Изповедта на един изстрадан фен на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Изповедта на един изстрадан фен на ЦСКА
Кашчей, поздравявам те за това мнение. Точно, истинско и правдиво. Да, от такива думи боли, но заслужено.
kiririki1 написа:Кашчей написа:Един изстрадал фен на ЦСКА!И какво си изстрадал ти, горкият фен на ЦСКА?Това, че О, ужас, ЦСКА 4 години поред е без титла ли?Какво знаеш ти за страданията на един фен?Питай слависти, питай локомотивци, питай канарчета и моряци.Питай феновете на Черноморец, след гаврите на ЦСКА с техният отбор!Питай ги, Данко, питай ги!Ако имаш съвест де, изстрадалий фен на миропомазаният отбор от София!Страдаш, че не сте шампиони, страдаш, че отново отпаднахте от ЕКТ след два мача, затова страдаш ти.Надали страдаш, че шефовете на ЦСКА направиха отбора ви символ на непочтеност, на задкулисни игри и кражби!Не, ти страдаш, че не сте шампиони!Страдаш, че отпаднахте безславно!Страдаш, но ти е трудно да признаеш, че освен шефовете ви и треньорът ви не става, но кой обича иконоборците, а нали той ви е иконата!
Страдаш, Данко, много страдаш!
Питай Данко и нас феновете на Пирин , скитащи немили недраги по села и паланки за да подкрепяме любимия отбор ,благодарение и на любезното съдействие на твоя изстрадан отбор . Само че Данко безплатен обяд няма , идва време да платиш сметката и този момент за вас дойде .
Благодарение на " любезното съдействие на ЦСКА" вие получихте 400 000 лв наем за Спас Делев , ако не знаеш, а после ни поискахте 1000 000 лв за да го купим. Питай оня Кълъмов ли беше колко пари прибра за Митко Бербатов покрай ЦСКА.Вие сте там където сте благодарение на собствените ви шефове пич, а седехте в А група благодарение на парите от ЦСКА това се отнася в пълна степен и за Локо мз, Сливен ,Беласица ,Ботев пд и много други. Престанете с митовете на синия медиен слугинаж , че ЦСКА завличал малките клубове, питай ЦОнко от Калиакра като ни продаде Четин Садула за 100 000 евро зле ли му беше, а на Митьо Селския за Муши и Данчо Минев , като взе макар и със закъснение 420 000 евро. Не ми се изрежда колко куци коне сме платили на баснословни цени.Карето от сливен с лихвите ни се върза на близо 2 000 000 лв рева Даанчо Лечков , ама си ги взе нали, като от всичките само един ставаше за нещо и един интригант хандбалист.
Няма и на теб да обяснявам отделно защо и , най вече откога, съм фен на Юнайтед.В България съм фен на отбор от моят град, а ти?В Пловдив няма ли футбол, че си фен на ЦСКА?Точно такива, като теб са глорихънтърите.
А за страданията на феновете на ЦСКА, ако обичаш да не пишем.Вие страдате само по титлите и ЕКТ.Не видях някой от вас да признае, че страда от помията, която се изсипва върху ЦСКА, благодарение на Титан.Викате вън боклуците, но само защото не ви носят титли.Иначе им одобрявате мръсните игрички и номерца!Страдалците ми те!
Кашчей, добре е да си аргументиран, но не е добре да плямпаш глупости. Не познавам и не съм чул за нито един фен на ЦСКА, който да харесва политиката на Титан. На никой не му харесва това, което вижда и дори на теми за г-жи Иво и Митко не ми се говори въобще. Но мен лично ме е срам от това, в което превърнаха ЦСКА.
