(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Мнениеот mistreated » 27 юли 2012 12:30

RedeviL написа:
kiko75 написа:..отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:

Това беше върхът на сладоледа!! :shock:

А кой трябваше да пусне централен нападател, за да се опита да взима изсипаните топки в края на мача? Сигурно Станко?
Крачунов беше изместен да се бори в атака, защото нямаме нападатели. Вие не видяхте ли, че създадените 2-3 ситуации в продължението бяха единствено и само заради взимането на тези високи топки?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 юли 2012 12:33

kiko75 написа:човек разбери ве има право да вземе юноши без да са картотекирани за да запълни групата той него прави защо :?: второ пускането на защитник и ваденето на един от тия кадето знаеше защо е на терена е още по голяма глупос а тошко янчев защо го държа цял мач можеш ли да ми обясниш защото и двете атаки тръгнаха след като тои изпусна човека :!: единия юнаша кадето игра с враца е десен бек ботев спокоино можеше да играе като бек а саша да влезе в цетара примерно но не великия трениор не играе с юноши

Съгласен съм с тебе!Много простотии направи..но титаните са виновни за това, че останахме без нападание!
Последна промяна от RedeviL на 27 юли 2012 12:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 юли 2012 12:33

kiko75 написа:единия юнаша кадето игра с враца е десен бек ботев спокоино можеше да играе като бек а саша да влезе в цетара примерно но не великия трениор не играе с юноши

Кико, освен, че не можеш да пишеш, не можеш и да мислиш. Как ще го пусне тоя юноша, като няма картотека за този мач? Вие идиоти ли сте, за да не разбирате, че имахме трима играчи на пейката - Спрокел, Грънчов и Станко! Кой от тези тримата трябваше да бъде пуснат вместо игралите в мача?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 12:36

mistreated написа:
RedeviL написа:
kiko75 написа:..отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:

Това беше върхът на сладоледа!! :shock:

А кой трябваше да пусне централен нападател, за да се опита да взима изсипаните топки в края на мача? Сигурно Станко?
Крачунов беше изместен да се бори в атака, защото нямаме нападатели. Вие не видяхте ли, че създадените 2-3 ситуации в продължението бяха единствено и само заради взимането на тези високи топки?

ние тоя мач спокоино можехме да го изиграем с трима в защита и се центрират топки защото двамата пешеходци в цетара Т.Я и К.С освен настрани не знаят да я подават напреде немогат да излъжат съперник и да я разиграят на двоино с нападателите и затова е виновен трениора не киро администратора
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 юли 2012 12:38

mistreated написа:
kiko75 написа:единия юнаша кадето игра с враца е десен бек ботев спокоино можеше да играе като бек а саша да влезе в цетара примерно но не великия трениор не играе с юноши

Кико, освен, че не можеш да пишеш, не можеш и да мислиш. Как ще го пусне тоя юноша, като няма картотека за този мач? Вие идиоти ли сте, за да не разбирате, че имахме трима играчи на пейката - Спрокел, Грънчов и Станко! Кой от тези тримата трябваше да бъде пуснат вместо игралите в мача?

Нямаше кой да пусне, за това се мисли по-рано..както казах съгласен съм, че титаните са основните виновници, но защо разпуснахме Якимов и Костов?Тошко какво прави титуляр при положение, че всеки друг би се справил по-добре от него?Най-голямата дупка в отбора беше, през цялото време се въртеше като муха без глава и го минаваха като малка гара!Не можеш да ме убедиш, че Стойчо също няма вина за провала!Тези трябваше да ги бием и със затворени очи.
Последна промяна от RedeviL на 27 юли 2012 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 12:39

kiko75 написа:
RedeviL написа:Съгласен съм, че Титаните са основните виновници за отпадането на ЦСКА!Супер аматьорщина е да имаш 13 полеви играчи за мач от ЛЕ, от които двама защитници, един вратар и нито един напдател(изключвам Станко по обясними причини)..Непростимо е да си продадеш основния играч и реализатор в отбора ден преди първия официален мач при положение, че Платини не беше картотекиран за срещата, но също така съм съгласен и с това, че Стойчо прояви голям инат с някои негови решения!Груба грешка беше освобождаването на Якимов и Станислав Костов!!За пускането на Янчев като титуляр е излишно да коментирам..всеки друг би се справил по-добре от него!

