А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dario97
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот dario97 » 10 авг 2012 21:53

Има ли някакъв шанс да се съберем като миналата година? Супер хореография

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Групата на ЦСКА за мача с Литекс

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 10 авг 2012 21:58

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов извика 8 футболисти от юношеския тим, за да събере група за дербито с Литекс от първия кръг на "А" група. Мачът е в Ловеч в събота от 20,00 часа. Заради наложената от БФС забрана за картотекиране на новопривлечените играчи треньорът може да разчита на едва 12 състезатели от мъжкия тим. Така той прибави 8 от юношите, за да сформира група от 20 футболисти. Голобрадите младежи са Милен Иванов, Емил Ботев, Димитър Маймунков, Христо Мартински, Юлиян Ненов, Григор Долапчиев, Тони Стоичков и Божидар Чорбаджийски. В последния момент двама от тях ще отпаднат от групата, за да стане тя от 18 човека.

Групата на ЦСКА:
12. Томаш Черни, 88. Благой Макенджиев, 5. Тодор Янчев, 8. Лукас Саша, 9. Килиън Шеридън, 11. Иван Бандаловски, 15. Станко Йовчев, 16. Нилсон Антонио, 19. Апостол Попов, 27. Милен Иванов,40. Емил Ботев, 41. Димитър Маймунков, 42. Христо Мартински, 43. Юлиян Ненов, 45. Григор Долапчиев, 46. Тони Стоичков, 48. Божидар Чорбаджийски, 66. Пламен Крачунов, 71. Антон Карачанаков, 99. Нджонго Присо

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2012 21:58

percival написа:
linger написа:Този мач е ясен, вече и повечето букмейкъри го извадиха от тиражите си, поради съмнения за уговорка. :roll: :roll:

Като е ясен,били ми казал как ще завърши ? Да вземем да изкараме по някой лев и ние !

Да бе как ще свърши да не бия път от Бургас? :roll:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Групата на ЦСКА за мача с Литекс

Мнениеот MagicMoments » 10 авг 2012 22:03

Май Станко машината ще почва титуляр
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 22:22

percival написа:
linger написа:Този мач е ясен, вече и повечето букмейкъри го извадиха от тиражите си, поради съмнения за уговорка. :roll: :roll:

Като е ясен,били ми казал как ще завърши ? Да вземем да изкараме по някой лев и ние !

Ми отлично знаеш как ще завърши мача, но пари няма да може да изкараш, понеже е изваден от всички сериозни онлайн букмейкърски къщи. И хайде, дай смислено обяснение, защо мача Литекс - ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ от първия кръг в А група, който е изваден от тиражите?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2012 22:30

terata написа:
percival написа:

Ми отлично знаеш как ще завърши мача, но пари няма да може да изкараш, понеже е изваден от всички сериозни онлайн букмейкърски къщи. И хайде, дай смислено обяснение, защо мача Литекс - ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ от първия кръг в А група, който е изваден от тиражите?

Ми нямам смислено обяснение,твоето какво е?КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 22:33

BRF написа:
terata написа:Ми отлично знаеш как ще завърши мача, но пари няма да може да изкараш, понеже е изваден от всички сериозни онлайн букмейкърски къщи. И хайде, дай смислено обяснение, защо мача Литекс - ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ от първия кръг в А група, който е изваден от тиражите?

Ми нямам смислено обяснение,твоето какво е?КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ?

със знак 2

И защо нямате смислено обяснение? По принцип сте компетентни по всички въпроси

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 авг 2012 22:43

terata написа:
percival написа:

Готов ли си ?
Кой букемейкър ще го сложи в тиража си след като не се знае с какъв отбор ще може да играе ЦСКА ? При положение ,че бяха разрешили картотеките ЦСКА ставаше автоматично фаворит,но както не ги разрешиха то всичко се обръща на 180 градуса ,та какъв коефициент можеше да се даде за този мач ? При такъв плаващ коефициент,никой уважаващ се букмейкър не би рискувал с мача.Въпреки това мача го има по някои букита,затова вземи кажи как ще свърши да изкараме по някой лев !
Сега ще питаш къде е уловката ,ако не свърши мача както си писал,обещаваш ли повече да не пишеш в тоя под форум ?
Последна промяна от percival на 10 авг 2012 22:50, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 22:46

percival написа:
terata написа:[

Готов ли си ?
Кой букемейкър ще го сложи в тиража си след като не се знае с какъв отбор ще може да играе ЦСКА ? При положение ,че бяха разрешили картотеките ЦСКА ставаше автоматично фаворит,но както не ги разрешиха то всичко се обръща на 180 градуса ,та какъв коефициент можеше да се даде за този мач ? При такъв плаващ коефициент,никой букмейкър не би рискувал с мача.Въпреки това мача го има по някои букита,затова вземи кажи как ще свърши да изкараме по някой лев !

Още по обедно време се знаеше вече с какъв състав ще са вашите, предостатъчно време сериозните онлайн букита да го включат в тиража ;) И я ми дай линк към някое нормално буки където го има мача? И вече ти казах че мача е със знак 2 ;)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 авг 2012 22:55

Ден преди мача ли ги слагат в тиражите ,а ? Ако не е знак 2 ,се надявам да не пишеш повече тук.Ама пък знаеш ли съмнявам се ,за това се искат топки !

Sportingbet
Литекс (Ловеч) с/у ЦСКА (София)
11/08/2012 20:00 EEST
1 4.00 X4.50 2 1.60
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”