BETCHUALENG написа:
Я направете нещо, което не започва с "събираме пари" "продаваме" ...
Маркетинга и бизнеса са сила, ама агитки е имало и без тях. Пълни стадиони също.
И ми е много интересно да видя сбито и точно обяснено следното: Защо ОФАНЗИВА е отделна фракция. Кое не одобрява в Дуче, тоя оня и как смята да намери решение на всичко това.
Само ако може.. ясни и конкретни причини за недоволство, сериозни предложения за промени и т.н.
Не лозунги В името на ЦСКА, това могат да го кажат и много хора, които не ги интересуват ни Дуче, ни Офанзива.
Просто ми е любопитно...
Мисля,че многократно обяснихме защо скочихме на Дучето-от както е създадена Офанзива не спря да плюе и настройва хората срещу нас-с поръчкови статии, с доноси в полицията!Прави всичко възможно да не успеем!!Сички помнят мачаът с Литекс!!Да не говоим,че и като шеф последните години не прави нищо-10 пъти си сменя мнението за Титан, взависимост дали му дават пари или не!!Какво толкова е направил-къде са му артикулите, кафето, залата??сички други големи отбори имат-нашите къде са??
Shaka написа:Като чета ми се струва, че нещата ще станат като конгрес на партията. Явно повечето хора биха предпочели Дучето пред представител на офанзива, само дето организацията вече е ясна и той ще бъде "распнат" за всичките си грехове.
ПП. А защо е избран първия работен ден след 4 свободни. Да не би да не е желателно да идват всички лоялни на Дучето от провинцията?
Хахахха-представител на Офанзива изобщо няма да се кандидатира за тоя пост!!Нямаме нищо общо!!
stussy написа:Ако Офанзива продължава в същия дух -то скоро целия стадион ще е против организацията и много бързо ще ги изгонят от стадиона-а вече и големите фракции от провинцията започват да настръхват против тях...
Абе ти вярваш ли си??

Големи фракции от провинцията-я да ги чуем кои са??
Щели да ни изгонят-