.jpg)
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
biser4o написа:не знам ама тоя Тасио каква физика има браткато гледам и за Хюсеинович се пише....... РЪГБИ ли ще играем с тия нерези
![]()
![]()
за Хюсеинович от форума е излязла новината
![]()
Пак ме преписаха

Локото с нов собственик официално

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ицо Янев имаше какво да даде още на отбора, Тошко също 
Янев в първенството дори само заради фаловете си струваше да играе срещу по слабите тимове

Янев в първенството дори само заради фаловете си струваше да играе срещу по слабите тимове
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Янев е единствения от изгонените, който не заслужаваше това . Дано размислят за него . Ако не се и лъжа е едва един от тримата в ЦСКА които играят с ляв крак . Пак повтарям дано за него размислят и не го махнат

danko_sot написа:Ицо Янев имаше какво да даде още на отбора, Тошко също
за Тошко не ми се говори......Ицо Янев можеше да играе по 20 30 минутки.
За Янчев е добре, че предприеха тоя ход. Просто има фенове които плюеха безобразно по капитана. А за Ицо Янев само времето ще покаже дали не сме направили поредната простотия.
[center]
[/center]

сега ми мина през главата (като видях колко е спокоен Стойчо)... Заплатите на тези изгонените, ще отидат за заплата на поне един КЛАСЕН играч и според мен това е целта, да се докарат 1-2 класни попълнения(чул ме Господ) ......Този парагваеца треа да го докарат тука та ако ще на вратовете да си стъпят.
Шеридън и Присо също задължително трябва да напуснат дори и на огромна загуба за клуба !!!!
-
- Контакти:
Тая "звезда",за който се пише, че е подписал - Венков нали не искаше да идва в ЦСКА !!??
Стойчо-о-о, и ти, как приемаш футболисти, които при първия проблем напускат отбора си? Визирам триото, квартета, квинтета или там каквато конфигурация дойде от Лаута? А, Стойчо? Какви ценности имат тези хора, които веднага хукват към хоризонта и изоставят кораба?
Стойчо-о-о, и ти, как приемаш футболисти, които при първия проблем напускат отбора си? Визирам триото, квартета, квинтета или там каквато конфигурация дойде от Лаута? А, Стойчо? Какви ценности имат тези хора, които веднага хукват към хоризонта и изоставят кораба?
-
- Контакти:
От 8-те отстранени футболисти в злополучния мач 4-ма не играха изобщо! Ицо Янев, каквото и да му е състоянието, беше най-опасния футболист на ЦСКА и, мисля, че не заслужаваше такова отношение!
Чии го дървят на Армията: 1.Д. Пенев, който е тотално неадекватен последните 10 години, 2.В. Живков, който принципно не знае къде се намира, въпреки, че е гражданин на София, чиято роля се свежда да се снима с нови футболисти и да сътворява смехотворни изявления, 3.сеньор Ваноли, който очевидно тренира за треньор на отбора, 4. г-н Павлов, той пък също излиза, че разбира и се бърка във всичко...И всички тези кукли поставени и вдъхновявани от двуглавата ламя Борисов&Иванов!
Ето това са истинските проблемни постове и въобще в селекцията на ЦСКА!
Чии го дървят на Армията: 1.Д. Пенев, който е тотално неадекватен последните 10 години, 2.В. Живков, който принципно не знае къде се намира, въпреки, че е гражданин на София, чиято роля се свежда да се снима с нови футболисти и да сътворява смехотворни изявления, 3.сеньор Ваноли, който очевидно тренира за треньор на отбора, 4. г-н Павлов, той пък също излиза, че разбира и се бърка във всичко...И всички тези кукли поставени и вдъхновявани от двуглавата ламя Борисов&Иванов!
Ето това са истинските проблемни постове и въобще в селекцията на ЦСКА!