Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София

Мнениеот vpnikolov » 18 окт 2012 12:56

Daniel Levski написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бате ми ти не си виждал купа на живо от сумати време, не те ли е срам да коментираш нас ???

Човек трябва да гледа бъдещето тази година ще видим 2. :)

Абе вие като Бай Ганьо почвате със заканите, накрая взимате две... ама калъфки.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 12:58

D.Georgiev написа:
dreben23 написа:
D.Georgiev написа:Наистина ли си мислиш, че ако евентуално ни отстраните ще сте си върнали за всичко?

Нищо не може да се сравни с това да сваляш шампиони, а колегата ти намекна, че сме специалисти в това! :) Мястото ви е точно до Ливърпул и Нотингам, ако ме разбирате правилно какво имам предвид.
;)
[offtopic]:lol:[/offtopic]

И как се сваля шампион в мач за Купата? Вие вече имахте три опита да ни спирате, мисля че всички видяхме как свършиха? Кога го докарахте до там едничката ви радост да бъде евентуално продължаване на 1/16 финал на мач за Купата?

Тъпа провокация,ама си в правото си да се насладиш на момента!След 3 часа отново ще сме на вълна Дерби и ще се сетим за вас като наближи мача!Повтарям ти го на теб-говори се за вас и вашето отборче само покрай мачовете с нас и Левски!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 окт 2012 13:03

BRF написа:Тъпа провокация,ама си в правото си да се насладиш на момента!След 3 часа отново ще сме на вълна Дерби и ще се сетим за вас като наближи мача!Повтарям ти го на теб-говори се за вас и вашето отборче само покрай мачовете с нас и Левски!

[offtopic]Точно пък ти нямаш право да говориш за провокации. Всеки ден си в нашия подфорум и всеки ден ти ги четем. На теб "Лудогорец" не ти е излизал от главата последния месец, месец и нещо.[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 окт 2012 13:17

Доволен съм!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 13:19

D.Georgiev написа:
BRF написа:Тъпа провокация,ама си в правото си да се насладиш на момента!След 3 часа отново ще сме на вълна Дерби и ще се сетим за вас като наближи мача!Повтарям ти го на теб-говори се за вас и вашето отборче само покрай мачовете с нас и Левски!

[offtopic]Точно пък ти нямаш право да говориш за провокации. Всеки ден си в нашия подфорум и всеки ден ти ги четем. На теб "Лудогорец" не ти е излизал от главата последния месец, месец и нещо.[/offtopic]

[offtopic]Прав си!От 15 години ходя по мачове!Толкова мръсен от мач не съм се връщал!Приятелите ми от Черноморец(смятам знаеш,че са най-позитивната и толерантна публика в България се върнаха от там в същото състояние!Като прибавим и гадното ви селско държание на стадиона и надменното във форумите ме избива на садизъм :twisted: ![/offtopic
п.п.Аз съм един от малкото,който пишат във вашия форум,точно заради това ти казвам,че не предизвиквате никакъв интерес в никой!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 окт 2012 13:20

според мен ги отстраняваме без проблем... никога не са ни надигравали,така ,че този път си отиват с мир...

jimiendany
Контакти:

Мнениеот jimiendany » 18 окт 2012 13:35

Колеги,моля ,да спазваме добрия тон от първите две страници с постове! Все пак,ние сме ЦСКА /то и половината Лудогорец,ама карай.../.

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 18 окт 2012 13:35

Teo написа:
kokorz написа:Сценария ви преди всеки мач е един и същ и после тихо и кротко.Краен победител от двата мача според мен си е Лудогорец.В момента класата на ЦСКА е много под тази на Лудогорец.

това не означава че няма да може да продължим, нищо чудно и дузпи да се играят във втория мач.

Залагам,че точно с дузпи ще ги отстраним на ''Армията''.Иначе 1-1 и в двата! 8-)
п.с. Някой да ми кажи кога е взето това решение да има реванш,защото аз чак днес научих.
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 окт 2012 13:59

Точно в такъв момент мачове като тези са последното нещо, от което имахме нужда, но пък от позицията на аутсайдер понякога е по-лесно. По-логично е да отпаднем, но си имаме своите шансове. Хубавото за нас е, че на реванша "Лудогорец" може да излязат с някои резервни играчи, тъй като срещата се пада между мачовете им с "Левски" и "Ботев". ;)
Последна промяна от Udoji90 на 18 окт 2012 14:27, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”