Офанзива,срам ме е от вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blacky
Контакти:

Re: Офанзива,срам ме е от вас

Мнениеот blacky » 20 авг 2012 18:21

А какво да я направим тая фланелка с името на един играч, който в края на миналия сезон заяви, че не желае да играе в ЦСКА и иска да му се търси отбор? Какво да правим с фланелката на Джонго Бонго, който който не може да спре топката? Толкова си могат? За този футболист бяха дадени половин милион лева и той не може да вкара от два метра. Да напомням ли пропуска му в Разград?! Стегнете се малко! Тия лигльовци няма как да ги търпим цял живот да живеят на гърба на ЦСКА! А аз може ли да попитам защо онази част на сектора, където на драго сърце прибраха фланелките на лигльовците, не се пя цял мач и защо се мълчеше на ВЪН БОКЛУЦИТЕ?! Налягайте си парцалите и вместо да тракате по клавиатурите, елате и питайте с какво можете да помогнете за развитието на тоя сектор! Тука всеки може да говори за наркомани и лумпени, но никой няма да дойде да го каже като мъж в сектора. Имайте предвид, че в интернет не сте анонимни и се дръжте на положение така, както бихте се държали ако гледате тия хора пред вас. Всичко друго е игра на думи и печелене на рейтинг в нета. Запознайте се по-детайлно кой кой е и точно какъв лумпен е и тогава раздавайте определения. Докато си чоплите семки в ъгъла на сектора сте никой и нямате право на мнение! ФАКТ. Когато се докажете като мъже на място, тогава ще можете да раздавате определения!

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 20 авг 2012 18:23

GOLEADOR написа:
redpride написа:Нашите футболисти са доста обидчиви, но какво очакват след последните си подвизи? Да им се радваме ли. На мен не ми трябват фланелките им, защото точно този модел е носен от най-слабия ЦСКА в историята. Тъпо ми е за Бандата, защото той доказа, че играе винаги на 100%, но за някакъв си измислен негър изобщо. Никога не бих си облякъл екипа на подобен смешен играч. Аз искам ЦСКА да е шампион и разни такива жестове на признателност не ми минават. Първо е играта на терена след това заигравките с публиката. Обикнах отбора, заради победите и непримиримоста му, а не заради някой отделен футболист. Играчите първо трябва да разберът, каква фланелка носят и какви хора са го правили преди тях и после да се правят на герои.

Идването на футболистите при феновете е признателност от тяхна страна за подкрепата която им е оказана от публиката!Това демонстрира и единството между отбор и публика!Ако искаш да няма такова единство,просто почвай да ги псуваш и биеш когато пак дойдат да те поздравят!Гарантирам ти,че след мач никой от битите футболисти няма да дойде да те поздрави или да те дразни като се опитва да ти даде фланелката си.Така всичко ще си е разделено-феновете в сектора,футболистите в съблекалнята,а ръководството в ресторанта.

Нито един на терена, с изключение на Тошко Янчев, не се е доказал като верен и лоялен на ЦСКА, а това е нещо, в което публиката на ЦСКА е номер едно. Ние ще сме тук и утре, когато те отидат да взимат 1000лв. повече в Турция. Това, което трябваше да се случи е да си съберат всичките фланелки и да ни ги донесат ВСИЧКИТЕ! Защото нито един от тях не доказа, че е достоен да носи червения екип, камо ли и името да му пише отзад!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 18:44

blacky написа:Нито един на терена, с изключение на Тошко Янчев, не се е доказал като верен и лоялен на ЦСКА, а това е нещо, в което публиката на ЦСКА е номер едно. Ние ще сме тук и утре, когато те отидат да взимат 1000лв. повече в Турция. Това, което трябваше да се случи е да си съберат всичките фланелки и да ни ги донесат ВСИЧКИТЕ! Защото нито един от тях не доказа, че е достоен да носи червения екип, камо ли и името да му пише отзад!

Става въпрос за различни неща!Аз говорех за единство между публика и отбор!Като ги набиеш може да говориш за разединение между фенове и отбор.И чакай успехи тогава,ако си нямаш работа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 20 авг 2012 19:33

GOLEADOR написа:Явно в Офанзива има и мърша която по-скоро трябва да се махне от там.Не е случайно,че Офанзива и Сектор Б издигнаха един и същ (по смисъл) плакат срещу фен на ЦСКА!А как се стигна до това чудо,не знам.Всъщност спомням си как едни пикльовци оскверниха един паметник на мъртвец и Дуче ги заклейми,а след една година същите го гонят от сектор Г.Жалко,че младото поколение расте с някакви криворазбрани идеали,но те не са виновни,а ние,защото така сме ги възпитали.И каквото сме посели,това ще жънем.Знам,че винаги е имало мърша в сектора ,но тя бе пренебрежителна бройка(някак си успявахме да се очистим от нея),а сега нещата се радикализират и мършата взе да се увеличава.А това вече е притеснително.

