Аз само да питам:
1. Дюлгера, Джуджето, Стоянов и Макенджиев – защо?
2. М’Боли нали не е наш?
3. Освен Черни, ще имаме ли друг вратар?
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ненужни играчи в ЦСКА
Абе хора, кой ги докара тея Спрокел- Мокел, Нилсон-Милсон? Кой върна Дюлгеров и Коста Янев след като Стойчо ги освободи. Забележете в списъка липсва името на Станко Йовчев! Нищо няма да се промени, нищо! Единствения начин да се оправим е Боклуците да бъдат изметени! Омръзна ми да го повтарям, престанете да се заблуждавате само. Футболистите, които да бъдат махнати е най-лесната работа. Но преди това трябва да се изметат Боклуците!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две
Това трябва да направи и Левски. Аут почти всички чужденци, да се остави само някой по-опитен, около който може да се гради или който след време може да бъде продаден за повече отколкото е купен, да се разкарат застаряващите футболисти и да се обърне внимание към школите. Вече втора година виждаме, че няма смисъл от "мащабни" селекции, основани на чужденци, след като отпадаме от отбори с по 500 евро средни заплати (ако вярваме на Батков), но явно развиващи правилна футболна политика.
Така че, надявам се от Левски да вземат пример от вас. Гледам Лудогорец и Ботев са тръгнали по нашите стъпки, щом имат излишни пари - нека ги дават.
Така че, надявам се от Левски да вземат пример от вас. Гледам Лудогорец и Ботев са тръгнали по нашите стъпки, щом имат излишни пари - нека ги дават.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- shotgun blues
- Контакти:
Станко Йовчев и това е гоооооооооооооооооооооооллллл
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Да не забравяме, че вземаме Сержиньо, Бенжелюн, Родригес и май Венков от Пловдив. Платини вече дойде. Тангариня и той вече би трябвало да е с договор.
[center]
[/center]

- mistreated
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
dreben23 написа:Поне да земем Хюсеинович!Да ни е честита В група, пичове!
![]()
Абе тея много мъдри хора, все мъдри решения взимат!
![]()
![]()
![]()
В група, В група. Светът няма да се свърши. Поне ще се отървем от тия идиоти. Ботев го направиха, сега е наш ред.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
А какво ще правиме със Станкооооо - капитан може би . Майко мила тоя некадърник няма мърдане
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
Глупости, Стойчо Младенов е виновен, ако беше така - щеше сам да си тръгне, но и в той е в комбина с титаните
Намирисва ми на една велика миграция по оста Лаута -Българска армия.
Малко офтопик ама само на мен ли не ми отваря официалния форум?