Докога вицепрезидентът на БФС Фурнаджиев ще плюе срещу ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Докога вицепрезидентът на БФС Фурнаджиев ще плюе срещу ЦСКА

Мнениеот BRF » 06 окт 2012 19:19

Безсилието поражда лични нападки, нали :mrgreen:[/quote]
Безсилен срещу тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ![/quote]

Да!

Ако беше силен, нямаше да нападаш, а щеше да оборваш написаното.Всеки може в нета да напише:"Пишеш глупости", но не всеки може да защити твърдението си.Ти можеш ли?![/quote]
Аз твърдя,че говориш глупости постоянно!Това твърдение ли да защитавам?ОК!Първият ти пост е глупав и заядлив и не е нужно да му се отговоря по различен от начина по който ти отговорих аз!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2012 19:48

peliforewer написа:
На въпрос как ще отговори на декларацията на ЦСКА, чрез която армейците го посъветваха да не пуска лъжливи информации за клуба, Фурнаджиев заяви: "Колкото по-бързо ЦСКА има нови собственици, толкова по-добре".

Много хора,които обичта ЦСКА,твърдят същото!Как разбра,че Фурнаджиев изпитва неприязън към ЦСКА?Изображение
и от "Иван Асен II" целенасочено ще продължат войната срещу 31-кратния роден шампион.

А това,пък,в кристалната топка ли го видя?ИзображениеЩото от изказването на Фурнаджиев не си личи...
Именно това изречение ясно показа, че БФС нарочно пречи и ще продължава да пречи по всякакъв начин на и без това разбития червен клуб - например с некартотекирането на Мишел Платини.

Но нито за миг не допускаш,че ЦСКА са "оплели конците",нали?Там сте безгрешни...Предполагам...
Гръб, който явно идва от антипатията и междуличностната война между Димитър Борисов и Борислав Михайлов.

А това го разбра от...?
След това наказваш твърде жестоко Нджонго Присо с цел да попречиш на отбора в борбата за титлата.

Не знаех,че Присито трябваше да ви спечели титлата...Изображение
Той също!!!
За капак изнасяш противоречива информация за лиценза, позовавайки се на писмо от УЕФА, което няма много общо с изнесеното в сайта на съюза и да прилагаш куп други подмолни номера, включително да правиш бизнес с една малка група фенове на армейците в ущърб на тима.

Изображение
Г-да от БФС, разберете, че това не е наказание за "Титан", на които едва ли им пука чак толкова много за клуба, а единствено и само за ЦСКА!
Федерациите винаги наказват клубовете!Собствениците са си ваш проблем!Изображение
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 окт 2012 19:50

Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?

И какво общо с темата има това?Нека институциите да решат кой стои над закона и кой не!Спряха ли картотеката на Платини?Да, спряха я!Под мониторинг на УЕФА ли е ЦСКА?Да, под мониторинг е!Платиха ли на Черноморец 360 000 Е?Да, платиха им!Моля те, посочи ми по какъв начин ЦСКА стои над закона, че не ми е много ясно!
Последна промяна от RedeviL на 06 окт 2012 19:59, променено общо 1 път.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 19:54

BRF написа:Безсилието поражда лични нападки, нали :mrgreen:

Безсилен срещу тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ![/quote]

Да!

Ако беше силен, нямаше да нападаш, а щеше да оборваш написаното.Всеки може в нета да напише:"Пишеш глупости", но не всеки може да защити твърдението си.Ти можеш ли?![/quote]
Аз твърдя,че говориш глупости постоянно!Това твърдение ли да защитавам?ОК!Първият ти пост е глупав и заядлив и не е нужно да му се отговоря по различен от начина по който ти отговорих аз![/quote]

На мен пречи ли ми да напиша, че всички твои постове са безсмислени и да се скрия, без да се обоснова?Не, нали!Но не го правя.

И пак ще попитам:Докога за фенове и ръководството на ЦСКА няма да важат закони и правилници и на тях всеки ще им е длъжен?

Помисли си върху това, как се държите феновете, как се държи и ръководството ви и защо трябваше УЕФА да ви натисне, за да си изпълните договорите!После може пак да ми кажеш, че това са глупости.Естествено, всичко, което не е в актив на ЦСКА е глупости!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2012 20:03

Kашчей написа:

Безсилен срещу тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Да!

Аз твърдя,че говориш глупости постоянно!Това твърдение ли да защитавам?ОК!Първият ти пост е глупав и заядлив и не е нужно да му се отговоря по различен от начина по който ти отговорих аз![/quote]

На мен пречи ли ми да напиша, че всички твои постове са безсмислени и да се скрия, без да се обоснова?Не, нали!Но не го правя.

И пак ще попитам:Докога за фенове и ръководството на ЦСКА няма да важат закони и правилници и на тях всеки ще им е длъжен?

Помисли си върху това, как се държите феновете, как се държи и ръководството ви и защо трябваше УЕФА да ви натисне, за да си изпълните договорите!После може пак да ми кажеш, че това са глупости.Естествено, всичко, което не е в актив на ЦСКА е глупости![/quote]
Я кажи какво мислиш по темата?Нормално ли е такова изказване?
п.п.Не се отклонявай да пишеш за неплатени сметки и т.н.Просто отговори на въпроса!

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 21:25

BRF написа:
Kашчей написа:

Безсилен срещу тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Да!

Ако беше силен, нямаше да нападаш, а щеше да оборваш написаното.Всеки може в нета да напише:"Пишеш глупости", но не всеки може да защити твърдението си.Ти можеш ли?!

Помисли си върху това, как се държите феновете, как се държи и ръководството ви и защо трябваше УЕФА да ви натисне, за да си изпълните договорите!После може пак да ми кажеш, че това са глупости.Естествено, всичко, което не е в актив на ЦСКА е глупости![/quote]
Я кажи какво мислиш по темата?Нормално ли е такова изказване?
п.п.Не се отклонявай да пишеш за неплатени сметки и т.н.Просто отговори на въпроса![/quote]

Ти прочете ли му изказването?
А вашите изказвания, от 4 години, към БФС-те нормални ли са?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 окт 2012 21:27

Фурнаджиев яко лапа кинти от "ЦСКА-Възраждане", личи си от километри. Ако те вземат властта ще има похвали, че са се преборили с Титаните, помнете ми думата..

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 21:46

Янис Зику написа:Фурнаджиев яко лапа кинти от "ЦСКА-Възраждане", личи си от километри. Ако те вземат властта ще има похвали, че са се преборили с Титаните, помнете ми думата..

Яяяя... ти откъде знаеш?А сигурен ли си?Имаш ли доказателства?

Ако всички отговори са НЕ-какво пишеш?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 21:50

Янис Зику написа:Имам "достоверни източници".

Нима?
Дай доказателства, че Фурнаджиев яко лапа кинти от възрожденското дружество.Ако нямаш-това са клевети и как беше... подсъдно е май 8-)

ПП-Тия нямат пари ЦСКА да купят, ще дават подкупи...Що не мислите, преди да пишете?!?

Върни се в “ЦСКА”