Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sisi 1914
Контакти:

Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София

Мнениеот Sisi 1914 » 18 окт 2012 19:15

2:1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 18 окт 2012 20:37

сигурни победи за ЦСКА
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
petar_09
Контакти:

Мнениеот petar_09 » 19 окт 2012 10:10

0-1 Мишел Платини
вън боклуците от ЦСКА !!!!!!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 окт 2012 11:30

малшанс за Цска :(
не виждам някой тим в България, който може да спре Crazy Forest ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 окт 2012 12:19

dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас! :) Дано го осъзнаят и футболисти и треньори! ;)

Лицето ми сияе, защото съдбата е хубаво нещо- имаме шанс да им върнем за всичко. :) Голям кеф, след вечното дерби - идва ред на зелените шампиони, ами тва е... :) Може и да е голям кошмар, но не ми пука- искам два здрави сблъсъка, не като този от шампионата.

Мечтите са безплатни! :) И за какво имате да си връщате? Затова че отмениха само 1 гол на Гъргоров ли? Два ли трябваше да бъдат? Или малко измислени засади ни свиреха? Затова, че Симитли ви направиха за смях ли? Мура?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 19 окт 2012 12:49

Мен лично ми харесва жребия. Два, надявам се големи сблъсъка на толкова ранен етап. Двубои пълни със заряд, които само могат да повишат качествата на футболистите и на двата отбора... какво по -хубаво оттова?

Безпристрастна прогноза няма как да дам и ще се въздържа от такава ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 окт 2012 13:06

fen-fen написа:
dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас! :) Дано го осъзнаят и футболисти и треньори! ;)

Лицето ми сияе, защото съдбата е хубаво нещо- имаме шанс да им върнем за всичко. :) Голям кеф, след вечното дерби - идва ред на зелените шампиони, ами тва е... :) Може и да е голям кошмар, но не ми пука- искам два здрави сблъсъка, не като този от шампионата.

Мечтите са безплатни! :) И за какво имате да си връщате? Затова че отмениха само 1 гол на Гъргоров ли? Два ли трябваше да бъдат? Или малко измислени засади ни свиреха? Затова, че Симитли ви направиха за смях ли? Мура?

ЦСКА да мечтае да победи български отбор?Ти чуваш ли се бе!Това би било най-нормалното нещо на света!Просто трябва да изварвим няколко стъпко до финал,за ваше нещастие ни застанахте на пътя!

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 19 окт 2012 13:34

fen-fen написа:

Ние когато сме побеждавали Ливърпул, Байерн, Байер, Марсилия, Монако и т.н. вие още не сте били замислени, смешници! ЦСКА е отборът с най-богата история в България, а вие сте една еднодневка.

Само да ви кажа, че тоя път рейса може и да стигне до Разград, тогава му мислете...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 19 окт 2012 15:49

Момчетата от Лудогорец нещо се взеха много на сериозно. Разберете, не става само с пари, трябва публика, класа и история. Вашия клуб трябва хиляда години да ни гони, че да стигне до трите звезди.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 окт 2012 16:01

redpride написа:Момчетата от Лудогорец нещо се взеха много на сериозно. Разберете, не става само с пари, трябва публика, класа и история. Вашия клуб трябва хиляда години да ни гони, че да стигне до трите звезди.

Я се вижте къде сте и какво сте! Когато настигнете Лудогорец по актуалната му класа ще заслужите уважение. До тогава се кланяйте на трите си звезди. Аз на емблема не мога да се кланям. Формата и нивото са абстрактни понятия. Не всеки ги разбира, но поне трябва да знаете кой е актуалният шампион и да не правите непремерени изказвания.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”