Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- krasimilkov
- Контакти:
Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!
Журналистката как се казва,че ми стана любопитно!!!
-
- Контакти:
krasimilkov написа:Журналистката как се казва,че ми стана любопитно!!!
В.Н аз доколкото подразбирам една журналистка с ярко червени пристрастия,Ring.bg!Поне аз мисля,че е тя!
-
- Контакти:
ОФАНЗИВА написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:ОФАНЗИВА написа:Спря,защото нямаше подкрепа-а 200 човека нищо не могат да направят!!Това е!!
Дано сега с избора на нов преседател-нещата потръгнат!
Спря защото ви разбиха организацията!200 човека организация е не лоша бройка!Във това което постнах много добре си пише какво стана с Офанзива а вие в последните месеци не правехте нищо друго освен да разединявате сектора и да плюете по Дучето какъвто и да е той направи много и е естественият лидер на Сектор Г в последното десетилетие.
Как точно е разбита организацията и от кого!!
Какво общо има тая статия,която си постнал с Офанзива-въпросните хора не са членове и нямат нищо общо с Офанзива!Така че и това не се връзва!
Спорът е хубаво нещо-но когато се води с аргументи и доказателства, а не с поръчкови статии,които дори не отговарят на истината!
Те може да не са членове,но е станало нещо за което може би не е редно да се говори и тук!
Ясно е че много от нещата не са за форуми!И няма как да се пишат тука!!
Пиши обаче ЛС ако наистина имаш нещо предвид да видим за кво става въпрос!
Пиши обаче ЛС ако наистина имаш нещо предвид да видим за кво става въпрос!

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Много критики съм имал към Дучето, неведнъж съм го и "плюл", при това с хъс... Но не мога да отрека, че и е направил доста положителни неща. На всичкото отгоре не виждам и свястна алтернатива. А си задавам и въпроса: защо ТОЧНО сега??? Защо в този момент се иска смяната на председателя, а не преди 3 месеца или след 3 месеца??? Нещо доста понамирисва... Дуче, не си ми от най-симпатичните, но ще те подкрепя. По-добре врабче в ръката, отколкото сокол в небето.
Говори се наизуст!Дучето -да направил е доста-но в никакъв случай не много!!
И не виждам да е правил неща, които сега няма кой да ги прави!!Мисля,че за една година го доказахме-даже направихем и доста повече отколкото той е правил-списание,артикули и т.н.!
И не виждам да е правил неща, които сега няма кой да ги прави!!Мисля,че за една година го доказахме-даже направихем и доста повече отколкото той е правил-списание,артикули и т.н.!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
офанзиви, кво сте се разплюли по дучето? който и да дойде, като му сложат 10хилки на масата и ще прай свирки където трябва, денонощно, до припадък
не го защитавам дуче, ама пича бая е направил, за да бъде така оплюван . И друго разберете, той е ЦСКА-р, голям ЦСКА-р, не е нужно да му вадите кирливите ризи по нета, особено от напикаващи се още деца, търсещи слава и...... Бог знае какво още
п.п. Дуче ходил ли е при Бойко, ходил е и не веднъж. Дали ББ би приел някой друг фен от Г?????Надали!!!!

не го защитавам дуче, ама пича бая е направил, за да бъде така оплюван . И друго разберете, той е ЦСКА-р, голям ЦСКА-р, не е нужно да му вадите кирливите ризи по нета, особено от напикаващи се още деца, търсещи слава и...... Бог знае какво още

п.п. Дуче ходил ли е при Бойко, ходил е и не веднъж. Дали ББ би приел някой друг фен от Г?????Надали!!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
ОФАНЗИВА написа:Говори се наизуст!Дучето -да направил е доста-но в никакъв случай не много!!
Я направете нещо, което не започва с "събираме пари" "продаваме" ...
Маркетинга и бизнеса са сила, ама агитки е имало и без тях. Пълни стадиони също.
И ми е много интересно да видя сбито и точно обяснено следното: Защо ОФАНЗИВА е отделна фракция. Кое не одобрява в Дуче, тоя оня и как смята да намери решение на всичко това.
Само ако може.. ясни и конкретни причини за недоволство, сериозни предложения за промени и т.н.
Не лозунги В името на ЦСКА, това могат да го кажат и много хора, които не ги интересуват ни Дуче, ни Офанзива.
Просто ми е любопитно...
[center]
[/center]

Като чета ми се струва, че нещата ще станат като конгрес на партията. Явно повечето хора биха предпочели Дучето пред представител на офанзива, само дето организацията вече е ясна и той ще бъде "распнат" за всичките си грехове.
ПП. А защо е избран първия работен ден след 4 свободни. Да не би да не е желателно да идват всички лоялни на Дучето от провинцията?
ПП. А защо е избран първия работен ден след 4 свободни. Да не би да не е желателно да идват всички лоялни на Дучето от провинцията?
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
Ако Офанзива продължава в същия дух -то скоро целия стадион ще е против организацията и много бързо ще ги изгонят от стадиона-а вече и големите фракции от провинцията започват да настръхват против тях...
Още те държи:)...Болест е...