Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
очаквано е за Мораес, но лошото е, че точно сега. както и да е, боклуците ще се опитат да компенсират продажбата му, дано да си заслужава 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:очаквано е за Мораес, но лошото е, че точно сега. както и да е, боклуците ще се опитат да компенсират продажбата му, дано да си заслужава
и аз мисля че ще компенсират и не вярвам да е някое менте

за Мболи не знам да се радвам или да ме е яд, че няма да се даде шанс на Черни.... макар че не мисля, че се връща 

- Red Warrior
- Контакти:
Red Warrior написа:За съжаление си мисля, че след като разполагаме с Мораеш, Платини и Шеридън и въпреки това титаните искат да вземат още един нападател - Мораеш е пътник.
Ето какво съм писал на 13-ти юли. Толкова са ми ясни титаните, че няма накъде.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Червени_шампиони
- Контакти:
Искам ЖУНИОР ВИКОСА от Гремио! 700 000 евро му искаха последния път. Ако не дойде боклуците да си ... майката.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
Червени_шампиони написа:Искам ЖУНИОР ВИКОСА от Гремио! 700 000 евро му искаха последния път. Ако не дойде боклуците да си ... майката.
Вадиш плащаш и го имаш.

- bobonikolov
Пак се оказах прав,а БТВ пак станаха за смях.Ето го опровержението:

Направил го е самия Мораес в Туитър.Утре предполагам ще видим как всички медии се самоопровергават.

Направил го е самия Мораес в Туитър.Утре предполагам ще видим как всички медии се самоопровергават.
-
- Контакти:
Или медиите се опитват да се възползват от днешните декларации и да задълбочат войната между феновете и титан ( надявайки си, че феновете ще се организират още тази нощ и ще направят някоя глупост ) или дучето го прави с цел да покаже на титан, че има гръб зад себе си ( надявайки се, че феновете ще се организират и и още тази нощ ще направят някоя глупост)
Добре, че Мораеш е написал, че трансфер няма и осуети нечии планове
Добре, че Мораеш е написал, че трансфер няма и осуети нечии планове

biser4o написа:шивача написа:очаквано е за Мораес, но лошото е, че точно сега. както и да е, боклуците ще се опитат да компенсират продажбата му, дано да си заслужава
дано не са ни отписали титаните както всички говорят(аз не го вярвам)очаквам добрата новина до два дни
дойде по-бързо от очакваното

-
- Контакти:
"Остава да се види, дали ЦСКА се е разбрал с Металург без Мораес да договори личните си условия, или самият играч е заблудил феновете си."
дали не са интриганти

дали не са интриганти