Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 11:52

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:wishes ясно осъзнавам че живеем в 21 век, и е несериозно да се говори някой отбор да зависи от един футболист, незнам от кой отбор си, но ако си фен на ЦСКА и си гледал мачовете им през миналия сезон, ще разбереш че още има такива отбори, зависещи от един играч. пролетния полусезон той донесе всичките ни точки, като дори ни остави в битката за титлата до последния кръг, с буквално никакви играчи. в момента ситуацията е същата и той се превръща в безценен, защото искам да видя любимия ми отбор с титлата догодина

Я ми припомни кои точно точки ви донесе пролетта Мораес? Само не ми цитирай мачовете с Локо ПД и Литекс, че ще ти се смеят всички.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 11:56

Заклет Левскар написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:wishes ясно осъзнавам че живеем в 21 век, и е несериозно да се говори някой отбор да зависи от един футболист, незнам от кой отбор си, но ако си фен на ЦСКА и си гледал мачовете им през миналия сезон, ще разбереш че още има такива отбори, зависещи от един играч. пролетния полусезон той донесе всичките ни точки, като дори ни остави в битката за титлата до последния кръг, с буквално никакви играчи. в момента ситуацията е същата и той се превръща в безценен, защото искам да видя любимия ми отбор с титлата догодина

Я ми припомни кои точно точки ви донесе пролетта Мораес? Само не ми цитирай мачовете с Локо ПД и Литекс, че ще ти се смеят всички.

http://www.youtube.com/watch?v=_f8p_8fuFLE&feature=plcp

Гледай и сам си отговори на откровено малоумния въпрос!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 юли 2012 12:02

Ах,Стойчо колко жалко е да си цесекар...Все някой ви пречи Стойчо,все синьото БФС,все има директиви Стойчо,как едва ли не Уефа и Фифа искат да ви закрият,как отбори като Пирин,Вихрен,Ботев Пловдив,Сливен,Черноморец (Бс) си чакат задълженията от вас и гният по долните дивизии,как за употреба на допинг ви дават смешни наказания по 3 месеца,половината от които фактичтески не се играе футбол,как се уреждат мачове и се правят Казански афери,как феновете ви са дрогирани наркомани,а стадиона ви прилича на кочина,как авторитетни задокеански списания ви обявяват за абсолютно нефункциониращ клуб,как обиждахте един от най - големите си футболисти Бербатов и как го зачеркнахте след само 1 мач загубен в последните минути,как крадете чужди юноши и едва ли не ги представяте за свои открития,как живеете с някакви измислени полуфинали преди повече от 30 години,да не говорим,че злобата която бълват половината ви фенове е толкова гнусна спрямо отбора на Левски и то тя е толкова непредизвикана и безпричинна,как най-големия ви гуру е ГА (без коментар)...ах,колко жалко е да си цесекар :!:

Който е получил-получил,ДЪЛГОВЕТЕ СЕ ПЛАЩАТ,ГОСПОДА! ! !

Не стига,че се опитахте да откраднете Анисе,ами още не сте платили за Платини.Дължите пари на Иван Иванов,Караджата,Петре,Удоджи,Трекаричи,Гунлаугсон(бившия мъж на Асдис Ран),Пифа,карето от Сливен и още и още и още...

Да не говорим,че последните 2 години като нищо може да се окаже,че сте играли с фалшив лиценз в А група,даден от "Синьото" БФС и Тройната коалиция,а там някъде се промъква нещо и за автогола на Легендата...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 17 юли 2012 12:05

RedeviL написа:
Beck's написа:Тежко ще е без любимеца следващия сезон , при положение , че бъде продаден. Едно съм сигурен за Мораес, след половин сезон , ще бъде прилапан от някой гранд за доволно пари, но ние сме ташаци и за такъв футболист , ще се радваме и на 2 милиона ! Вън мама ви мръсна от ЦСКА !!!!!!!!!!!!!!!!

+1 :!:
С такъв класен играч като Мораес имаме много по-големи шансове за пробив в ЛЕ, който би осигурил много по-добри постъпления от една евентуална продажба на Мораес сега!!Другото което е, че така ще бъде забелязан и от големите отбори (измежду Германия, Англия, Франция, Италия, Испания, Холандия), плюс това Жуниор многократно заяви, че желае да остане в ЦСКА, вместо това тъпите Титани бързат да го спазарят на средняшки отбор от украинското първенство..

Е т'ва с чук да им го набиеш в главите,пак няма да се сетят за такъв вариант.Хем по-добро представяне в Европа на отбора ни,хем по-големи отбори може да го забележат!Но....
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 12:06

Beck's написа:
Заклет Левскар написа:

http://www.youtube.com/watch?v=_f8p_8fuFLE&feature=plcp

Гледай и сам си отговори на откровено малоумния въпрос!

