red dragon написа:Ей, синьо малоумно говедо ти по-добре си трай![]()
![]()
Не става въпрос за теб BLUE_LION

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
red dragon написа:Ей, синьо малоумно говедо ти по-добре си трай![]()
![]()
Не става въпрос за теб BLUE_LION
msm написа:Аз само едно бих попитал. Защо, след като всички твърдят, че Томов лъже, никой не заведе дело срещу него за клевета? Та той обвинява точно определени лица. Защо всички мълчат? Дали не се чувстват гузни?
Blue_Lion написа:msm написа:Аз само едно бих попитал. Защо, след като всички твърдят, че Томов лъже, никой не заведе дело срещу него за клевета? Та той обвинява точно определени лица. Защо всички мълчат? Дали не се чувстват гузни?
Кой да го направи и да го обвини точно в какво ? Тоя така си е увързал гащите,че и с пръст не може да го пипнеш...Батков още по-малко !
Blue_Lion написа:Да,бе ама тия хора са поставени от някойТ.е. имат много сериозен гръб и ще ги махнеме...точно никога ! Освен ако не ги изчакаме да си умрат ама ми се струва,че ще има да си чакаме ! Отиваме към варианта със снайперист...
msm написа:Blue_Lion написа:Да,бе ама тия хора са поставени от някойТ.е. имат много сериозен гръб и ще ги махнеме...точно никога ! Освен ако не ги изчакаме да си умрат ама ми се струва,че ще има да си чакаме ! Отиваме към варианта със снайперист...
Е тука вече ни е трагедията. Няма да има кой да ги предизвика на дуел, защото всички са в кюпа. И БФС и прокуратура и правителство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта