ТАЛАНТ НА ЦСКА С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТАЛАНТ НА ЦСКА С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА
Колкото и да е добър футболист, не е добър човек.Ако е сам ок,да се прави на Шумахер,но след като возиш с теб и непълнолетен и не си слагаш колан ти си обиец на пътя.И стига съчуствия,че е играч на ЦСКА.Той си мисли,че като е вече играч му е позволено всичко.Жалко за момчето което също е било със него.Писна ми да слушам всеки ден млади и неопитни водачи убиват невинни.Забога хора не се качвайте при убийци.И неискам да чувам той не е виновен.Щом неспазва правилата на пътищата е виновен ,било то и несложен колан.Знам,че ще ме опрекнете,но тук е България и всички трябва да спазват законите.Дано се оправи и това да му е за урок.Ако излива енергията си на терена,това би спасило някой живот на пътя.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Доста гадна новина,но какви са тия проклети дупки да му се невиди................. 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

110 години любов!
BGarmy написа:Доста гадна новина,но какви са тия проклети дупки да му се невиди.................
Вероятно поредния изкоп за паркинг,мол или блок. По принцип задължително е такива изкопи да се ограждат. Тук обаче май се прави само с ленти. Друг е въпроса с каква скорост е карал,но това не е толкова важно сега.
110 години любов!
Не случаино са измислени коланите .....
дано се оправи момчето, и някой трябва да се заеме с това движение по пътищата баси анархията е с тия 20-30 годишни гробници
forzajuve написа:Колкото и да е добър футболист, не е добър човек.Ако е сам ок,да се прави на Шумахер,но след като возиш с теб и непълнолетен и не си слагаш колан ти си обиец на пътя.И стига съчуствия,че е играч на ЦСКА.Той си мисли,че като е вече играч му е позволено всичко.Жалко за момчето което също е било със него.Писна ми да слушам всеки ден млади и неопитни водачи убиват невинни.Забога хора не се качвайте при убийци.И неискам да чувам той не е виновен.Щом неспазва правилата на пътищата е виновен ,било то и несложен колан.Знам,че ще ме опрекнете,но тук е България и всички трябва да спазват законите.Дано се оправи и това да му е за урок.Ако излива енергията си на терена,това би спасило някой живот на пътя.
Абе ти малоумен ли си?! Как можеш да пишеш такива работи без въобще да знаеш за какво става въпрос?! Той не е "Обиец" на пътя, а е син на някои родители, както и ти си!.......Защо да не спазва правилата?! Каква е тази 15 метрова дупка до пътя?! Ти знаеш ли подробности?! Дано се оправи момчето, пълна подкрепа и на родителите му! Тука вече не става въпрос ЦСКА, Левски, това е едно дете!...............
- POPCORN
- Контакти:
дано да се оправи !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- ivo_jm
- Контакти:
Надявам се да се оправят момчетата!!!!

Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!
работя на този обект.обезопасен е със ограда ламаринени платна.тези момчета можеби са били пияни или дрогирани.нямам друго обяснение като видях колата долу.ауди а3 но не можах да позная марката.дано оня от горе да ги погали