Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Браво на Мораес
Поклон пред човека и футболиста МОРАЕС.Завинаги ще останеш в нашите армейски сърца!!!
Ами те Металург също ще играят в ЛЕ като гледам. Играли са финал за купата и падат от Шахтьор
които са и шампиони, така че ако няма врътка трябва да играят на принципа на Локо Пд в ЛЕ.
Шампионата на Украйна започна уикенда който мина , игра се 1-ви кръг и Мталург Д. паднаха от Динамо К с 1 : 0 .
които са и шампиони, така че ако няма врътка трябва да играят на принципа на Локо Пд в ЛЕ.
Шампионата на Украйна започна уикенда който мина , игра се 1-ви кръг и Мталург Д. паднаха от Динамо К с 1 : 0 .
страхотно изказване.
дано не го продадат, за да играе за ЦСКА, а ТИТАН по-скоро да продават отбора на някой който може и иска да го издържа и надгражда!
дано не го продадат, за да играе за ЦСКА, а ТИТАН по-скоро да продават отбора на някой който може и иска да го издържа и надгражда!
- Levskar_90
Янис Зику бъркаш се Жо беше натирен от Батков, на който му трябваха спешно пари за погасяване на дългове. Жо подобно на Мораес не искаше да си ходи, даже напусна със сълзи Левски, затова левскарите го уважаваме 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Captain Stottlemeyer
Levskar_90 написа:.....„Харесвам ЦСКА, на този етап искам да остана, да помогна за стабилизирането на този реално нов състав, който се прави, но не всичко е плод на мое лично решение. Знам, че клубът се нуждае много от тези пари и ако се наложи ще замина да играя в Украйна.“
„Сега на вечерната тренировка трябва евентуално да се видя с някого от ръководството и те ще ми кажат какво се случва и какво да правя. В крайна сметка те решават, каквото ми кажат – това е. Не става въпрос за това да искам повече пари, макар това да не са маловажни неща“, заяви Мораес.
Да, "парите не са маловажни неща" - заявява Мораес. Според информация от "Гонг" (Н. Александров) в новия си отбор той ще получава 50 000 (петдесет хиляди) евро, или два пъти повече от това, което взима в ЦСКА.

П.П. Използвам случая да благодаря за "оценката", която получих от някои пишещи в този подфорум. Колкото по-отрицателна е тя и с колкото повече правописни и стилни грешки е написана, колкото повече безсилна детска злоба има в нея, толкова повече ме ласкае и ме кара да се чувствам доволен - защото ме убеждава за сетен път, че съм прав.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 юли 2012 18:35, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- ralka_levskarka
- Контакти:
Янис Зику написа:
..ама предпочете кинтите пред това да играе редовно в Европа и да се бори винаги за първото място. (добре де, почти винаги..)
Айде бе, ама сигурен ли си? Защо ме караш да ти търся интервюто?
[offtopic]Звезда на Левски се разплака - не иска да си тръгва от "Герена"
Жоазиньо не иска в Краснодар, но Батков гледа на продажбата на може би най-конвертируемия си играч като възможност да закърпи бюджета
- Винаги говориш с много обич за България и казваш, че винаги ти е приятно, когато си тук. Какво друго освен твоята приятелка те връщат в страната ни?
- Чувствам България като мой втори дом. Бях сравнително малък, когато пристигнах от Бразилия, прекарах три години в Левски и създадох много приятелства. Освен това харесвам държавата ви, а и научих езика, заради което ми е още по-приятно да се връщам тук. И, разбира се, приятелката ми, която е българка. Тя е главната причина толкова да обичам България.
- Липсва ли ти Левски? Обичта на феновете, твоите съотборници, атмосферата в отбора...?
- Липсва ми, защото в Левски изкарах три наистина много хубави години. Феновете също ми липсват. Много ме радва тяхната обич и уважението им към мен, защото това означава, че те са оценили моята игра и това, че винаги когато изляза на терена, играя със сърцето си.
[vbox]6ce5ef70[/vbox]
Нямам какво повече да ти кажа

Последна промяна от ralka_levskarka на 17 юли 2012 18:43, променено общо 3 пъти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Браво на Мораеш!
Това е просто уникално.. или щеше да бъде, ако беше казано преди 2 седмици.Сега звучи фалшиво.
Само ми припомнете, че съм забравил защо Мораеш се върна:защото той искаше, или защото от ТИТАН наредиха така
Това е просто уникално.. или щеше да бъде, ако беше казано преди 2 седмици.Сега звучи фалшиво.
Само ми припомнете, че съм забравил защо Мораеш се върна:защото той искаше, или защото от ТИТАН наредиха така

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Новият Генерал, Генерал Мораес
Дано остане поне още един сезон

- dreben23
- Контакти:
Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат
Късмет на момчето каквото и да реши!
[offtopic]Но пък той ако не иска да бъде продаден, едва ли ще тръгнат да го влачат до Донецк!
[/offtopic]
[offtopic]Но пък той ако не иска да бъде продаден, едва ли ще тръгнат да го влачат до Донецк!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- cskarcheto92
- Контакти:
eelche написа:В ЦСКА трябва да се спрат трансферите! ! !Платете траншовете на Черноморец за Платини! ! ! Дължите пари на Иван Иванов,Караджата,Петре,Удоджи,Трекаричи,Гунлаугсон(бившия мъж на Асдис Ран),Пифа и още и още и още...
На всичкото отгоре ЦСКА е играл с фалшив лиценз подарен от "синьото" БФС последните 2 сезона в А група! Е това ако не е наглост кое е ?
Доста си навъртре в нещата май ? Кажи по колко имат да им дават на изброените. Такива като тебе са ми ясни ! Ако искаш напиши, че имат да дават пари и на Джеки от престоя му като играч... Първо коментирай това, че се дължат пари на Георги Петков, тогава гледай ЦСКА колко дължи !
На мача със Сараево дръж здраво гащите и да не забравиш памперса !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]