Обаче.........Ние сме футболни фенове и ще страдаме за спортни резултати. Нито аз, нито колегата - автор сме богати и зможни, за да вземем ЦСКА в наши ръце и да управляваме клуба, според твоите и нашите разбирания
Просто нямам думи !!! Аз съм роден през 1988 година.Фен съм на ЦСКА от 1-ви клас.Винаги съм подкрепял този отбор.Но просто вече не мога да търпя глупостите,които се вършат в този отбор.Писна ми вески път,като вляза в сайта gong.bg и на първа страница да е поредната простотия сътворена от ръководството.Как така все ЦСКА не успяват да направят правилната селекция? Постоянно взимат някакви леваци,които за нищо не стават.Всеки път ирачите се жалват,че не са получавали заплатите си с месеци.След като Васил Божков продаде ЦСКА,отборът се превърна в циркова арена.Просто вече не издържам на простоите,които се вършат в любимият ми отбор,затова взех решение и официално от 26 юни аз вечене съм фен на ЦСКА.Надявам се да ме разберете.
k_oleto написа:Няма и на теб да обяснявам отделно защо и , най вече откога, съм фен на Юнайтед.В България съм фен на отбор от моят град, а ти?В Пловдив няма ли футбол, че си фен на ЦСКА?Точно такива, като теб са глорихънтърите.
А за страданията на феновете на ЦСКА, ако обичаш да не пишем.Вие страдате само по титлите и ЕКТ.Не видях някой от вас да признае, че страда от помията, която се изсипва върху ЦСКА, благодарение на Титан.Викате вън боклуците, но само защото не ви носят титли.Иначе им одобрявате мръсните игрички и номерца!Страдалците ми те!
Кашчей, добре е да си аргументиран, но не е добре да плямпаш глупости. Не познавам и не съм чул за нито един фен на ЦСКА, който да харесва политиката на Титан. На никой не му харесва това, което вижда и дори на теми за г-жи Иво и Митко не ми се говори въобще. Но мен лично ме е срам от това, в което превърнаха ЦСКА.
Обаче.........Ние сме футболни фенове и ще страдаме за спортни резултати. Нито аз, нито колегата - автор сме богати и зможни, за да вземем ЦСКА в наши ръце и да управляваме клуба, според твоите и нашите разбирания
Колко от вас осъдиха това, което от ЦСКА направиха с Черноморец, относно Платини и Анисе?Всички се надпреварвахте да обяснявате, че нещата са напълно нормални и няма нищо нередно.Колко от вас казаха, че Лечков е прав да си иска парите за играчите,(без значение какъв е той в Сливен)?Всички се кефехте на Милен Бъзовски и псувахте миналата година Лечков, който използва влиянието си, за да си получи парите.И казваш, че не одобрявате политиката на Титан спрямо по-малките клубове?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей, като теглиш чертата, не е ли вярно, че ЦСКА е дал най-много пари на другите клубове, макар и понякога със закъснение? И на фона на този факт ти ми твърдиш, че ЦСКА е фалирал някой си? Най-абсурдното твърдение е за фалита на Пирин, там просто е фрапиращо! ЦСКА единствен е купувал от тях, при това за стотици хиляди, останалите отбори взимаха от орлетата все играчи, които по един или друг начин разтрогнаха с отбора малко преди да преминат при другия отбор. И ми се твърди, че ЦСКА е фалирал Пирин?? Пълен нагъл АБСУРД!
Същото се отнася и за Сливен и за Ботев! Двата отбора са взели от ЦСКА над 2.5 милиона лева и ти ми твърдиш, че са фалирали заради ЦСКА?
Айде стига вече с тия заучени и лишени от грам мисъл и изречени по инерция реплики!
Иронията в случая е, че ЦСКА е на това дередже именно защото е плащал луди пари за играчи, които реално струват поне 5 пъти по-малко. ЦСКА де факто фалира себе си, а това, че шефовете на въпросните "малки" отбори са решили да гепят пари от своята каса и после да обвинят обичайния заподозрян ЦСКА, това вече си е крайно нагло, но работещо за пред феновете оправдание. Точно Лечков и всеобщия любимец Наков са най-красноречивите примери. За Христолов пък въобще няма да говоря, защото е излишно.

Същото се отнася и за Сливен и за Ботев! Двата отбора са взели от ЦСКА над 2.5 милиона лева и ти ми твърдиш, че са фалирали заради ЦСКА?

