Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София
сигурни победи за ЦСКА
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
-
- Контакти:
малшанс за Цска
не виждам някой тим в България, който може да спре Crazy Forest

не виждам някой тим в България, който може да спре Crazy Forest

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас!Дано го осъзнаят и футболисти и треньори!
Лицето ми сияе, защото съдбата е хубаво нещо- имаме шанс да им върнем за всичко.Голям кеф, след вечното дерби - идва ред на зелените шампиони, ами тва е...
Може и да е голям кошмар, но не ми пука- искам два здрави сблъсъка, не като този от шампионата.
Мечтите са безплатни!

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
-
- Контакти:
Мен лично ми харесва жребия. Два, надявам се големи сблъсъка на толкова ранен етап. Двубои пълни със заряд, които само могат да повишат качествата на футболистите и на двата отбора... какво по -хубаво оттова?
Безпристрастна прогноза няма как да дам и ще се въздържа от такава
Безпристрастна прогноза няма как да дам и ще се въздържа от такава

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

fen-fen написа:dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас!Дано го осъзнаят и футболисти и треньори!
Лицето ми сияе, защото съдбата е хубаво нещо- имаме шанс да им върнем за всичко.Голям кеф, след вечното дерби - идва ред на зелените шампиони, ами тва е...
Може и да е голям кошмар, но не ми пука- искам два здрави сблъсъка, не като този от шампионата.
Мечтите са безплатни!И за какво имате да си връщате? Затова че отмениха само 1 гол на Гъргоров ли? Два ли трябваше да бъдат? Или малко измислени засади ни свиреха? Затова, че Симитли ви направиха за смях ли? Мура?
ЦСКА да мечтае да победи български отбор?Ти чуваш ли се бе!Това би било най-нормалното нещо на света!Просто трябва да изварвим няколко стъпко до финал,за ваше нещастие ни застанахте на пътя!
fen-fen написа:dreben23 написа:Че кво по-хубаво да набиеш носителя на трите купи рано, рано- мечатаният жребий за нас!Дано го осъзнаят и футболисти и треньори!
Мечтите са безплатни!И за какво имате да си връщате? Затова че отмениха само 1 гол на Гъргоров ли? Два ли трябваше да бъдат? Или малко измислени засади ни свиреха? Затова, че Симитли ви направиха за смях ли? Мура?
Ние когато сме побеждавали Ливърпул, Байерн, Байер, Марсилия, Монако и т.н. вие още не сте били замислени, смешници! ЦСКА е отборът с най-богата история в България, а вие сте една еднодневка.
Само да ви кажа, че тоя път рейса може и да стигне до Разград, тогава му мислете...
Момчетата от Лудогорец нещо се взеха много на сериозно. Разберете, не става само с пари, трябва публика, класа и история. Вашия клуб трябва хиляда години да ни гони, че да стигне до трите звезди.
redpride написа:Момчетата от Лудогорец нещо се взеха много на сериозно. Разберете, не става само с пари, трябва публика, класа и история. Вашия клуб трябва хиляда години да ни гони, че да стигне до трите звезди.
Я се вижте къде сте и какво сте! Когато настигнете Лудогорец по актуалната му класа ще заслужите уважение. До тогава се кланяйте на трите си звезди. Аз на емблема не мога да се кланям. Формата и нивото са абстрактни понятия. Не всеки ги разбира, но поне трябва да знаете кой е актуалният шампион и да не правите непремерени изказвания.
[center]
[/center]