Офанзива,срам ме е от вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Офанзива,срам ме е от вас

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 13:19

ОФАНЗИВА написа:Ajde pak ofanziva vi e vinovna-psuvali nekav negar-deto osira 100 ma4a i gole problem-ajde po-seriozn

Този ти коментар казва всичко ! Расистите не са добре дошли в сектор "Г"

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 20 авг 2012 13:23

ОФАНЗИВА написа:Ajde pak ofanziva vi e vinovna-psuvali nekav negar-deto osira 100 ma4a i gole problem-ajde po-seriozn

А бе пич... проявата си е СЕЛЯНДУРСКА (да не се чете селска, нямам нищо против хората от село... всички от там сме тръгнали). Не, постъпката е ПРОСТАШКА, а това, че ти си единствения от многото коментари на "шльокавица" само показва IQ-то ти, ЕГН-то ти и тн.

Ако подкрепяш такива постъпки и защитаваш офанзива (нарочно с малки букви) или които и да е било селяндур само мога да те поздравя за интелигентния избор!

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 20 авг 2012 13:38

Фенове като теб, вън от Сектор Г :!:
Срам ме е, от вас :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 13:40

Явно в Офанзива има и мърша която по-скоро трябва да се махне от там.Не е случайно,че Офанзива и Сектор Б издигнаха един и същ (по смисъл) плакат срещу фен на ЦСКА!А как се стигна до това чудо,не знам.Всъщност спомням си как едни пикльовци оскверниха един паметник на мъртвец и Дуче ги заклейми,а след една година същите го гонят от сектор Г.Жалко,че младото поколение расте с някакви криворазбрани идеали,но те не са виновни,а ние,защото така сме ги възпитали.И каквото сме посели,това ще жънем.Знам,че винаги е имало мърша в сектора ,но тя бе пренебрежителна бройка(някак си успявахме да се очистим от нея),а сега нещата се радикализират и мършата взе да се увеличава.А това вече е притеснително.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 20 авг 2012 13:53

Ти явно си от поколението на ония двамата глупаци, които ритаха пенсионера на широкоразпространеното клипче отпреди няколко дни.
Такива фенове сте срам за отбора по-добре си стойте извън стадиона.

bouscule
Контакти:

Мнениеот bouscule » 20 авг 2012 14:32

българският футболен любител никога не се е славел с висока интелигентност, така че не виждам нищо изненадващо в поредната простотия, и за Левски и за ЦСКА няма разлика

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 14:52

bouscule написа:българският футболен любител никога не се е славел с висока интелигентност, така че не виждам нищо изненадващо в поредната простотия, и за Левски и за ЦСКА няма разлика

Това просто не е вярно.Защо преди години феновете на отборите седяха заедно на трибуните и това не бе проблем,защото не са били интелигентни ли?Вярно,това е било по времето на комунизма,но го е имало и е факт.И недей да твърдиш,че българския запалянко не е интелигентен.Аз не оспорвам,че нацията ни опростява но това не винаги е било така!Така,че по-лекинко с твърденията
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
capitan7321
Контакти:

Мнениеот capitan7321 » 20 авг 2012 15:22

Отдавна съм писал във форума че Офанзива са виновни за разкола и разцеплението на сектор " Г" и заради повечето фенове си тръгнаха от сектора.Писна ми те да определят кое е правилно и кое не

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 20 авг 2012 15:22

Red Warrior написа:Кико3, ами защо тогава си си сложил в подписа "вън Дучето от ЦСКА"? Иначе тези от "Офанзива" може да представляват само себе си, но не и публиката на ЦСКА. Аз не искам да имам нищо общо с тези пикльовци!

Пич,това за Дучето е съвсем друга тема-той е материалист и алчно к.....
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 20 авг 2012 15:28

GOLEADOR написа:Явно в Офанзива има и мърша която по-скоро трябва да се махне от там.Не е случайно,че Офанзива и Сектор Б издигнаха един и същ (по смисъл) плакат срещу фен на ЦСКА!А как се стигна до това чудо,не знам.Всъщност спомням си как едни пикльовци оскверниха един паметник на мъртвец и Дуче ги заклейми,а след една година същите го гонят от сектор Г.Жалко,че младото поколение расте с някакви криворазбрани идеали,но те не са виновни,а ние,защото така сме ги възпитали.И каквото сме посели,това ще жънем.Знам,че винаги е имало мърша в сектора ,но тя бе пренебрежителна бройка(някак си успявахме да се очистим от нея),а сега нещата се радикализират и мършата взе да се увеличава.А това вече е притеснително.

Пич,ще те помоля да си разрешиш личните съобщения в профила ти за да ти кажа някой неща относно този ти цитат ;)
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”