Иронията в случая е, че ЦСКА е на това дередже именно защото е плащал луди пари за играчи, които реално струват поне 5 пъти по-малко. ЦСКА де факто фалира себе си, а това, че шефовете на въпросните "малки" отбори са решили да гепят пари от своята каса и после да обвинят обичайния заподозрян ЦСКА, това вече си е крайно нагло, но работещо за пред феновете оправдание. Точно Лечков и всеобщия любимец Наков са най-красноречивите примери. За Христолов пък въобще няма да говоря, защото е излишно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Кашчей, като теглиш чертата, не е ли вярно, че ЦСКА е дал най-много пари на другите клубове, макар и понякога със закъснение? И на фона на този факт ти ми твърдиш, че ЦСКА е фалирал някой си? Най-абсурдното твърдение е за фалита на Пирин, там просто е фрапиращо! ЦСКА единствен е купувал от тях, при това за стотици хиляди, останалите отбори взимаха от орлетата все играчи, които по един или друг начин разтрогнаха с отбора малко преди да преминат при другия отбор. И ми се твърди, че ЦСКА е фалирал Пирин?? Пълен нагъл АБСУРД!![]()
Същото се отнася и за Сливен и за Ботев! Двата отбора са взели от ЦСКА над 2.5 милиона лева и ти ми твърдиш, че са фалирали заради ЦСКА?Айде стига вече с тия заучени и лишени от грам мисъл и изречени по инерция реплики!
Я ми покажи, къде съм написал, че ЦСКА е фалирал Пирин или Ботев!Държа да го прочета, като мой цитат!
Другото...Аз, като не мога да си опека хляб и да си направя сирене, отивам и си купувам, но и го плащам.Не тръгвам да се съдя с продавача, че ми е взел ДДС още с първа вноска.вие, като не сте кадърни да си произведете играчи, отивате и купувате, ама след като ги вземете започват едни кандърми, едни усуквания...Като не ви се дават пари-няма да купувате и няма да бленувате ежегодни титли, купи и ЕКТ.
И накрая една много вярна поговорка:"Който дава навреме, дава два пъти!".Помисли върху това и върху вашите постоянни закъснения с плащанията!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ами в предния си пост коментираш политиката на ЦСКА спрямо "малките" клубове. Какво имаш пред вид, ако не, че ЦСКА е виновен за фалита им? Освен това добре знаеш, че в 9 от 10 теми тук се твърди, че ЦСКА бил затрил тия клубове. Масово статиите на тая тема по всевъзможни медии твърдят същото! И в тая връзка пак те питам - нещо друго ли имаш пред вид, споменавайки "политиката на Титан спрямо малките клубове"? И в каква връзка споменаваш Бъзовски, който беше запорирал едни 300к лева, докато в същото време Лечков дължеше над 2 милиона? Може би и тук не намекваш, че Сливен е фалирал заради ЦСКА?
Естествено, за много неща Титан са си за бой, но престъпленията им срещу ЦСКА са много по-големи от "престъпленията" срещу другите клубове. Тази тема показва точно това - факта, че ЦСКА пострада много повече от Титан, от колкото са пострадали всички останали клубове, взети заедно. Въпреки, че спасиха отбора от фалит и незнайно колко дълъг период по долните групи.
Естествено, за много неща Титан са си за бой, но престъпленията им срещу ЦСКА са много по-големи от "престъпленията" срещу другите клубове. Тази тема показва точно това - факта, че ЦСКА пострада много повече от Титан, от колкото са пострадали всички останали клубове, взети заедно. Въпреки, че спасиха отбора от фалит и незнайно колко дълъг период по долните групи.
