IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот RedeviL » 06 окт 2012 19:20

ralka_levskarka написа:
Teo написа:
ralka_levskarka написа:Въпреки лошото предчувствие, което имам, давам прогноза за победа на МОЯ отбор- ЛЕВСКИ!
0:2.

вие сега няма да се изхвърляте преди мача с големи резултати, знам ви психо игричката на вас :)

Психо игра? По форумите? Ти наред ли си ми кажи? Винаги съм давала нормални резултати без да се изхвърлям, като: идва ред на ЦСКА и отново 7:2 .. Тъпо е, ясно е, че това няма как да се получи.. Това определено ме разсмя.
П.С. и наистина имам лошо предчувствие за дербито. Бях убедена, че до мача с вас ЛЕВСКИ няма да има загуба, но за този мач още от първият кръг нещо в мен е свито и дано сгреша ;)

Не грешиш!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 окт 2012 19:25

На Крачунов и Тошко трябва да им забранят на подават на повече
от 5 м.Днес и двамата нямаха 1 точен пас.Сигурно и Саша трябва
да прибавя към тях.Трябва да ни плащат да гледаме такива мачове.
ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЕНИРАТ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2012 19:25

ralka_levskarka написа:
Teo написа:
ralka_levskarka написа:Въпреки лошото предчувствие, което имам, давам прогноза за победа на МОЯ отбор- ЛЕВСКИ!
0:2.

вие сега няма да се изхвърляте преди мача с големи резултати, знам ви психо игричката на вас :)

Психо игра? По форумите? Ти наред ли си ми кажи? Винаги съм давала нормални резултати без да се изхвърлям, като: идва ред на ЦСКА и отново 7:2 .. Тъпо е, ясно е, че това няма как да се получи.. Това определено ме разсмя.
П.С. и наистина имам лошо предчувствие за дербито. Бях убедена, че до мача с вас ЛЕВСКИ няма да има загуба, но за този мач още от първият кръг нещо в мен е свито и дано сгреша ;)

Спокоино!Не грешиш! ;) Довери се на предчувствието и болката ще е по-малка :lol: !

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 06 окт 2012 19:25

При участие на Мишел Платини гарантирам победа за ЦСКА . Дано да успеят да го картотекират. Играе със голяма амбиция със сигурност ще поведе отбора.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 окт 2012 19:29

petko.h.markov написа:На Крачунов и Тошко трябва да им забранят на подават на повече
от 5 м.Днес и двамата нямаха 1 точен пас.Сигурно и Саша трябва
да прибавя към тях.Трябва да ни плащат да гледаме такива мачове.
ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЕНИРАТ?

Тошко какво искаш да тренира като вече е аут от футбола или да се учи как се подава на 36 години... той играе в момента по простата причина че нямаме друг добър да го замести, Крачунов е млад футболист и тепърва ще подобрява играта си. Стойчо си знае работата ;)

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 06 окт 2012 19:36

1:1 с гол за Левски на Карвальо... ПСЕВДОАРМЕЙСКИЯ гол не ме касае на кого ще бъде... предвиждам спестен червен картон на винаги прекалено надъхания Тошко и пресилен такъв за важен от психологическа гледна точка играч като Йовов или Пелето. Предвиждам рев за дузпи, засади, корнери и какво ли още не от ментално объркания Младенов Стойчо, и за съжаление отново слаба игра долу и кретенски прояви горе... полупразен стадион, за който вина имат и БФС, и отбори, и играчи, и лумпени, и журналисти, и полиция... ВСИЧКИ! ТОВА Е... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 06 окт 2012 19:42

Сега се пребирам от мача, тая година съм пропуснал мачовете на ЦСКА само с Минки, Ботев и Етър, един мач не ми харесаха наште, а единствено Литекс така ми харесаха, всичко друго голямо остапление, дори и Лудогорец- там всичко в играта се крепи на Бадемчето

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 06 окт 2012 19:46

heavymetal написа:1:1 с гол за Левски на Карвальо... ПСЕВДОАРМЕЙСКИЯ гол не ме касае на кого ще бъде... предвиждам спестен червен картон на винаги прекалено надъхания Тошко и пресилен такъв за важен от психологическа гледна точка играч като Йовов или Пелето. Предвиждам рев за дузпи, засади, корнери и какво ли още не от ментално объркания Младенов Стойчо, и за съжаление отново слаба игра долу и кретенски прояви горе... полупразен стадион, за който вина имат и БФС, и отбори, и играчи, и лумпени, и журналисти, и полиция... ВСИЧКИ! ТОВА Е... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

Не знам кой реве повече, май комуниста Батков и оня смешко Тонев?
Мача е 1:0 за ЦСКА и край на шампионските амбиции за свинете.
Последна промяна от CSKA Sofia 1948 на 06 окт 2012 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 06 окт 2012 19:52

Важно е хората да повярват и да дойдат на мача, в едно такова дерби, прогнози не могат да се дават. Само ЦСКА!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Върни се в “ЦСКА”