А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:09

шивача написа:
Red Warrior написа:
шивача написа:естествено, че ще се припозная, аз не бягам от думите си! но ми е интересно, като си мъж, що не тръгна тогава срещу мен, а сега се напъваш? Знаеш как се вика на такива :? да, не се получи с подписа, смехът и подигравките си бяха за мен, не за теб или някой друг, но предпочитам да седя гладен, отколкото да си ям сирен в ъгъла, на скришно! Лека и на теб!

Какво значи да тръгна срещу теб? Спомням си, че съм се карал и с теб, когато подкрепяше боклуците. Какво да направя повече?

аз пък не си спомням, точно това имах предвид, кво друго да направиш :?

Ами след като не си спомняш няма какво да говорим. След като знам, че си бил на тяхна страна въпреки подписа ти в момента, може би не си измислям. П.П.: Ако си от Пловдив ти се извинявам, че те обвиних, че не ходиш на мачове - нормално.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 11 авг 2012 23:10

Време е за промяната в ЦСКА !!! ВРЕМЕ Е И ЗА ПРОМЯНА В БФС !!! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! ВЪН ПЕРУКАТА ОТ БФС !!! СТИГА СА НИ МАЧКАЛИ ОТВСЯКЪДЕ !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:11

е, тоя път късмета ще е на моя страна :) така че събирай пари да купим Герена и да си направим музей, че внуците на бате Сашо да събират материала на склад там
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 авг 2012 23:13

BaLoN написа:Време е за промяната в ЦСКА !!! ВРЕМЕ Е И ЗА ПРОМЯНА В БФС !!! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! ВЪН ПЕРУКАТА ОТ БФС !!! СТИГА СА НИ МАЧКАЛИ ОТВСЯКЪДЕ !!!

Прекрасна теза! :) Да се изнасят навън докато е топло, че после седнат ли до печката, с топ не можем ги изкара! :cry:

[offtopic]Айде три мнения им стигат, докато ЦСКА губеше, Боби Галчев се поразтича 5 минутки срещу Барселона- това май ще е връх в кариерата му! :lol: :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 11 авг 2012 23:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:14

dreben23 написа:
BaLoN написа:Време е за промяната в ЦСКА !!! ВРЕМЕ Е И ЗА ПРОМЯНА В БФС !!! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! ВЪН ПЕРУКАТА ОТ БФС !!! СТИГА СА НИ МАЧКАЛИ ОТВСЯКЪДЕ !!!

Прекрасна теза! :) Да се изнасят навън докато е топло, че после седнат ли до печката, с топ не можем ги изкара! :cry:

Лошото е, че сега ще ни дръпнат с 9-12 точки и край с шампионата.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:15

Red Warrior написа:
шивача написа:

Ами след като не си спомняш няма какво да говорим. След като знам, че си бил на тяхна страна въпреки подписа ти в момента, може би не си измислям. П.П.: Ако си от Пловдив ти се извинявам, че те обвиних, че не ходиш на мачове - нормално.

Не си спомням, та аз се карам всеки ден с някой, как да ви помня всички :lol: Даже да ме прощава Джони, имах бас с него и го бях забравил :oops: :oops: :oops:
Майна съм :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 11 авг 2012 23:15

шивача написа::roll: Ето, на дучето му спряха кранчето, вие се развикахте, ББ се сети за изборите и нещата се получиха.
Иначе е лесно да се плюе и аз мога да питам всички, които ходеха по мачовете-защо не плюеха от първата до последната минута, защо не чака боклуците и да ги замерват с камъни и бутилки, защо не запалиха на някой колата, а чак към края на мача с вафлите се чу по-голямо недоволство!?
Но такива са нещата в живота, като се обърне каруцата, пътища много

Защо ли ей сега ще ти обясня защо?
Плюенето по боклуците започна още в началото на мача- на няколко пъти се пробвахме само че както винаги си останахме само ние- и дори бяхме заглушавани от масата, дошла само на 3тия си мач в живота и чак при 1-0 се сетиха и те!!А защо не се предприели тези радикални действия-пак поради липса на подкрепа-тия неща стават ако има маса-разберете го-кво да идем да правим свинщини 100 човека-и кво ще стане ще ни арестуват н абързо и ще ни лепнат забрани и тогава сектора си заминава-то се видя,че без ОФАНЗИВА сектора е нула!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:16

шивача написа:
Red Warrior написа:
шивача написа:

Не си спомням, та аз се карам всеки ден с някой, как да ви помня всички :lol: Даже да ме прощава Джони, имах бас с него и го бях забравил :oops: :oops: :oops:
Майна съм :idea:

ОК, каквото било-било. Стига!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот ОФАНЗИВА » 11 авг 2012 23:19

А и защо с плакатите срещу Дуче ти падаме в очите?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:21

ОФАНЗИВА написа:
шивача написа::roll: Ето, на дучето му спряха кранчето, вие се развикахте, ББ се сети за изборите и нещата се получиха.
Иначе е лесно да се плюе и аз мога да питам всички, които ходеха по мачовете-защо не плюеха от първата до последната минута, защо не чака боклуците и да ги замерват с камъни и бутилки, защо не запалиха на някой колата, а чак към края на мача с вафлите се чу по-голямо недоволство!?
Но такива са нещата в живота, като се обърне каруцата, пътища много

Защо ли ей сега ще ти обясня защо?
Плюенето по боклуците започна още в началото на мача- на няколко пъти се пробвахме само че както винаги си останахме само ние- и дори бяхме заглушавани от масата, дошла само на 3тия си мач в живота и чак при 1-0 се сетиха и те!!А защо не се предприели тези радикални действия-пак поради липса на подкрепа-тия неща стават ако има маса-разберете го-кво да идем да правим свинщини 100 човека-и кво ще стане ще ни арестуват н абързо и ще ни лепнат забрани и тогава сектора си заминава-то се видя,че без ОФАНЗИВА сектора е нула!

Аз виках срещу боклуците и в "А" сектор и във "В", но особено при представянето на отбора нямаше голям ефект. Но пак ти казвам - спрете да делите сектора и да плюете по Дучето. Така или иначе той задейства Боко да махне боклуците. Кой е лидерът на Офанзива, че не знам?

Върни се в “ЦСКА”