Ръководството на ЦСКА реагира...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

valkaredgi

Re: Ръководството на ЦСКА реагира...

Мнениеот valkaredgi » 16 юли 2012 17:21

bianchi написа:"Парите, които ЦСКА трябваше да преведе за трансфера на Мишел Платини не са в касата на клуба. Това трябваше да стане много по-рано. Срокът не беше дори и до 30 юни, но се съгласихме да им дадем отсрочка. Стана 30 юни, парите не дойдоха. Вече сме 16 юли, тоест половин месец по-късно, а сумата не е преведена", коментира Киряков пред Livesport.bg.
затвори
Мишел Платини

"Кажете ми как да се работи с такъв клуб? Изпратили сме писмо до УЕФА. ЦСКА няма място не само в Европа, но и във вътрешното първенство. Как този клуб взима лиценз не ми е ясно! Но така ще бъде, докато БФС си затваря очите и прави компромиси спрямо тях. Не съм изненадан от ЦСКА, при тях това е начин на работа - да лъжат и да не плащат. Още повече, че са под финансов мониторинг, а една от причините е именно неизплатеният транш за Мишел Платини. Надявам се да има развитие, защото не може така да продължава. Ако ние бяхме на мястото на ЦСКА, дали щяха да ни допуснат до Европа?! Дори грандове като Бешикташ и Глазгоу Рейнджърс изгърмаха, защото не спазват правилата и нормите, та какво остава за ЦСКА. Пуснали сме факса до УЕФА, чакаме решение", добави още Киряков.
след това което е написано,няма какво да се добави.фактите са си факти.
най големите боклуци в Българския футбол,още през 1990 г. трябваше да бъдат закрити.
"синьото" бфс или да прилага правилника еднакво към всички отбори или да си обира крушите.

СТРАХОТНА НОВИНА БРАВО НА ЧЕРНОМОРЕЦ.

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 16 юли 2012 17:21

калпазанчо написа:Да де ама в случая единия вика ЦСКА участва в наредени мачове......(сиреч имиджа на ЦСКА е накърнен).....а другите викат: онзи ни рекетира за хореографии и за софри с агънца...То все пак трябва да имате някакво мнение по въпроса...

Защо всеки трябва да взима отношение по проблем, който не го засяга? Мен не ме иинтересуват дучета, титани и т.н. Интересува ме ЦСКА. Купувам си билет за сектор В и не ми пука за никакви декларации. А теб какво те интересува? Ти на коя страна си?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 17:22

delqnski47 написа:Шефът на НАП и Свилен Нейков не са на това мнение! ;)

Делянски, задълженията на вашия клуб не свършват само с плащането на НАП ;) ...и междудругото там не сте платили, но имате документи за разсрочване на задълженията

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 16 юли 2012 17:22

bianchi написа:
cska_vd написа:
bianchi написа:Като направиха 1лв билета бяха добри сега нищо добро не ни чака.

Абе ти малоумен ли си не мога да разбера?Офанзива правеха протести и бяха по 200-300 на мач! Ядоха тупаниците от мутри,търпяха критики и спряха..когато имаха почва да направят пак протести но този път по-масови,титаните пак играха контра и сложиха билетче-левче и тогава масата не и дремеше щото' -ето виж сложиха ни билета по левче-най-добрите са.. и пак замазаха очите.. сега когато Сектор Г се обедини срещу титан те пак тръгват да го цепят със декларации от подобен тип..и така докато на някой луд не му писне съвсем и не вземе да ги гръмне.. :evil:

Не се прави на ударен видински, когато ни бихте 1-0 с гола на Маркос Маркиниос на Васил Левски бойкоторихте Целия сезон.Дойде мача с нас и дойдохте билета ви беше 1лв отново не се прави на луд.

