До новите собстеници на ЦСКА......

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: До новите собстеници на ЦСКА......

Мнениеот honda » 04 сеп 2009 09:57

ivanelpe написа:Скоро червената агитка може да има нов рефрен.............
ЦСКА-ТИТАН ОЛЕ ,ШАМПИОНИ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Момче, разходи се някъде в град в който "Титан"АС имат концесия - виж Варна,Бургас, Хасково и т.н и реши дали картината ще ти хареса. Тези градове никога не са били толкова мръсни. Контейнерите преливат, навсякъде се носи смрад. Просто "Титан" не си гледат работата . Да ти известно,че фирмата "Титан"АС се счита за една от първите в обръча на фирмите на ДПС. Провери дали има община в която управлява ДПС и фирма различна от "Титан" да е получила концесията.
Но за вас е по-важна един футболен отбор да бие, а това че този отбор се издържа с моите и твоите пари няма значение.

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 04 сеп 2009 10:00

Аз лично съм се разхождал и градовете са идеално чисти. Не говори наизуст и това, което ти се иска!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 сеп 2009 10:41

Много абстрактно философствате. Големите пари във футбола не са в България. И ако от Сливен, Пирин и Черноморец искат да печелят от футболистите си им трябва добро представяне в европейски мачове. Затова за хората е по-изгодно да ги продадат евтино на някой като ЦСКА и да делнат парите от следващи трансфери, отколкото да ги продават сами. Впрочем, тази схема май я измисли Любо, а не Титаните. И тя действа и в Парагвай (освен ако Любо не е играл и в техния национален отбор и да има и от това време приятели, знам ли). Само ме е страх, че след 1-2 години пак ще правим нов отбор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 сеп 2009 10:45

lyubs написа:Аз лично съм се разхождал и градовете са идеално чисти. Не говори наизуст и това, което ти се иска!

Не ти говоря наизуст- разходи се не в центъра на градовете,а в жилищните квартали.За Варна - Владиславово,Кайсиева градина, Победа,Младост, Левски,Чайка. За Бургас- Зорница,Меден рудник , За Хасково - Орфей. Аз живея от повече от 40 години във Варна и никога не е бил толкова мръсен. За твоя информация живея във Варна на бул."Сливница" до л.к."Тракия" .Ти къде къде точно си се разхождал? Аз съм ти посочил напълно конкретни места,ако не вярващ иди и виж и реши дали съм прав.

цска1
Контакти:

Мнениеот цска1 » 05 сеп 2009 13:43

Титани, не допускайте грешките на предишните собственици и България ще Ви носи на ръце!!!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 01 окт 2009 19:16

honda написа:
lyubs написа:Аз лично съм се разхождал и градовете са идеално чисти. Не говори наизуст и това, което ти се иска!

Не ти говоря наизуст- разходи се не в центъра на градовете,а в жилищните квартали.За Варна - Владиславово,Кайсиева градина, Победа,Младост, Левски,Чайка. За Бургас- Зорница,Меден рудник , За Хасково - Орфей. Аз живея от повече от 40 години във Варна и никога не е бил толкова мръсен. За твоя информация живея във Варна на бул."Сливница" до л.к."Тракия"

Абе,градски ти в час ли си? Не знаееш ли че града се почиства различни фирми, Адиан(отдавна) и Титан . Кой точно чисти твоя район знаеш ли?

Владиславово,Кайсиева градина, Победа,Младост, Левски,Чайка

За Владиславово(Кайсиева е част от ж/к Вл.Варненчик-Владиславово,чудно какъв варненец си като не знаеш това) не знам,те там пролетариите и мангалите сами си правят мръсно,особенно в блокове с номера над 400.

Левски,Чайка
обаче са чисти,няма разхвърляни отпадаци,всичко е в съответните контейнери.
Къде гледаш не знам,явно не където трябва.Има какво да се желае но то опира до личния себеконтрол.
Аз живея срещу стадион Тича,и тук е ок от гледна точка на чистотата.

Друг е въпроса че нашия народ няма култура,почти никой не сепарира отпадаците си,почти никой не използва различните контейнери.
Мога да кажа че дори в кв.Аспарухово и Виница е чисто.Варна е най-хубавия, и може би най-чистия град в България.
Затова е и най-добрия за живеене град.

Върни се в “ЦСКА”