Контролна среща: ЦСКА - Атромитос 0-2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Контролна среща: ЦСКА - Атромитос

Мнениеот Червени_шампиони » 27 юли 2012 18:30

В колко часа е контролата и кога?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2012 18:44

Червени_шампиони написа:В колко часа е контролата и кога?

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=111483&st=0&sk=t&sd=a#p3683107
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 27 юли 2012 20:30

ето това е да си мишка. скриха се. аз личноисках да отиа да ги гледам. да видя новите. надали са били много като мен хората, но със сигурност и други са искали да отидат на мача. аз тоя срам , който изтърпях снощи на титан никога няма да го простя. и на футболистите. единствено което ме мотивира да ходя на мачовете през сезона е да изгониме титан. и да подкрепиме стойчо. другите не заслужават коментар. но с това си действие за пореден път ме отблъскват от стадиона... защо? срам ли ги е? съмнявам се. нас ни е срам. тях ги е страх. мишки! пари трябва да ни дават за да ходиме на мачовете , те ги затварят? ае .... си майката смешници

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2012 23:25

masona84 написа:
stannn написа:Бе каква контрола бе. Да става поспаланкото и да го чуем каква е поредната му гениална идея. Може от днес да имаме италианец за треньор.

Батков и той искал да преспи и тогава да говори ,защо тези двамата хубавци не преспят заедно :mrgreen: и да избавят феновете на двата отбора заедно

Това трябва да се види :D +1[/quote]

Че така като са почнали да земат да си направят една вечеринка и с Домуса и Коко! Ще паднат анализи недей пита! :mrgreen:

Тея последните двама ни се чуха повече, ни се видяха! :lol:

Кофти съперник сме си избрали :( : 1-3 :lol: Това май ще ни е второто официално представяне тая година!!! :lol: Абе само за подигравка са си... ;)

Голът за нас го даваме на Бенжалюн, на Апостол му мина реда! ;)
Последна промяна от dreben23 на 28 юли 2012 15:59, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 28 юли 2012 00:23

Контрола с гърци при закрити врати :roll: Залагайте над 4гола и полвина,още повече и наще ще играят :?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 юли 2012 11:45

rado. написа:Контрола с гърци при закрити врати :roll: Залагайте над 4гола и полвина,още повече и наще ще играят :?

Стига с туй тото и вие бе, ееее аман от вас!Тото, че тото! Свърши някой мач 1:1 - що така свърши? Ако е 0:0 - на, уговорили се да не си вкарват! При 4:4 - ухаа, баси печалбите! Ами не ходете на мачове и не гледайте! Президента е "ЧАО", феновете също и готово! Кеф ти Англия, кеф ти Италия, фишове бол, залагай на "сигурно" и пей сърце!
Колкото до контролата, що да няма смисъл не знам! Станалото, станало, отпаднахме, но трябва да се продължи някакси! Идват нови играчи, нали трябва да се интегрират? Първенството чука на вратата и трябва да се играе! И по-добре с подготвен състав/доколкото е възможно/ отколкото две седмици до началото да бършем сополи и да се самосъжаляваме! Колелото се върти, живота си продължава, тъй че трябва да си го живеем, нас чака, искаме или не искаме! А футболът е една игра, макар и най-великата, която трябва да ни носи положителни емоции, а не да е повод за войни! Живи и здрави, тъй викам аз!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 юли 2012 12:55

само ще кажа че срещу тея маслини ще стане игра,жалко дето орките ни покриха. били са 3ти миналия сезон а преди няколко дена са ударили латекса. нищо чудно тази вечер и нас да разкрият. някой ако все пак изкара лайв от някъде да пуска ТУК
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 юли 2012 13:01

и аз бих отишъл, малко навънка да погледам спорт.жалко,че нашите собственици са мишкари.говоря за двамата от титан и големия дупедавец Живков
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 28 юли 2012 13:56

много хора биха отишли, каквото станало станало, нито е първия провал нито последния, това му е хубавото на спорта, биеш падаш идва следващ мач, както се казва важен е следващия мач, никой няма нужда от самосъжаление

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юли 2012 14:39

20:00 на "Армията"!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”