И к'во искаш да кажеш? :o

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 16 юли 2012 17:23

Айде да коментираме по темата. Създайте една тема със задълженията на ЦСКА и добавяйте там каквата информация получите. Вече нормална дискусия по същество явно не може да има в този форум.

Сега по темата. Жалка история, но Титаните този път може и да не им се размине. Вместо да отговорят по съвсем логичните обвинения, които им се отправят, те нападат автора на декларацията. Класически ДС стил.
А тупането в гърдите с успехите ни през последните 4 години за пореден път ме убеди, че тези хора наистина нямат нищо общо с манталитета и традициите на ЦСКА: елиминирането на Динамо (Москва), влизането два пъти в групите на Лига Европа (втория път с кански мъки в битките с всякви британски полуаматьори), както и спечелването на Купата и Суперкупата на България. Всичко това в последните четири години
Е благодаря ви, мили титани, наистина бяхме забравили за тези грандиозни успехи. Колко ни е къса паметта?... Нещастници.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2012 17:24

terata написа:
delqnski47 написа:Шефът на НАП и Свилен Нейков не са на това мнение! ;)

Делянски, задълженията на вашия клуб не свършват само с плащането на НАП ;) ...и междудругото там не сте платили, но имате документи за разсрочване на задълженията

Да,но вие казвате,че ''ЦСКА не си погасявал задълженията''!Еми,не сте много прави!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2012 17:24

Red Warrior написа:Аз бях на мача и аз скандирах "Вън боклуците от ЦСКА"! А тези от Гонг просто толкова ми паднаха в очите, че няма накъде. Ще се замисля сериозно дали да оставам в този сайт въобще. Той е подходяш за такива "цесекари" като лески, гражданин от село и подобни смешници!

Ами така е, прав си - Титаните си имат начини за затваряне на усти...Евала, че си скандирал против тия гнусни мутри стил ранни 90 години на миналия век. Да пратиш мутри на агитката да ги бият. Пфу мамицата им мръсници! Да ги гръмне някой някой ден им пожелавам на тия! :evil:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 юли 2012 17:24

the wall написа:Айде да коментираме по темата. Създайте една тема със задълженията на ЦСКА и добавяйте там каквата информация получите. Вече нормална дискусия по същество явно не може да има в този форум.

Сега по темата. Жалка история, но Титаните този път може и да не им се размине. Вместо да отговорят по съвсем логичните обвинения, които им се отправят, те нападат автора на декларацията. Класически ДС стил.
А тупането в гърдите с успехите ни през последните 4 години за пореден път ме убеди, че тези хора наистина нямат нищо общо с манталитета и традициите на ЦСКА: елиминирането на Динамо (Москва), влизането два пъти в групите на Лига Европа (втория път с кански мъки в битките с всякви британски полуаматьори), както и спечелването на Купата и Суперкупата на България. Всичко това в последните четири години
Е благодаря ви, мили титани, наистина бяхме забравили за тези грандиозни успехи. Колко ни е къса паметта?... Нещастници.

евала братле. евала за адекватното мнение.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 16 юли 2012 17:25

Що се джавкате тука като проблема е в БФС не в ЦСКА .Ако Перуци и Ко си вършеха работата сега, някои отбори въобще нямаше да са в А гр. Вежте в Шотландия, Швийцария, Полша, Турция, Хърватия как се работи ПАК КАЗВАМ ПРОБЛЕМА Е В БФС, че лицензира куцо е умряло .

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 17:25

Не се прави на ударен видински, когато ни бихте 1-0 с гола на Маркос Маркиниос на Васил Левски бойкоторихте Целия сезон.Дойде мача с нас и дойдохте билета ви беше 1лв отново не се прави на луд.[/quote]
И к'во искаш да кажеш? :o[/quote]
Искам да кажа че се продадохте на Титаните а сега протести.Намалиха ви билетите и спря Бойкота а?Биехме разни скиори Видими,Монтани и тем подобни и забравихме за бойкота.

Върни се в “ЦСКА”