До новите собстеници на ЦСКА......

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: До новите собстеници на ЦСКА......

Мнениеот levskarinvt » 02 сеп 2009 14:32

[quote="delqnski47"]Абе има нещо вярно в това,но не сме купували напразно чужденци(все още тия парагвайци ме съмняват защото не съм го гледал)!90% от трансферите ни обаче наистина се оказаха сполучливи!И на вас ви трябват играчи обаче!С тия Топчовци времената вече са свършили и трябва свежа мръвка! ;)[/quote]
Ами като за начало да вземат малко повече да налагат младите.И ние имаме големи таланти като Генев,Милиев,Огнянов,Балтанов,Табаков и още ред други.Да не забравяме и Цачев

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 02 сеп 2009 16:10

levskarinvt написа:
delqnski47 написа:Абе има нещо вярно в това,но не сме купували напразно чужденци(все още тия парагвайци ме съмняват защото не съм го гледал)!90% от трансферите ни обаче наистина се оказаха сполучливи!И на вас ви трябват играчи обаче!С тия Топчовци времената вече са свършили и трябва свежа мръвка! ;)

Ами като за начало да вземат малко повече да налагат младите.И ние имаме големи таланти като Генев,Милиев,Огнянов,Балтанов,Табаков и още ред други.Да не забравяме и Цачев

Според мене от изброените единствено Цачев е стока и може би Генев.
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 02 сеп 2009 16:18

edmon_dantes написа:
lacho_trepacho написа:Леле мале, та именно говедата за го закърщили отсвякъде за пари, а се опитват да изкарат нас бедни. Нали знате, че само за нищо и никаквите победи срещу Своге и Мездра всеки футболист от отбота е получил по 5 хилки, просто защото шефовете били доволни. А нямаме пари, стига моля ви се!
Докато подуенци не купиха НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ, а пък уж имали пари.

Никой от левскарите не е казвал, че Батков има пари. Точно обратното - че именно липсата на такива не ни позволиха да направим селекция като хората. Само не ми казвай, че Титан-ите са червиви с пари, само защото направили такава селекция. Не сте платили нищо за никой, защото знаем какви са Лечков и Балъков със супата. Така всеки може да граби, но не е нормално, според мен. Един отбор да взима каквото си поиска без да плаща, а другите да плащат като... Но щом имате възможност да го правите, правете го! Но нали знаете, всичко се връща. И само помислете, ако не направите трансфери на някои играчи, не ми се мисли какво ще става. Пък и Лупи също дебне за пари и ще ви тормози до последно, докато не стане на неговата. Така става като се захващате с политици, и то какви политици. А относно статията, която е цитирал Martines - дано се окаже истина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е сега не мога само заради хубавия аватар да се съглася, че сме вземи всички играчи без пари. Евала на Лечков, че на нас ни даде всичките играчи, обаче можеш да си сигурен, че и той е получил своето. На доста места в пресата се говореше за малко повече от милион за четиримата. Тука излиза уговорката, че със сигурност не сме ги платили тези пари на веднъж, а всъщност все още ги изплащаме. И недей да мислиш, че нещо зависи от Балъков при трансфера на Платини. Всичко се решата от този, който дава парите. Считай, че хитра лисица като Събев няма да се мине с продажбата на бразилеца. Така че недей да ни караш да се чувстваме виновни, че купуваме най-доброто в България.
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 02 сеп 2009 16:38

Благодаря, г-н Борисов! Благодаря, г-н Иванов!
Благодаря, че взехте най-обичания футболен клуб в най-лошия момент и тръгнахте в правилната посока!
Благодаря, че направихте най-обичания футболен клуб и най-български!
Благодаря, че взехте един млад специалист, изучен на футбол извън България!

Благодаря, Ви, за това, че ни позволихте отново да мечтаем!
Благодаря, Ви, че сте хора!
Благодаря, Ви, че сте от ЦСКА!
Благодаря, Ви!

НИЕ СМЕ ЗАД ВАС!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 03 сеп 2009 10:19

TPAKTOP написа:Благодаря, г-н Борисов! Благодаря, г-н Иванов!
Благодаря, че взехте най-обичания футболен клуб в най-лошия момент и тръгнахте в правилната посока!
Благодаря, че направихте най-обичания футболен клуб и най-български!
Благодаря, че взехте един млад специалист, изучен на футбол извън България!

Благодаря, Ви, за това, че ни позволихте отново да мечтаем!
Благодаря, Ви, че сте хора!
Благодаря, Ви, че сте от ЦСКА!
Благодаря, Ви!

НИЕ СМЕ ЗАД ВАС!

Като гледам активноста по темата явно несме много феновете на ЦСКА, благодарни на това ръководство приятелю ,но все пак ти благодаря за хубавото и компетентно мнение.Дано има още такива като ТЕБ!!!!!!

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 03 сеп 2009 19:16

И аз ви благодаря от все сърце за това което правите за любимият на милиони българи в страната и чужбина отбор. Една молба не само към вас но и към останалите собственици на футболни клубове да надигнат глас и парламента да приеме закона за спорта за дане наливате пари отпусто в празно. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ.

CSKAr4e
Контакти:

Благодаря на футболистите и ръководството на ЦСКА

Мнениеот CSKAr4e » 03 сеп 2009 19:59

Благодаря им за радоста която ми донесоха не съм се радвал толко от 2005 година когато размазахме друг Европейски колос Байер Леверкузен.благодаря на Г-н Иво Иванов и Г-нДимитър Борисов които не се изхврлят толкова и не дават гръмки обещания.А си вършат работот и оределено те имат голяма роля за настоящото състояние на на великия клуб в света ЦСКА

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Благодаря на футболистите и ръководството на ЦСКА

Мнениеот smash_the_reds » 03 сеп 2009 20:04

Те дали четат тук,дали ще видят благодарностите ти? :roll:
Изображение Изображение

CSKAr4e
Контакти:

Мнениеот CSKAr4e » 03 сеп 2009 20:05

smash_the_reds написа:Те дали четат тук,дали ще видят благодарностите ти? :roll:

ne no im blagodarq

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 03 сеп 2009 20:06

Как може да твърдите, че Динамо е Европейски колос?!?!?!?
Последна промяна от SAMP на 03 сеп 2009 20:07, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “ЦСКА”