Вас Михов и Майкъла могат да ви оправят, но трябва да работят наистина за клуба. И това го казвам, защото има съмнения, че не беше така преди. Можещи хора, с огромни финанси, имат ли желание, ще ви превърнат в хегемон.
Вие първо падайте от нас, че няма да е толкова лесно да се случи! После се оправяйте!
Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- veteran1972
- Контакти:
Дано да върши работа а не да говори , нежун е подобен директор да консолидира тима , а дали Майкъла е човека , времето ще покаже , всеки който иска да работи за клуба и да го вдигне на крака е добре дошъл няма значение как му е името
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
от трън на глог ....тоя няма едно нормални изказване само се изхвърля и гледа да се подмаже на някой 

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Майкъла само ще довърши започнатото от Титаните. Много шум за нищо. Този само може да лае нищо друго.
Италианеца е напуснал, което прави новината за Майкъла още по-достоверна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Взимат българин за спортен директор, за да го разбират по-добре когато се оплаква..
Дайте предложение!Кой да е спортен директор?Майкъла отговаря на всички изисквания на нас-феновете на ЦСКА!Бивш футболист и то в един от най-добрите ни отбори,абсолютен ЦСКА-р,ходи на всички мачове на отбора,има пари-което би трябвало да значи,че няма да краде!Не съм съгласен,че плюе само при лоши резултати-винаги е казвал какво мисли за нещата!Тандем със Стойчо-какво повече искаме?
Kашчей написа:gugushito написа:Според мен това е добра новина за любимия тим.Майкъла може да е всичко ,но е доказал ,че е цесекар и в червата... писна ми всякакви олигофрени с неизвестен произход да се упражняват върху отбора...
Откога феновете на ЦСКА започнаха да вярват на написаното в "Стандарт".. или вярата е според зависи от написаното
По-готино е да коментираме,дали с Майкъла ще сме по-добре,отколкото дали е вярна информацията!
BRF написа:Дайте предложение!Кой да е спортен директор?Майкъла отговаря на всички изисквания на нас-феновете на ЦСКА!Бивш футболист и то в един от най-добрите ни отбори,абсолютен ЦСКА-р,ходи на всички мачове на отбора,има пари-което би трябвало да значи,че няма да краде!Не съм съгласен,че плюе само при лоши резултати-винаги е казвал какво мисли за нещата!Тандем със Стойчо-какво повече искаме?
аз съм За Орманджиев

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Г.Илиев нищо няма да направи в ЦСКА. Втълпил си е че е бил велик футболист и само плюе по играчите.
За нула време 2-та със Ст.Младенов ще се изпокарат с футболистите и всички знаем какво ще стане.
За нула време 2-та със Ст.Младенов ще се изпокарат с футболистите и всички знаем какво ще стане.