Ръководството на ЦСКА реагира...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ръководството на ЦСКА реагира...

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2012 17:25

dreben23 написа:Тази на ЦСКА! Кашчей е виновен - само засягаше темата, нищо чудно да е изпратил и писмото до УЕФА! :lol: :lol: Толкова го е яд на ЦСКА, че не би ме учудило и той да е подателят! :lol:

[offtopic]Важното е, че няма да е на вашето, дори да не играем в Европа- титан няма да плати! Даже беше излязла информация, че били платили- платили дръжки! :lol: Във вашите отбори ако има излишни пари, в нашия няма! :) Както се вика цепим еврото на две! :lol: :lol:[/offtopic]

Да му лъскате на Кашчей бариерата, с пуцинг, че да блести :twisted:

За мен тези писания са абсолютна измислица.. или поне изказването на Киряков е такова.Освен това, аз не съм вземал отношение по неплащането за Платини, защото нямам достъп до официална информация.Коментирах само Анисе, защото съм чел ПСТФ и съм убеден, че там нещата не са правилни от страна на БФС.

А относно декларацията поредна-ставате за смях вече-и ръководство, и фенове, и фенклубове.

ПП-Нямах намерение да пиша в тази тема, но си видях ника и прецених, че трябва да отговоря!
А сега отивам и аз да пиша декларация, но се чудя против кого, и до кого да я адресирам :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 16 юли 2012 17:26

valkaredgi написа:
bianchi написа:"Парите, които ЦСКА трябваше да преведе за трансфера на Мишел Платини не са в касата на клуба. Това трябваше да стане много по-рано. Срокът не беше дори и до 30 юни, но се съгласихме да им дадем отсрочка. Стана 30 юни, парите не дойдоха. Вече сме 16 юли, тоест половин месец по-късно, а сумата не е преведена", коментира Киряков пред Livesport.bg.
затвори
Мишел Платини

"Кажете ми как да се работи с такъв клуб? Изпратили сме писмо до УЕФА. ЦСКА няма място не само в Европа, но и във вътрешното първенство. Как този клуб взима лиценз не ми е ясно! Но така ще бъде, докато БФС си затваря очите и прави компромиси спрямо тях. Не съм изненадан от ЦСКА, при тях това е начин на работа - да лъжат и да не плащат. Още повече, че са под финансов мониторинг, а една от причините е именно неизплатеният транш за Мишел Платини. Надявам се да има развитие, защото не може така да продължава. Ако ние бяхме на мястото на ЦСКА, дали щяха да ни допуснат до Европа?! Дори грандове като Бешикташ и Глазгоу Рейнджърс изгърмаха, защото не спазват правилата и нормите, та какво остава за ЦСКА. Пуснали сме факса до УЕФА, чакаме решение", добави още Киряков.
след това което е написано,няма какво да се добави.фактите са си факти.
най големите боклуци в Българския футбол,още през 1990 г. трябваше да бъдат закрити.
"синьото" бфс или да прилага правилника еднакво към всички отбори или да си обира крушите.

СТРАХОТНА НОВИНА БРАВО НА ЧЕРНОМОРЕЦ.

няма какво да се напише по ясно от това.
"ЧЕРВЕНОТО" БФС или да прилага правилника еднакво към всички отбори или да си обира крушите.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2012 17:26

koeff написа:
калпазанчо написа:Да де ама в случая единия вика ЦСКА участва в наредени мачове......(сиреч имиджа на ЦСКА е накърнен).....а другите викат: онзи ни рекетира за хореографии и за софри с агънца...То все пак трябва да имате някакво мнение по въпроса...

Защо всеки трябва да взима отношение по проблем, който не го засяга? Мен не ме иинтересуват дучета, титани и т.н. Интересува ме ЦСКА. Купувам си билет за сектор В и не ми пука за никакви декларации. А теб какво те интересува? Ти на коя страна си?

