honda написа:lyubs написа:Аз лично съм се разхождал и градовете са идеално чисти. Не говори наизуст и това, което ти се иска!
Не ти говоря наизуст- разходи се не в центъра на градовете,а в жилищните квартали.За Варна - Владиславово,Кайсиева градина, Победа,Младост, Левски,Чайка. За Бургас- Зорница,Меден рудник , За Хасково - Орфей. Аз живея от повече от 40 години във Варна и никога не е бил толкова мръсен. За твоя информация живея във Варна на бул."Сливница" до л.к."Тракия"
Абе,градски ти в час ли си? Не знаееш ли че града се почиства различни фирми, Адиан(отдавна) и Титан . Кой точно чисти твоя район знаеш ли?
Владиславово,Кайсиева градина, Победа,Младост, Левски,Чайка
За Владиславово(Кайсиева е част от ж/к Вл.Варненчик-Владиславово,чудно какъв варненец си като не знаеш това) не знам,те там пролетариите и мангалите сами си правят мръсно,особенно в блокове с номера над 400.
Левски,Чайка
обаче са чисти,няма разхвърляни отпадаци,всичко е в съответните контейнери.
Къде гледаш не знам,явно не където трябва.Има какво да се желае но то опира до личния себеконтрол.
Аз живея срещу стадион Тича,и тук е ок от гледна точка на чистотата.
Друг е въпроса че нашия народ няма култура,почти никой не сепарира отпадаците си,почти никой не използва различните контейнери.
Мога да кажа че дори в кв.Аспарухово и Виница е чисто.Варна е най-хубавия, и може би най-чистия град в България.
Затова е и най-добрия за живеене град.