ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ailq4e_Xq_Xq

Re: ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?

Мнениеот Ailq4e_Xq_Xq » 21 окт 2012 12:30

mavri написа:как може да твърдите че цяла България се интересува от левски-цска а да се събере само 15000 публика.на нашото дерби има толкова и то само от пловдив.на двата ни отбора не ни трябва публика от провинции които никой не знае,защото обичта към футбола в града е целокупна.живейте в снобарска заблуда ,аз зная кое дерби ми носи наслада.

Извинявай ама Пловдив не е ли провинция хаха

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 21 окт 2012 12:31

ЦСКА - Лудогорец ! :)

Ailq4e_Xq_Xq

Мнениеот Ailq4e_Xq_Xq » 21 окт 2012 12:32

Янис Зику написа:Да кажете, че вчерашният мач е бил слаб и нашите са се пазили е много, много смешно твърдение. Вие какво искате, с двоен пас да се стига от едната до другата врата ли? Е гледайте си Барселона и Юнайтед тогава..

+1912 :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 окт 2012 12:34

Като брой фенове на отборите (не само тези на стадиона) по-голямо е столичното, но като интрига на терена и като атмосфера на трибуните по-голямо е пловдивското. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 21 окт 2012 12:35

Ailq4e_Xq_Xq написа:
mavri написа:как може да твърдите че цяла България се интересува от левски-цска а да се събере само 15000 публика.на нашото дерби има толкова и то само от пловдив.на двата ни отбора не ни трябва публика от провинции които никой не знае,защото обичта към футбола в града е целокупна.живейте в снобарска заблуда ,аз зная кое дерби ми носи наслада.

Извинявай ама Пловдив не е ли провинция хаха

Провинция е но не на София, ти извинявай

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 21 окт 2012 12:36

Udoji90 написа:Като брой фенове на отборите (не само тези на стадиона) по-голямо е столичното, но като интрига на терена и като атмосфера на трибуните по-голямо е пловдивското. ;)

За това съм съгласен. И то защото атмосферата в агитката на ония е като на погребение.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 окт 2012 12:37

Кога пловдивското дерби е решавало титлата? Кога на пловдивското дерби е имало такива хореографии? Уважавам пловдивските отбори, ама даже и не знам кога ви е дербито, докато всеки човек, интересуващ се поне малко от футбол знае кога играят Левски и ЦСКА 6 месеца по-рано и мачът се чака с нетърпение. Не е зрелищен, защото двата отбора ги е шубе да играят, за това. Ама на трибуните е хиляда пъти по-зрелищно от пловдивското дерби. Вие в Пловдив не сте направили и една готина хореография.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 21 окт 2012 12:41

Как не можеш да се сетиш за трансперанта на Христо Ботев, или работите на Локото за Христолов. Просто епични бяха и на едните, и на другите, но за мен дебрито си е ЦСКА - левски, защото другият мач е важен не толкова за България, а за Пловдив.

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 21 окт 2012 12:51

Ботев - Локо си е зрелище, само че така и не разбраха в Пловдив едно - Цска - Левски винаги ще бъде най-важният мач в годината, интересуващ най-много хора. Неслучайно се договориха за този мач телевизиите, а не за Ботев - Левски или Локо Пд - Цска.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 21 окт 2012 13:07

Локомотив-Ботев е Класа над шумкарското дерби това е факт.Чорбарите са 200 човека на мач а Левски бяха Гост насред софия срещу Ботев.

Върни се в “ЦСКА”