Ясно, много лесно се вкарва на отбори, които са се навели, разтворили бузи и са се намазали с вазелинче. Все едно гледам Славия- Левски 0:3. Той Майкъла каза нещо за Левски - че играят много силно в уговорени мачове. Ама това се отнасяло и за ЦСКА. Срещу Левски, Миньор и Лудогорец колко гола вкара звездата или там не се бяха навели и вратарите не бягаха от топката,...... многоумнико ????
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 17 юли 2012 12:09

Аз не знам в какъв свят живеете, ако ще 2 часа преди първия мач ще го продадат Моралеш при положение че са извадили 2 млн. евро!!!
Това си е бизнес в крайна сметка. Титан и Батков за 2 млн. ще продадат и майките си, така че нищо ненормално.
Левскар съм, но футболист от класата на Моралеш в България скоро не идвал.

Според мен ще остане.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 12:11

eelche написа:Ах,Стойчо колко жалко е да си цесекар...Все някой ви пречи Стойчо,все синьото БФС,все има директиви Стойчо,как едва ли не Уефа и Фифа искат да ви закрият,как отбори като Пирин,Вихрен,Ботев Пловдив,Сливен,Черноморец (Бс) си чакат задълженията от вас и гният по долните дивизии,как за употреба на допинг ви дават смешни наказания по 3 месеца,половината от които фактичтески не се играе футбол,как се уреждат мачове и се правят Казански афери,как феновете ви са дрогирани наркомани,а стадиона ви прилича на кочина,как авторитетни задокеански списания ви обявяват за абсолютно нефункциониращ клуб,как обиждахте един от най - големите си футболисти Бербатов и как го зачеркнахте след само 1 мач загубен в последните минути,как крадете чужди юноши и едва ли не ги представяте за свои открития,как живеете с някакви измислени полуфинали преди повече от 30 години,да не говорим,че злобата която бълват половината ви фенове е толкова гнусна спрямо отбора на Левски и то тя е толкова непредизвикана и безпричинна,как най-големия ви гуру е ГА (без коментар)...ах,колко жалко е да си цесекар :!:

Който е получил-получил,ДЪЛГОВЕТЕ СЕ ПЛАЩАТ,ГОСПОДА! ! !

Не стига,че се опитахте да откраднете Анисе,ами още не сте платили за Платини.Дължите пари на Иван Иванов,Караджата,Петре,Удоджи,Трекаричи,Гунлаугсон(бившия мъж на Асдис Ран),Пифа,карето от Сливен и още и още и още...

Да не говорим,че последните 2 години като нищо може да се окаже,че сте играли с фалшив лиценз в А група,даден от "Синьото" БФС и Тройната коалиция,а там някъде се промъква нещо и за автогола на Легендата...

Спас Делев, Иван Иванов, Иван Стоянов за тези футболисти ЦСКА чака над 2 000 000 от други отбори ..... не ми обяснявай кой колко злоба има спрямо другия отбор, при положение , че идваш и ми се обясняваш в нашия форум ! И ме докарваш до там, че да ти се смея на писанията ......... Ние на кой дължим пари, тебе най малко те интересува, остави проблемите на ЦСКА на нас, ти си гледай обора от Подуене и спи спокойно.

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 17 юли 2012 12:14

Заклет Левскар написа:Ясно, много лесно се вкарва на отбори, които са се навели, разтворили бузи и са се намазали с вазелинче. Все едно гледам Славия- Левски 0:3. Той Майкъла каза нещо за Левски - че играят много силно в уговорени мачове. Ама това се отнасяло и за ЦСКА. Срещу Левски, Миньор и Лудогорец колко гола вкара звездата или там не се бяха навели и вратарите не бягаха от топката,...... многоумнико ????

Айде изчезвай от тука,комплексар такъв.На всички ни е ясно,че разбираш от футбол,колкото баба ми от крикет.Гледай си своето отборче и стига си коментирал,че само дразниш!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 12:16

Ясно, много лесно се вкарва на отбори, които са се навели, разтворили бузи и са се намазали с вазелинче. Все едно гледам Славия- Левски 0:3. Той Майкъла каза нещо за Левски - че играят много силно в уговорени мачове. Ама това се отнасяло и за ЦСКА. Срещу Левски, Миньор и Лудогорец колко гола вкара звездата или там не се бяха навели и вратарите не бягаха от топката,...... многоумнико ????

Не си си прочел домашното ......... Има два срещу Лудите, има победа срещу Левски и малшанса да не вкара срещу вас. Има изпусната дузпа срещу Перник, но това е положението, един ден вкарваш, друг не . Пуснал съм ти клип, изгледай го и си научи домашното този път! Срещу Подуене им връзваше краката на осмици ......

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 12:17

danimann написа:
Заклет Левскар написа:Ясно, много лесно се вкарва на отбори, които са се навели, разтворили бузи и са се намазали с вазелинче. Все едно гледам Славия- Левски 0:3. Той Майкъла каза нещо за Левски - че играят много силно в уговорени мачове. Ама това се отнасяло и за ЦСКА. Срещу Левски, Миньор и Лудогорец колко гола вкара звездата или там не се бяха навели и вратарите не бягаха от топката,...... многоумнико ????

Айде изчезвай от тука,комплексар такъв.На всички ни е ясно,че разбираш от футбол,колкото баба ми от крикет.Гледай си своето отборче и стига си коментирал,че само дразниш!

Много ли силно играхте срещу Литекс и Локо ПД ???????????
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “ЦСКА”