Най-добре е да станем публична компания и си мисля че ние феновете трябва да го предизвикаме.
ЦСКА не трябва да е на този или онзи, а да е управлявана от президент избиран от общо събрание на акционерите.
Така както в Испания са Барселона и Реал Мадрид.
Нова форма на собственост и управление!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нова форма на собственост и управление!
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Re: Нова форма на собственост и управление!
I az taka mislia ama niama li da e malko trudno. Inache, kato ideia e dobre
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Не е трудно въпрос на нагласа каквато има и малко публичен натиск е.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- a boy named goo
- Контакти:
За да станем публично дружество трябва самото ръководство да се подготви, необходим е добър рейтинг,задача която е в компетенцията на изпълнителният и финансовият директор.
Иначе идеята е много добра, дано да стане в най-скоро време.
Иначе идеята е много добра, дано да стане в най-скоро време.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Аз мисля,че кото идея е добре но е трудно осъществимо, защото ще трябва доста пари ито не само веднъж да дадеш а ще трябва постоянно да даваш за отбора а на това колко ще се навият а ???????????????????????????????????????????????????????????

- a boy named goo
- Контакти:
ЦСКА е най-популярния български отбор и има заможни фенове, самата издръжка няма да е толкова трудна.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
общата отговорност не оди до нищо добро
ахмед доган на левски хулиган
Red Hot написа:Най-добре е да станем публична компания и си мисля че ние феновете трябва да го предизвикаме.
ЦСКА не трябва да е на този или онзи, а да е управлявана от президент избиран от общо събрание на акционерите.
Така както в Испания са Барселона и Реал Мадрид.
Абсолютно

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
И кой според Вас ще е акционер? С мижави 3-5 10 акции няма да имате реален глас в клуба. В България не сме дорасли за подобна форма на управление. А и Барселона и Реал имат достатъчно приходи за да не разчитат на членския внос на своите фенове. Или си мислите, че с членски внос можем да издържаме ЦСКА?
Доста лаишко ми звучи. Нали се сещате, че акционерите с голям брой акции пак ще си изберат удобния президент, а ние ще псуваме отново.