Pichichi написа:mig31bg написа:Има приказка - и вълка сит и агнето цяло . Така Мокетя прави услуга и на ЦСКА , и на Вихър - Айтос . КАК ? Много просто . ЦСКА ще обжалва пред Апелативната комисия и естествено ще спечели спора , защото няма друг начин - казуса юридически е много лесен за решаване. Така БФС-то на културата ще се оправдае пред УЕФА и Вихър как искало да помогне , ама Апелативната комисия се е произнесла по случая в полза на ЦСКА . БФС не може да спре картотекирането на играчи в ЦСКА докато тече обжалването и ЦСКА още в понеделник ще си картотекират всички играчи .Така , че пак много шум за нищо , за да се угоди на тоя псевдоадвокат Киряков !
Аз съм съгласен с това мнение(с изкл. на това че ще картотекират в понеделник ).
По нагоре прочетох и едно друго мнение което също ми се струва правилноно може и да греша и то е че в момента към
03.08.2012 БФС може да наложи наказание на ЦСКА да не картотекира нови играчи само за предстоящия трансферен
период от 01.01.2013 до 28.02.2013. но не и за започналия на 01.07.2012 г. трансферен период.
Не съм сигурен и нека ако някой е наясно да коментира .
Решението влиза в сила от момента на обявяването му , тоест от днес . Обжалването няма да промени нищо , защото картотекирането на нови играчи се извършва на заседание на СТК към БФС ... а то може да е и на 31-и август . А дотогава решението може да бъде потвърдено от Апелативната комисия ( което ще се случи със сигурност ) . Иначе казано - ЦСКА обжалва и внася документи за картотека на нови играчи още в понеделник . Но тези документи ще бъдат разгледани на заседание на СТК , което може да бъде насрочено за вторник ... или за след 20-дни