Изхвърлен от Левски бележи за дубъла на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Изхвърлен от Левски бележи за дубъла на ЦСКА

Мнениеот Angoff » 02 сеп 2009 00:17

Hermes написа:Винаги съм твърдял,че докато селяни ни оправляват и налагат мнение-няма да се оправим!!!Цял ден му повтарям,че мястото му е на полето в Кипър!!!!!Той и за това е там,да се радва-на хората,че живеят НОРМАЛНО и ни го натяква-като се радва на момчета от други школи,а не се запита-защо от тяхната не излизат!Докато има НЕмислещи като него-нито държавата,нито футбола,ще успеят!Ще се увеличават,само индивидите за които е по лесно да отидат да робуват,а не да се напънат да помислят за РОДИНАТА си!!!!Давай-МОТИКО,давай КОПАЧ!На бас,че си най-добрият ОЗЕЛЕНИТЕЛ в КИПЪР!!!!А може и за друго да те използват-ДА ЧИСТИШ,ТАМ КЪДЕТО НЯМА ВиК!!!А в Кипър,КАДЕ ИМА-ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО?

Родолюбецо ти какво направи за родината си,като толкова си се загрижил ???
Най много,като всички твой събратя си направил 5-6 деца на Айшето та си повишил ръста на населението ...

Прибери се в панелката с 2 стаи и си трай ;)
Последна промяна от Angoff на 02 сеп 2009 00:28, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 00:19

Ма вие и на гости ли си ходите, пропуснал съм даеба...

Южно или северно изложение, и в кой квартал, че ми трябва една за оргии :mrgreen:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 02 сеп 2009 00:26

tprodanov написа:Делянски, от отборите в А група няма друг такъв, който да има такава приемственост от школата в първия отбор. Това се вижда всяка година. При вас хубаво е пълно с млади таланти, което поощрявам, но все пак те дойдоха от другаде. И да, факт е, че догодина някой от тях ще ритат другаде, после някои ще се върнат, ще отидат други. А ние ще отбираме най-доброто от тях. Иначе като най-голямата БГ школа, нормално е и да има проблеми. Много неща се насраха след Ян Деркс, но са поправими.

Е и,какво като ги взимаме от другаде а не са били типично наши юноши ?

Марто,Стенли и Берба ... Ботев(Вр) - Монтана и Пирин ли ги направиха футболисти и откриха за Европейския футбол :?:

Ами сегашните Иван Иванов - Спас Делв - Костадин Стоянов ... Македонска Слава - Пирин 2001 и Черноморец(Балчик) ли ги направиха футболисти или точно при нас ще грейнат и ще ги забележат в Европа ?

Това,че имате най-добре направената школа незначи,че е продуктивна и,че най-добрите млади футболисти играят там ...
Н.Димитров - Домовчийски - Зетя - Синът .. това ли ви е школата ?

ЦСКА продава в европа...където е текло пак ще тече и т.н. и т.н.

Що не залагате на свой кадри а връщате отвхърлени футболисти от преди 2 години ???

Когато нещо читаво излезе от тая школа и се реализира в Европа тогава може да ми говорите,че е най-добрата !!!

Любо Пенев е продукт на школата на ЦСКА , да ти кажа само той е достатъчен да заличи всички излезли от 1914 година насам футболисти на Левски...прави си ти сметката коя е най-добрата и съответно продуктивна школа !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

del_pierobg
Контакти:

Мнениеот del_pierobg » 02 сеп 2009 00:29

Usharo не си мисли че е изгонен от Левски. Той просто се е махнал от там.
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 00:32

Виж сега, че ЦСКА е най-добрата мениджърска агенция спор нЕма. Но за най-добра школа критериите са други, а именно - къде се класира школата в нейните първенства и колко играча доставя. Не знам що намеси домовчийски, верно е син на някого, ама не се сетих на кого, все тая. Иначе забрави още десетина човека, но пък не ти е работа да ни знаеш отбора. Междувременно, какво стана с Тошев, Тонев и цялото ято юноши, които биха Литекс миналата година за СК?

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 02 сеп 2009 00:40

Angoff@ Иван Иванов е няколко пъти шампион при юношите при възраст 87 и 88.
Изкарал е 3г. в нашата школа.Не е ли наш. :lol:
Нищо че е играл 1 сезон при Пирин или Пирин.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 00:48

Е, и в локото малко поигра, ама не се брои? Като юноша има една година при вас и като футболист още една. Ваш си е де. Но от лаута мое да имат друго мнение...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 02 сеп 2009 01:42

tprodanov написа:Виж сега, че ЦСКА е най-добрата мениджърска агенция спор нЕма. Но за най-добра школа критериите са други, а именно - къде се класира школата в нейните първенства и колко играча доставя. Не знам що намеси домовчийски, верно е син на някого, ама не се сетих на кого, все тая. Иначе забрави още десетина човека, но пък не ти е работа да ни знаеш отбора. Междувременно, какво стана с Тошев, Тонев и цялото ято юноши, които биха Литекс миналата година за СК?

Браво тренер! Това че е практика по цял свят юноши на отбора или млади футболисти да се дават в други отбори, където да се обиграват въобще не трябва да ти пречи на кариерата! Ще дават Тонев, Тошев и Чипев да си обиграват...Айде бе! Маскари! Къде се е чуло и видяло такова нещо?!?! Той и Михайлов е собственост на Твенте, а не на Ливърпул. :mrgreen:
Въобще и Иван Иванов си е локомотивец, нищо че беше под наем само. Те ще ти кажат на тебе... ;)

vetzy
Контакти:

Мнениеот vetzy » 02 сеп 2009 01:56

Момчета, фен съм на Левски, неме мразете, исках само да ви поздравя за привличането на Зайков...Израснал съм на стадион Раковски с момчетата от махйалата ритахме по цял ден (футболист не исках да ставам, баскетбола ме влечеше тогава много силно), и все пак беше много приятно....помня и Зайков (мисля че тренираше на Раковски като се запознахме) после се прехвърли на Герена.Та, това момче обожава футбола, след тренировка оставаше и идваше при нас да играем на асвалта демек до тревното игрище на Раковски, и до здрач сме играли....и му личеше че ще стане мн добър футболист ако случи на треньори и хора които да му помогнат...футбола тече във вените му...ГОЛЯМ талант не мога да повярвам че Левски го изпуснаха, дано ЦСКА му даде шанса който не получи в Левски...Успех му пожелавам...

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 02 сеп 2009 06:59

За съжаление тоя път феновете на цска са прави,не може да връщаш в отбора хора пред пенсия, а да не даваш път на младите си таланти.

Върни се в “ЦСКА”