Вероятен състав на ЦСКА: Томаш Черни, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Нилсон Антонио, Коста Янев, Тодор Янчев, Нджонго Присо, Анисе Абел, Христо Янев, Килиън Шеридън
От спортала
ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
- ***cska***
- Контакти:
Незнам защо,ама за довечера въобще не съм оптимист
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6wvl7iceoPo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6wvl7iceoPo[/youtube]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
То как да си оптимист с тоя осакатен състав и с тея боклукчийски собстевници? И да бием, следващия кръг сме пътници най-вероятно. Не знам до кога ще я караме така- всяка година проблеми, куп некартотекирани нови играчи, съмнения дали ще вземем въобще лиценз, дали ще играем на Армията и какво ли още не...
Кофти тръпка е да си фен на този ЦСКА....

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:То как да си оптимист с тоя осакатен състав и с тея боклукчийски собстевници? И да бием, следващия кръг сме пътници най-вероятно. Не знам до кога ще я караме така- всяка година проблеми, куп некартотекирани нови играчи, съмнения дали ще вземем въобще лиценз, дали ще играем на Армията и какво ли още не...![]()
Данко, ще ме прощаваш, ама сега не е ли трансферен период между два сезона?Защо говориш за осакатен състав?Нали сега се обиграва и селекционира отбора за следващият сезон.Аз разбирам осакатен, ако първенството е започнало, а ви е пълен лазарета с контузени, а отделно имате и наказани.Не може да се говори за играта на един отбор в официален мач, като се съди по трансферите и играта в контролите.
В България имаме странната способност да сме или крайни оптимисти, или крайни песимисти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:danko_sot написа:То как да си оптимист с тоя осакатен състав и с тея боклукчийски собстевници? И да бием, следващия кръг сме пътници най-вероятно. Не знам до кога ще я караме така- всяка година проблеми, куп некартотекирани нови играчи, съмнения дали ще вземем въобще лиценз, дали ще играем на Армията и какво ли още не...![]()
Данко, ще ме прощаваш, ама сега не е ли трансферен период между два сезона?Защо говориш за осакатен състав?Нали сега се обиграва и селекционира отбора за следващият сезон.Аз разбирам осакатен, ако първенството е започнало, а ви е пълен лазарета с контузени, а отделно имате и наказани.Не може да се говори за играта на един отбор в официален мач, като се съди по трансферите и играта в контролите.
В България имаме странната способност да сме или крайни оптимисти, или крайни песимисти.
Стигнал съм до там, че не ми пука вече ще паднем ли довечера или ще бием. Е еестествено че ще стискам палци да ги победим, но и да паднем, поне знам че ще се увеличи натиска върху Титан и има надежда да ги изметем най-после.

Че съставът е осакатен е факт - на резервната скамейка имаме 3 защитници, Карачанака + Станко Йовчев. Това означава буквално една смяна - Карачанака на мястото на Ицо Янев, други смени ще се правят само ако е наложително. Реално няма почти никаква вариативност на състава и възможност за тактически промени.
Въпреки това смятам, че няма какво да се плашим на словенците, които наистина не впечатляват с нищо особено, изключвам добрата тактическа грамотност и колективния дух, характерен за този тип отбори. Опасностите ще идват почти изцяло от статични положения. Стискам палци на Шеридън да грабне своя шанс - наистина има предпоставки за това, както в защита /той и Крачунов са единствените ни ръстови играчи/, така и в нападение.
Въпреки това смятам, че няма какво да се плашим на словенците, които наистина не впечатляват с нищо особено, изключвам добрата тактическа грамотност и колективния дух, характерен за този тип отбори. Опасностите ще идват почти изцяло от статични положения. Стискам палци на Шеридън да грабне своя шанс - наистина има предпоставки за това, както в защита /той и Крачунов са единствените ни ръстови играчи/, така и в нападение.
- dreben23
- Контакти:
Съставът ми беше прозрачен просто- всичко извън тея 11 ще ни донесе още повече проблеми!
Айде, ще ядем ли вафли Мура?!
Айде, ще ядем ли вафли Мура?!

Последна промяна от dreben23 на 19 юли 2012 14:00, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
the wall написа:Че съставът е осакатен е факт - на резервната скамейка имаме 3 защитници, Карачанака + Станко Йовчев. Това означава буквално една смяна - Карачанака на мястото на Ицо Янев, други смени ще се правят само ако е наложително. Реално няма почти никаква вариативност на състава и възможност за тактически промени.
Карачанака не е в оптимална форма със сигурност. Той беше викнат по средата на подготвителния лагер, тъй като се възстановяваше дълго от операция
danko_sot написа:Стигнал съм до там, че не ми пука вече ще паднем ли довечера или ще бием. Е еестествено че ще стискам палци да ги победим, но и да паднем, поне знам че ще се увеличи натиска върху Титан и има надежда да ги изметем най-после.
Данко, канарчетата колко време се бориха срещу Христолов?А и тяхното не беше само декларации и плакати, като вашето-какво постигнаха, преди от НАП да поискат обявяване на АД-то му в несъстоятелност?Те обаче имаха някаква вратичка, един забравен ФК, докато вие нямате нищо, освен тази регистрация на отбора ви.Натиск казваш, а откъде?Феновете не разбрахте ли, че ТИТАН са собственици, а не само управляващи? Право на собственика е да се разпорежда със собствеността си както намери за добре.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":