[center]I'll be the savior of you all
Кашчей написа:шивача написа:
точно фен на Манчестър да го кажеи страданието е условно нещо, ти ако изгубиш 200лв ще страдаш толкова, колкото някой патрон да изгуби 20 000лв, но пак с условности, така че всеки си знае, а и всеки страда различно, на данко му личи, че е излишно емоционален на моменти, но пък си такъв какъвто е и щом така го е написал, значи, че така го е почувствал. а като говориш за нечестности, колко мислиш, че е честен клуба Манчестър юн., затова ли си основаха нов отбор част от феновете, да не говорим, че цялата англия барабар с кралицата са едно стадо мърши, ама нали си фенче на това забавно отборче, с онзи капитан, на който ушите му тежат колкото на кралския кон мъдите, та ти е лесно да говориш
Няма и на теб да обяснявам отделно защо и , най вече откога, съм фен на Юнайтед.В България съм фен на отбор от моят град, а ти?В Пловдив няма ли футбол, че си фен на ЦСКА?Точно такива, като теб са глорихънтърите.
и аз съм се обяснявал, ама да се повторя: баща ми е софиянец(вече е майничка

фена на Пирин, специално вие няма да се оплаквате от нас, Сливен и Черноморец.-да, но вие-не! Проблема ви беше в алчните байкушев и ония преди него, дето ви даде акциите, те направиха така, че опростиха уж дълга ни, а получиха парите си под масата. Така че всичко ви е платено, дори и Костов го продаде оная свиня, пак под масата. Единствената кражба от вашият клуб е на Левски, които ви дръпнаха братя Цоневи и микито Орачев, ама първите двама им го забиха, остана този. а, ако задълбая още повече, да ти кажа , че имате над 20 момчета в школите на Литекс, Лудогорец и Етрополе, откраднати, разбира се. Така че поделете вината в цялата А група, всички са ви виновни, че шефовете са ви крадци

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:
точно фен на Манчестър да го кажеи страданието е условно нещо, ти ако изгубиш 200лв ще страдаш толкова, колкото някой патрон да изгуби 20 000лв, но пак с условности, така че всеки си знае, а и всеки страда различно, на данко му личи, че е излишно емоционален на моменти, но пък си такъв какъвто е и щом така го е написал, значи, че така го е почувствал. а като говориш за нечестности, колко мислиш, че е честен клуба Манчестър юн., затова ли си основаха нов отбор част от феновете, да не говорим, че цялата англия барабар с кралицата са едно стадо мърши, ама нали си фенче на това забавно отборче, с онзи капитан, на който ушите му тежат колкото на кралския кон мъдите, та ти е лесно да говориш
и аз съм се обяснявал, ама да се повторя: баща ми е софиянец(вече е майничка), играл е във ВК ЦСКА, та затова. сега дъщеря ми е от ЦСКА, жена ми също, както и бая мой близки
разбираемо ли е? А ти не си фен на някой си отбор, а мразиш останалите, ако имаше повече чест и достойнство щеше да си сложиш ФК Дунав в подписа или за аватар, а не някво си инато магаре, колкото и да те оприличава като човек! А за Манчестър нямам думи просто, бал съм им майката на всяка чужда сган, мога да ги гледам, леко да симпатизирам на по-слабия, но не и да съм им фен
както обичаш да казваш:Глорихънтър
фена на Пирин, специално вие няма да се оплаквате от нас, Сливен и Черноморец.-да, но вие-не! Проблема ви беше в алчните байкушев и ония преди него, дето ви даде акциите, те направиха така, че опростиха уж дълга ни, а получиха парите си под масата. Така че всичко ви е платено, дори и Костов го продаде оная свиня, пак под масата. Единствената кражба от вашият клуб е на Левски, които ви дръпнаха братя Цоневи и микито Орачев, ама първите двама им го забиха, остана този. а, ако задълбая още повече, да ти кажа , че имате над 20 момчета в школите на Литекс, Лудогорец и Етрополе, откраднати, разбира се. Така че поделете вината в цялата А група, всички са ви виновни, че шефовете са ви крадци
А ти как разбра , че парите са дадени под масата ? Щом не са пристигнали в клуба , значи не са дадени . А дори да е така , който участвува в корупционни сделки значи е виновен и той , това е престъпление .