Кашчей написа:CSKA_MONTANA написа:ЦСКА стана първият български клуб в кариерата на Валери Божинов. Днес националът се съгласи на договор за 1 година. Португалският гранд “Спортинг” ще плаща 60% от заплатата, която му се полага по договор, а отделно и “червените” ще допълнят петцифрена сума в евро всеки месец.
Божинов се навил на неочаквания ход, след като не пристигнали реални оферти за продължаване на кариерата му. Той има 4-годишен договор със “Спортинг” и се виждал твърд титуляр в състава на Стойчо Младенов.
Инфото е от в.24часа с дата 19.07.2012 23:13
На мен двата маркирани пасажа не ми се връзват.Ако става въпрос да премине под наем в ЦСКА мога да се съглася, но в материала се говори за сключен договор, което е много по-различно.Не вярвам някой клуб да плаща нечия заплата на играч, който не е негова собственост, а ти?
Каша, винаги могат да му плащат процент от заплатата и Спортинг да са доволни дори и на толкова. Това е стар прийом, който се прилага основно при по-младите футболисти - талантите на даден отбор, за които така или иначе няма място в стартовите 11, с цел да намерят място в по-беден отбор, в който да могат да израснат.
onegavon написа:Четох по- горе как Божинов бил свършил за футбола и т.н. Мога да ви кажа, че един сезон в България ще му дойде добре.Да види как се мъчат местните момчета да отидат там където той имаше шанса още на 15г. да заиграе.Белким оцени какво губи и да се напъне защото той талант има и да се върне в елита на европейския клубен футбол. Защото ние нямаме футболисти, които биха взели от Фиорентина или Ювентус пък даже и от Лече.
Няколко добри мача в националния и в дербитата с ЦСКА ще го вкарат отново в оборот.Всичко си зависи от него.
Съгласен съм на 100% с това мнение, макар, че той имаше две от най-тежките контузии във футбола, които му попречиха много. И все пак - к*рвите провалят.
mikata написа:Валери Божинов и Николета викат за Левски срещу Сараево
http://gong.bg/view_article.php?article_id=284719
Тая Николета много блъсната в лицето - милата.