Офанзива,срам ме е от вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blacky
Контакти:

Re: Офанзива,срам ме е от вас

Мнениеот blacky » 22 авг 2012 21:54

Тези различни "аз"-ове хората ги виждат на всеки мач, на който дойдат. На никого не сме казали думичка на криво когато е дошъл да се запознае, да попита, да си поговори с някого от нас... Анонимни сме за феновете, които ходят на 3 мача в годината - със сините, в родния им град и евентуално ако играем в ЕКТ и чакат някой да им даде наставления. Ние искаме да накараме тия хора да действат - голяма част от тях са млади, енергични, талантливи... За една година се появиха хора, които никога не са очаквали да са част от това нещо, но са. Защото имат желание и инициативност :) Ако всичко стане така, както е тръгнало , скоро всички, които са сипали неоснователни, а не градивни критики по наш адрес, ще трябва да признаят, че са сгрешили. И тогава ще имаме един истински обединен сектор и няма да има кой да ни спре. :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 авг 2012 22:00

А, и само един апел - не допускайте да се присламчат сред вас хора като Маймуната, Главчо, Луканката и другите интриганти, които до оня ден се въртяха около Дучето и бяха на хранилка при него, а сега най-грозно плюят по него, забравяйки бързо как и те бъркаха в кацата с медеца.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 28 авг 2012 19:50

гражданин от село написа:Трябва и боклуци като разни мофонзиви да се изринат от стадионите.

Еми действай кво чакаш-или си само на думи!!! :lol: :lol: :lol:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”