аве човек това че бяхме с 13 човека е нарочен ход на стоичо които си мислеше че ще острани мура и целеше да каже ето пречат ми но аз пак оспявам защото през спокоино можеше да вземе за тоя мач 5 юноши имаме право примрерно това момче кадето вкара 5 гол на ботев враца е опорен халв които с сигорност ако сменише някои от тошко и кокаичо щеше да е по добър варят отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:

Не Стойчо картотекира футболистите!Даже това го каза в прав текст:
"Преди няколко дни ме попитахте защо резервите са по-добри от титулярите. Да видяхте днес някой от резервите? Не, защото нямат картотеки."
С това неадекватно управление нищо добро не ни чака!
Вън боклуците от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 12:39

sneludik написа:Традиции,класа...Едното вече не е това което беше,а от класата и помен няма.
Гледах мача,не виках за никого,но то се дължи на хейтъри-те ви.Знаех си,че след гракането в нашия форум повечето от тях ще се изпокрият.Не са виновни играчите,които изглеждат смешни с гръмкото име ЦСКА,виновна е държавата,виновни са всички ония,които изцедиха финансово армията.Истината е,че в този спортно-технически и организационен вид,нямате място в "А" група.Постоянно червени повтарят,как Домусчиев купувал мачове и ала-бала,но вие сте тези,които го правят от години,именно затова няма футбол у нас-у нас има магазини за купи и те носят гръмки имена на облечени с традиции и класа отбори.
Искам-и се да ви спестя това,но вие сте толкова арогантни и меко казано нагли,че сега си правя ч*я на душата изливайки се тук.Пожелавам ви едно ново начало от дъното,както се случи с едни други грандове,от едни други държави.Дано БФС най-накрая се вземе в ръце и ви накара да изпиете горчивата чаша от дъното,защото само така може да видим отново традициите и класата,за които обичате така гръмко да грачите.

Кой си ти да даваш оценки?Не виках за никой-а тъпите ви приказки "нали сме българи"?Ти виждал ли си организация по клубове,че да правиш умозаключения,че нямаме място в А група?За какви се взехте?Да не би случаино да победихте в някой мач или пък някога да сте отсранявали съперник в Европа,че да държиш сметка на ЦСКА?Нали не мислите да се мерите с нас по успехи в близкото за нас минало?Хейтъра си ти и ще видиш като му писне на оня да дава какво ще стане с вас!А ти ще се върнеш към жалкото си футболно съществуване!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 12:40

mistreated написа:

ето тука ти грешката :!: По правилник отборът може да запише 25 човека за мачовете, но четирима от тях трябва да са собствени юноши.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 юли 2012 12:45

С картотеката нещата не са съвсем така .Когато се правеше ,тези футболисти още не бяха подписали договори.Вярно е обаче ,че нищо не пречеше 3-4 юноши да картотекираме ,защото това можеше да се направи ,както и контузените ,защото за втория мач се разбра ,че можеше и да играят.Това обаче си беше риск за Стойчо и той предпочете да не рискува с младите като вместо това ,ни проглуши ушите ,че няма хора ,с които да играе.Това е.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 12:45

biser4o написа:
kiko75 написа: аве човек това че бяхме с 13 човека е нарочен ход на стоичо които си мислеше че ще острани мура и целеше да каже ето пречат ми но аз пак оспявам защото през спокоино можеше да вземе за тоя мач 5 юноши имаме право примрерно това момче кадето вкара 5 гол на ботев враца е опорен халв които с сигорност ако сменише някои от тошко и кокаичо щеше да е по добър варят отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:

По принцип мисля, че не може да взима никакви играчи освен тези, които е взел първият мач. ;) Но според мен всички са виновни и Стойчо, и титан но най-малко футболистите. Тях са извикали пък те са играли колкото могат ;)

До колкото знам играчи под 21 години могат да се включват по всяко време дори и без да са картотекирани.

Върни се в “ЦСКА”