Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Мнениеот krasimilkov » 08 сеп 2012 16:50

Журналистката как се казва,че ми стана любопитно!!!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 сеп 2012 17:11

krasimilkov написа:Журналистката как се казва,че ми стана любопитно!!!

В.Н аз доколкото подразбирам една журналистка с ярко червени пристрастия,Ring.bg!Поне аз мисля,че е тя!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 сеп 2012 17:18

ОФАНЗИВА написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
ОФАНЗИВА написа:Спря,защото нямаше подкрепа-а 200 човека нищо не могат да направят!!Това е!!
Дано сега с избора на нов преседател-нещата потръгнат!

Спря защото ви разбиха организацията!200 човека организация е не лоша бройка!Във това което постнах много добре си пише какво стана с Офанзива а вие в последните месеци не правехте нищо друго освен да разединявате сектора и да плюете по Дучето какъвто и да е той направи много и е естественият лидер на Сектор Г в последното десетилетие.

Как точно е разбита организацията и от кого!!
Какво общо има тая статия,която си постнал с Офанзива-въпросните хора не са членове и нямат нищо общо с Офанзива!Така че и това не се връзва!
Спорът е хубаво нещо-но когато се води с аргументи и доказателства, а не с поръчкови статии,които дори не отговарят на истината!

Те може да не са членове,но е станало нещо за което може би не е редно да се говори и тук!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 08 сеп 2012 17:21

Ясно е че много от нещата не са за форуми!И няма как да се пишат тука!!
Пиши обаче ЛС ако наистина имаш нещо предвид да видим за кво става въпрос! ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 сеп 2012 18:14

Много критики съм имал към Дучето, неведнъж съм го и "плюл", при това с хъс... Но не мога да отрека, че и е направил доста положителни неща. На всичкото отгоре не виждам и свястна алтернатива. А си задавам и въпроса: защо ТОЧНО сега??? Защо в този момент се иска смяната на председателя, а не преди 3 месеца или след 3 месеца??? Нещо доста понамирисва... Дуче, не си ми от най-симпатичните, но ще те подкрепя. По-добре врабче в ръката, отколкото сокол в небето.

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 08 сеп 2012 19:02

Говори се наизуст!Дучето -да направил е доста-но в никакъв случай не много!!
И не виждам да е правил неща, които сега няма кой да ги прави!!Мисля,че за една година го доказахме-даже направихем и доста повече отколкото той е правил-списание,артикули и т.н.!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2012 01:00

офанзиви, кво сте се разплюли по дучето? който и да дойде, като му сложат 10хилки на масата и ще прай свирки където трябва, денонощно, до припадък :!:
не го защитавам дуче, ама пича бая е направил, за да бъде така оплюван . И друго разберете, той е ЦСКА-р, голям ЦСКА-р, не е нужно да му вадите кирливите ризи по нета, особено от напикаващи се още деца, търсещи слава и...... Бог знае какво още :roll:

п.п. Дуче ходил ли е при Бойко, ходил е и не веднъж. Дали ББ би приел някой друг фен от Г?????Надали!!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 09 сеп 2012 01:29

ОФАНЗИВА написа:Говори се наизуст!Дучето -да направил е доста-но в никакъв случай не много!!
И не виждам да е правил неща, които сега няма кой да ги прави!!Мисля,че за една година го доказахме-даже направихем и доста повече отколкото той е правил-списание,артикули и т.н.!

Я направете нещо, което не започва с "събираме пари" "продаваме" ...
Маркетинга и бизнеса са сила, ама агитки е имало и без тях. Пълни стадиони също.
И ми е много интересно да видя сбито и точно обяснено следното: Защо ОФАНЗИВА е отделна фракция. Кое не одобрява в Дуче, тоя оня и как смята да намери решение на всичко това.
Само ако може.. ясни и конкретни причини за недоволство, сериозни предложения за промени и т.н.
Не лозунги В името на ЦСКА, това могат да го кажат и много хора, които не ги интересуват ни Дуче, ни Офанзива.
Просто ми е любопитно...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 09 сеп 2012 11:07

Като чета ми се струва, че нещата ще станат като конгрес на партията. Явно повечето хора биха предпочели Дучето пред представител на офанзива, само дето организацията вече е ясна и той ще бъде "распнат" за всичките си грехове.

ПП. А защо е избран първия работен ден след 4 свободни. Да не би да не е желателно да идват всички лоялни на Дучето от провинцията?
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 09 сеп 2012 12:20

Ако Офанзива продължава в същия дух -то скоро целия стадион ще е против организацията и много бързо ще ги изгонят от стадиона-а вече и големите фракции от провинцията започват да настръхват против тях...
Още те държи:)...Болест е...

Върни се в “ЦСКА”