На страната на Черноморец. Която за съжаление пострада от ЦСКА. Иначе ми беше безразлично. Сега обаче ми е трудно да понасям нахалствата на този отбор. А никога не съм имал нищо против който и да е друг БГ отбор :( Не ме разбирай погрешно - с Бригада Бургас сме в отлични отношения и знам, че феновете не са виновни (особено бургаските червени такива ;) )
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 16 юли 2012 17:28

terata написа:
delqnski47 написа:Шефът на НАП и Свилен Нейков не са на това мнение! ;)

Делянски, задълженията на вашия клуб не свършват само с плащането на НАП ;) ...и междудругото там не сте платили, но имате документи за разсрочване на задълженията

Добре де вие всички се правите, че всичко знаете, но май всъщност нищо не знаете. Хората от НАП изкараха документи, че ЦСКА няма задължение, но вие понеже всичко знаете си твърдите вашето. Хайде обясни ми подробно откъде знаеш за дълговете към НАП, видя ли документи, каза ли ти някой, хайде кажи де. :idea: :?:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 16 юли 2012 17:30

bianchi,повтарям!Казвам ти че докато едни се опитваха да правят протести,други бяха измамени от титан с билетче-левче .. :shock:

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 17:30

ЦСКА ВИСИ С 1 МИЛИОН ДЪЛГОВЕ И ЛИЦЕНЗА НА “АРМИЯТА” Ръководството на ЦСКА за пореден път е изправено до стената. "Титан" трябва да плати близо 1 милион лева до седмица, за да изчисти част от разсрочените си дългове. Крайната дата е 30 юни. Тримата бивши играчи на клуба Павел Виданов, Фабрицио Грило и Кристиан Тибони очакват към 400 хиляди лева до края на месеца. Тогава е и падежът по дълга към Черноморец. Червените имат да плащат 344 хиляди лева по сделката за Мишел Платини, която бе сключена преди около три години. Трябва да се уредят и други стари задължения, с които сумата става близо милион. Както е известно, ЦСКА получи лиценз, но във всеки един момент нещата могат да се променят. БФС вече обяви, че всички клубове са поставени под мониторинг, а при “червените” е още по-тежко, наблюдава ги директно УЕФА.

Стадион “Българска армия” виси с лиценза за новото първенство. Още отсега е ясно, че ЦСКА няма как да играе в Европа на собствения си стадион, може да уреди единствено двубоите от “А” група. До този момент обаче ръководството не е направило нищо по предписанията, които получи в началото на месеца. Това е странно, като се има предвид фактът, че клубът получи базите още преди 3 месеца. От “Армията” се оправдават с административни пречки, които не им позволяват да извършат планираните ремонти. Едно от изискванията към клуба е да осигури видеонаблюдение на всички входове на стадиона. Това вече е направено от “Левски” и Славия. Трябва да бъдат подменени седалките в сектор “Г”. Общата сума, която трябва да инвестира ЦСКА, за да направи лекия ремонт, е 120 хиляди лева.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 17:34

j0rka7aa написа:Добре де вие всички се правите, че всичко знаете, но май всъщност нищо не знаете. Хората от НАП изкараха документи, че ЦСКА няма задължение, но вие понеже всичко знаете си твърдите вашето. Хайде обясни ми подробно откъде знаеш за дълговете към НАП, видя ли документи, каза ли ти някой, хайде кажи де. :idea: :?:

Темата залитна в съвсем друга посока вече. Ставаше въпрос конкретно за задълженията по трансфери. Тук става въпрос за задълженията по трансфера на Платини - платили ли сте? НЕ. Точка по въпроса. НАП никой не го намесва в спора

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 16 юли 2012 17:34

калпазанчо написа:Да де ама в случая единия вика ЦСКА участва в наредени мачове......(сиреч имиджа на ЦСКА е накърнен).....а другите викат: онзи ни рекетира за хореографии и за софри с агънца...То все пак трябва да имате някакво мнение по въпроса...

На страната на Черноморец. Която за съжаление пострада от ЦСКА. Иначе ми беше безразлично. Сега обаче ми е трудно да понасям нахалствата на този отбор. А никога не съм имал нищо против който и да е друг БГ отбор :( Не ме разбирай погрешно - с Бригада Бургас сме в отлични отношения и знам, че феновете не са виновни (особено бургаските червени такива ;) )

Чакай сега! Тук говорим за "Титан" и Дучето. Ти защо се буташ, където не ти е работата и как тази вражда влияе на Черноморец? :arrow:

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 17:34

cska_vd написа:***

Като стане вьпрос за Цска всичко е *** хахаха Нямам нищо Против Цска нека обаче всички да бьдем на равно.

Върни се в “ЦСКА”