащи и дядовци са подкрепяли отбора,още откакто е създаден и затова ЦСКА е ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!
А ние гледаме как ЛИКВИДИРАТ ОТБОРА пред очите ни!!!Бавно,но достатъчно ефективно ни ликвидира Томов!!!
Призовавам към бунт и революция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;
Да върнем ЦСКА на ЦЕСЕКАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

yasennn
Контакти:

Re: НА БУНТ!!!

Мнениеот yasennn » 28 сеп 2008 17:05

само едно ще напиша " XaXaXaXaXaXaXaXa" .

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 28 сеп 2008 17:17

Az sam navit. Mnogo sme i mogem da go spretnem barzo i dosta zreli6tno.
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 28 сеп 2008 17:27

gstyle777 написа:Az sam navit. Mnogo sme i mogem da go spretnem barzo i dosta zreli6tno.

Малко сте и нищо не можете да направите. Този Томов ви прееба всичките и продължава да го прави.

tomovata_ko4ina
Контакти:

Мнениеот tomovata_ko4ina » 28 сеп 2008 17:28

Просто идва залеза на ЦСКА,всяка звезда има свой край.
Просто сте изкуствени и нямате вечност.

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 28 сеп 2008 17:28

petela написа:Армейци,да ви кажа честно,вече ми писна от постоянните слухове,че щял да дойде Божков или Жеваго.Постоянно се тиражира някаква грешна и лъжлива информация.Феновете на Ботев виждате как протестират,а ние сме ЦСКА и си мълчим!!!Не помните ли,какво направи Томов през лятото?!?Толкова ли сте късопаметни?!?Едва ли!Просто си мълчим и не ни пука!Ей това е!!!От 2 юни досега ние гледахме и продължаваме да гледаме какво прави Томов с нашияю ЛЮБИМ отбор!Гледахме как ни взеха лиценза,как Левски зае незаслужено нашето място в евротурнирите,гледахме как Томов разпродава целия шампионски отбор пред очите ни и ние същевременно си траехме!!!Толкова ли сме страхливи и безучастни?!?
Никой ли не се сеща,че може Томов сам да си пуска слуховете,че някой щял да купи ЦСКА,за да печели време и доунищожава ЦСКА!
Абе хора това е ЦСКА!!!Това е нашият отбор!Нашите бащи и дядовци са подкрепяли отбора,още откакто е създаден и затова ЦСКА е ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!
А ние гледаме как ЛИКВИДИРАТ ОТБОРА пред очите ни!!!Бавно,но достатъчно ефективно ни ликвидира Томов!!!
Призовавам към бунт и революция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;
Да върнем ЦСКА на ЦЕСЕКАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Малко сте,най-много смях да предизвикате,нали ви видяхме лятото-от 50 000/!!!/ очаквани бяхте2000!!!Е,това е!!! :mrgreen:

NIKIFEN
Контакти:

Мнениеот NIKIFEN » 28 сеп 2008 17:34

В България доколкото знам вече няма армия мисля че преди година я закриха официално а това значи че няма и цска това е самата истина и Томов е прав..Истината е наяве и никой неможе да я отрече..........

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 28 сеп 2008 17:35

Какъв бунт,каква революция бе пич.Най много да отнесеме някое наказание за отбора или по 20тина дена арест в някое управление.Друго нищо не можем да направим.Мислиш ли,че на Томов му пука за някакви бунтове :?: :!:
Мисля,че нещата могат да се оправят само с пари и нищо друго.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

rnrn62
Контакти:

Мнениеот rnrn62 » 28 сеп 2008 17:35

yasennn написа:само едно ще напиша " XaXaXaXaXaXaXaXa" .

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 28 сеп 2008 17:36

Govedata da ne se mesqt
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Върни се в “ЦСКА”