Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 09 сеп 2012 12:37

BETCHUALENG написа:
Я направете нещо, което не започва с "събираме пари" "продаваме" ...
Маркетинга и бизнеса са сила, ама агитки е имало и без тях. Пълни стадиони също.
И ми е много интересно да видя сбито и точно обяснено следното: Защо ОФАНЗИВА е отделна фракция. Кое не одобрява в Дуче, тоя оня и как смята да намери решение на всичко това.
Само ако може.. ясни и конкретни причини за недоволство, сериозни предложения за промени и т.н.
Не лозунги В името на ЦСКА, това могат да го кажат и много хора, които не ги интересуват ни Дуче, ни Офанзива.
Просто ми е любопитно...

Мисля,че многократно обяснихме защо скочихме на Дучето-от както е създадена Офанзива не спря да плюе и настройва хората срещу нас-с поръчкови статии, с доноси в полицията!Прави всичко възможно да не успеем!!Сички помнят мачаът с Литекс!!Да не говоим,че и като шеф последните години не прави нищо-10 пъти си сменя мнението за Титан, взависимост дали му дават пари или не!!Какво толкова е направил-къде са му артикулите, кафето, залата??сички други големи отбори имат-нашите къде са??

Shaka написа:Като чета ми се струва, че нещата ще станат като конгрес на партията. Явно повечето хора биха предпочели Дучето пред представител на офанзива, само дето организацията вече е ясна и той ще бъде "распнат" за всичките си грехове.

ПП. А защо е избран първия работен ден след 4 свободни. Да не би да не е желателно да идват всички лоялни на Дучето от провинцията?

Хахахха-представител на Офанзива изобщо няма да се кандидатира за тоя пост!!Нямаме нищо общо!!

stussy написа:Ако Офанзива продължава в същия дух -то скоро целия стадион ще е против организацията и много бързо ще ги изгонят от стадиона-а вече и големите фракции от провинцията започват да настръхват против тях...

Абе ти вярваш ли си?? :lol: :lol: :lol:
Големи фракции от провинцията-я да ги чуем кои са??
Щели да ни изгонят- :lol: :lol: :lol: :lol: -кои бе форумните хулигани ли?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 09 сеп 2012 13:10

ОФАНЗИВА написа:
Shaka написа:Като чета ми се струва, че нещата ще станат като конгрес на партията. Явно повечето хора биха предпочели Дучето пред представител на офанзива, само дето организацията вече е ясна и той ще бъде "распнат" за всичките си грехове.

ПП. А защо е избран първия работен ден след 4 свободни. Да не би да не е желателно да идват всички лоялни на Дучето от провинцията?

Хахахха-представител на Офанзива изобщо няма да се кандидатира за тоя пост!!Нямаме нищо общо!!

Аз на цялата тая работа съм страничен наблюдател, по обяснени причини. Само дето за всички вече Офанзива стана синоним на разкол. Дали е така или не е, дали е правилно хората така мислят. Мислят така и приятелите ми, които са от ЦСКА, и които никога не са долюбвали много Дучето. Истината обаче е, че той е първия и единствения шеф на фенска организация, който се е превърнал в обществена личност, независимо дали ви харесва или не.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 09 сеп 2012 13:23

Тия дето "мислели така" преди да почнат да мислят-няма да е лошо да си дигнат задниците и да дойдат на мач, различен от Европа и Левски!!
Щото уж голямата част не ни подкрепяли, нз си кво-а на стадиона 80% са на наша страна!!Нещо май не е като хората, а?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 09 сеп 2012 15:24

Тея дето мислят така са ходили на мачове когато повечето от вас не са ритали в корема на малка си. Иначе ясно е само вие ставате за нещо и затова в най-голямата криза на отбора си правите завери във фенската си организация.

А тези дето не мислят като вас дали не са спрели да ходят заради такива като вас. И кой ви заблуди с тия 80%.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 09 сеп 2012 15:59

Абе не ме интрересува кога са ходили и къде сме били ние тогава!!
Факт е че сега ги няма И НЯМАТ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТ!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 09 сеп 2012 16:14

Ама затова става дума вас какво като ви има като ей го резултата, къде ви е единния сектор и другите простотии. Много е тъпо да се събереш само с хора дето мислят като тебе и да си повтаряте колко сте прави и да не зачитате останалите. Що ли се занимавам, общото събрание ще си го направите само такива с право на мнение. :lol:

ПП.А човека, дето идва чак от Бургас оня ден - вие тогава къде бяхте

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 сеп 2012 18:17

Аз от всичко, което виждам в последно време е, че ОФАНЗИВА говорят за обедниение на феновете, но всичко което виждам е огромно разединение. Не може да наричате всички фенове на ЦСКА "форумни мишки". Не били достатъчно ултраси и т.н. В последните години не си спомням някоя агитка да ни е надвикала. Това само на 200 души ли се дължи? Или май и "форумните мишки" са участници в това? Не съм чул от ОФАНЗИВА нищо освен Сектор Г. Не съм чул нищо за ЦСКА. Нищо не е по-важно от ЦСКА, нито ултрас културата, нито фракции, нито председател на централен фенклуб и т.н. Разберете го! И стига с тези обиди срещу други фенове на ЦСКА. Всички сме едно. И стига с мача с Литекс, Мездра и други дребни закачки. Нека всички сме заедно с ЦСКА, а не се делим на групички.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 сеп 2012 18:34

утре има среща, всеки който иска да дойде и да каже от какво е недоволен, стига плюхте по форумите само.

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 09 сеп 2012 22:20

Май е валидна дилемата -кое е първо отбора или фенклуба.Някога нямаше фенклуб ама Армията се пръскаше по шевовете.Имаше отбор седяхме по стъпалата на секторите.Сега времената са други.Нямаме отбор и затова изплуваха проблеми от страна на феновете.Та кое е първо...
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 сеп 2012 15:58

mgj8 написа:Май е валидна дилемата -кое е първо отбора или фенклуба.Някога нямаше фенклуб ама Армията се пръскаше по шевовете.Имаше отбор седяхме по стъпалата на секторите.Сега времената са други.Нямаме отбор и затова изплуваха проблеми от страна на феновете.Та кое е първо...

едно време се е живяло така, днес се живее по друг начин ;)

всеки от форума който обича ЦСКА трябва да присъства днес, един път завинаги да изгладим всички неволи и да продължим напред, в името на ЦСКА :geek:

Върни се в “ЦСКА”