Божинов вече е играч на ЦСКА София !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Божинов вече е играч на ЦСКА София !!!
И аз мисля така.[offtopic]Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра![/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ЦСКА с Шеридън, Т.Янчев,К.Янев и Н.Присо е супер импотентен в атака !!!
Божинов даже и да ходи по кръчмите 7 дни в седмицата в А група ще вкара над 20 гола за 1 сезон !!!
Божинов даже и да ходи по кръчмите 7 дни в седмицата в А група ще вкара над 20 гола за 1 сезон !!!
Последна промяна от Pichichi на 20 юли 2012 10:29, променено общо 1 път.
Ако е вярно това е прекрасна новина.Вчера се видя колко сме зле,ама много зле в нападение.То хубаво стана ,че дървото Шеридън няма да играе в реванша.Що се отнася до Божинов няма нищо вярно в това,че бил започнал да ходи по заведения и затова му е спаднала формата.Напротив независимо от курвите в живота му досега никой треньор не се е оплакал,че е несериозен в тренировките.То и Джон Тери и Райън Гигс разцепиха курвите,пък са пример за подражание на терена.При Божинов контузиите му провалиха кариерата.Това е факт,който се отчита от малко хора.Ето и Владо Манчев и Сашо Тунчев и при тях контузиите им попречиха да играят още футбол на високо ниво.
- dreben23
- Контакти:
Хехе, Николетка на "Българска армия"!
Е па точно тва не го очаквах!
Хм, оптимизма почва да се позавръща...
Мисля, че следващия е Бербо, поне да си направим национален отбор!

Е па точно тва не го очаквах!

Хм, оптимизма почва да се позавръща...

Мисля, че следващия е Бербо, поне да си направим национален отбор!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
danko_sot написа:..но на мен лично вече почна да ми писва от всичко в ЦСКА. И се чудя дали няма ад е най-добре да се провалим с гръм и трясък този сезо и това да помогне да изгоним боклуците от Армията
не си единствен..

http://gong.bg/view_article.php?article_id=284719 най тъпото копеле кото съм виждал
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Каквито ни собствениците, такива ни и трансферите. С парите от Мораес, ще му плащаме на НИколери заплатата......... аман от боклуци !
Нападателят на Спортинг Валери Божинов заяви пред Гонг, че не възнамерява да играе в България.
„Не смятам да играя в България, поне не и на този етап. Имам предложение от чужбина, офертите са от Италия и други държави. Не мога да коментирам повече в момента. Когато има нещо ясно, ще разберете. В добри отношения съм с всички клубове у нас, но на този етап не смятам да играя в А група“, коментира пред Гонг Божинов.
Таранът тренира в последните дни с ЦСКА и поддържа добри отношения със Стойчо Младенов, с който е разговарял. „Червените“ търсят нападател, но Божинов и мениджърът му Джери Паломба трескаво търсят най-добрия вариант за нападателя в чужбина.
„Не смятам да играя в България, поне не и на този етап. Имам предложение от чужбина, офертите са от Италия и други държави. Не мога да коментирам повече в момента. Когато има нещо ясно, ще разберете. В добри отношения съм с всички клубове у нас, но на този етап не смятам да играя в А група“, коментира пред Гонг Божинов.
Таранът тренира в последните дни с ЦСКА и поддържа добри отношения със Стойчо Младенов, с който е разговарял. „Червените“ търсят нападател, но Божинов и мениджърът му Джери Паломба трескаво търсят най-добрия вариант за нападателя в чужбина.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
И този нещо сънува ! Имал предложения ! След последните му издънки и калпави сезони кой ли би го искал ?! ЦСКА е начин да се върне към големият футбол ! В момента е на дъното !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
d-o-d-o написа:Нападателят на Спортинг Валери Божинов заяви пред Гонг, че не възнамерява да играе в България.
Е голяма работа, че няма да играе в ЦСКА. Сега да седнем да плачем ли?

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]