Ти луд ли си? Точно Офанзива правят най-доброто за сектора откъм хореографии, ултра поведение и пеене! Вие като сте семкари нямате право даже 1 дума да обелвате за тия дето си дерат гърлата цял мач за ЦСКА! Сигурно и песните на отбора незнаете, ама знаете да критикувате когато нещата не вървят напред, а когато се издигнем ни пляскате от А и В, нали? И се кефите после, надвикахме тия, надвикахме ония, най-добрите в БГ сме и т.н. и т.н.! И аз да бях и аз щях да им върна тениските! Бандата го уважавам, за него ми стана гадно, но Присо дето от 1 метър неможе да вкара на празна врата, е не мерси, няма какво да им се кланям! Или ще потят фланелката и ще се борят докрай да бият, или да се махат!

Подкрепям Офанзива!

Само ЦСКА!

P.S. Незнам кои отидоха на 3-ти март на Шипка, точно те били осквернили паметника на Левски, вярвай си! Тия дето са го направили можеш да ги виниш, но със сигурност не са от Офанзива!

Всичкото хубаво което се правеше последните години беше дело на Офанзива, а дучето обираше пешкира! Не казвам, че той не е дал за сектора, напротив, даде, защото хората му вярваха, поне лъжеше добре! И все пак през 2008-2010 бяхме №1 в България като публика, нямаше агитка която да ни надвика, всичко вървеше супер до мача в Мездра!
Последна промяна от Morgause на 20 авг 2012 19:58, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА се нахвърлиха на Присо

Мнениеот Morgause » 20 авг 2012 19:40

mtaraduda написа:
tut написа:ауе ..... някой може ли да ми каже колко мача наказание ще отнесат подуенци за расизъм???? колко беше наказанието с лишаване от домакинство за расизъм????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Колкото и панчеревци за 5 прекъснати мача за сезон и половина.

Oще 15 ще прекъснем ако се наложи! Аз резили на ЦСКА не искам да гледам, затова ще си правя кфот си искам!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 20 авг 2012 19:52

Абе много сте ми интересни тези които нападате футболистите. Ако някоя фирма ви предложи заплата от рода на 2000 лв. месечно,сигорен съм че ще си запалите подметките на обувките да отидете там.Ама примерно че си некадърен за тая работа никой не го интересува,важното е работници да има. Точно така е и с футболистите.Взеха се един куп некадърници и сега те са ви виновни :!: :?:
Разберете,че виновните са ТИТАН а не футболистите.

п.п До момчето което каза че не се е пяло ВЪН БОКЛУЦИТЕ от другата страна на сектора-- Пич,или се опитваш да насаждаш някакво деление на сектора или горещо ти препоръчвам да отидеш на ушен лекар.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 авг 2012 19:53

Morgause, какво изобщо им се обясняваш на тия интернет фенове? Те от тях не са излизали, ти им се обясняваш, като че ли идват на всеки мач и имат право на претенции. Да си лаят колкото искат, то във нета и аз мога.

П.С. А тоя дето ми защитава Присо дето е доказан некадърник и усира всяка атака му предлагам да си го вземе у тях да му дава по 10 000 евро заплата, а като бонус Джонго Бонго може да му прави бунга-бунга парти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 20:31

Кой е Джонго-Бонго?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 авг 2012 21:15

Taзи маймуна още от първия му мач на Армията (мисля че беше срещу Монтана) като го видях как му минава топката между краката ми стана ясно що за некадърник е!!Виждали ли сте го на разгрявката преди мач, та той не може да си вдигне крака на 30 см..За какво си говорим тогава?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 21:38

Morgause написа:Ти луд ли си? Точно Офанзива правят най-доброто за сектора откъм хореографии, ултра поведение и пеене! Вие като сте семкари нямате право даже 1 дума да обелвате за тия дето си дерат гърлата цял мач за ЦСКА! Сигурно и песните на отбора незнаете, ама знаете да критикувате когато нещата не вървят напред, а когато се издигнем ни пляскате от А и В, нали? И се кефите после, надвикахме тия, надвикахме ония, най-добрите в БГ сме и т.н. и т.н.! И аз да бях и аз щях да им върна тениските! Бандата го уважавам, за него ми стана гадно, но Присо дето от 1 метър неможе да вкара на празна врата, е не мерси, няма какво да им се кланям! Или ще потят фланелката и ще се борят докрай да бият, или да се махат!

Подкрепям Офанзива!

Само ЦСКА!

P.S. Незнам кои отидоха на 3-ти март на Шипка, точно те били осквернили паметника на Левски, вярвай си! Тия дето са го направили можеш да ги виниш, но със сигурност не са от Офанзива!

Всичкото хубаво което се правеше последните години беше дело на Офанзива, а дучето обираше пешкира! Не казвам, че той не е дал за сектора, напротив, даде, защото хората му вярваха, поне лъжеше добре! И все пак през 2008-2010 бяхме №1 в България като публика, нямаше агитка която да ни надвика, всичко вървеше супер до мача в Мездра!

Може да ти звуча менторски,но ще натрупаш годинки и живота ще те покрие с куп задължения които ще те накарат да седиш по-далеч от отбора.Тогава ако кажеш мнението си в нета,ще се появи някой фен и ще те обяви за семкаджия и как заради това ти не си част от червената магия и да си траеш щото те правели повече от теб за ЦСКА!

П.П.
Визирах случката на Витиня от 10 април миналата година.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”