allez_les_blues написа:дедо Пенчо от Горна Баня днеска ме пита, може ли да иде с каручката до ст. "Българска Армия", да накоси малко трева за овцете?
Е 'що до там? Герена му е по-близко, пък и може да го глобят заради каруцата в града.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
allez_les_blues написа:дедо Пенчо от Горна Баня днеска ме пита, може ли да иде с каручката до ст. "Българска Армия", да накоси малко трева за овцете?
delqnski47 написа:калпазанчо написа:alexveselinov написа:На мен ми е интересно по голямата част от фновете на ЦСКА чия страна ще заемат ,тази на Титан или тази на Дучето
И на мен ми е интересно....
Феновете на ЦСКА застават на страната на ЦСКА!Не на Титан и на Дучето!
delqnski47 написа:Tommi написа:Краят е близо...
Така е!До 21-ви Декември малко остава!![]()
![]()
![]()
Tommi написа:Краят е близо...
калпазанчо написа:delqnski47 написа:bianchi написа:ЦСКА СОФИЯ вьн от А група и вьн от Европа до кога ще тьрпим това?КОЙ БЯХА ТЕЯ? ПЛАТИНИ НЯМА ПАРИ?откраднаха Анисе ? Парите за Младежки Национал не са дадени още това го сьобщи Атанас Узунов до кога Става Вьпрос за Пламен Крачунов ?Дьлжат пари кьм НАП?С най много задьлжения от всички Бг клубове до момента
Кви са тия глупости ''най много задължения''?
В цял свят в момента клубовете имат проблеми!И на ЦСКА не плащат!!!
Що не скачате на Сливен,на Черноморец,на Мерсин за задълженията им,а?Щот така ви е най лесно!
Абе и на ЦСКА не плащат, ама в сравнение с това, което не се плаща на другите клубове заради дебелите мутренски кратуни на пернишките боклукчии е нищо, нали?
п.п. ЦСКА от кой има да взима всъщност?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:епа хвърлете се от лъвов мост като ви е интересно за да ви стане тъпо
bianchi написа:Като направиха 1лв билета бяха добри сега нищо добро не ни чака.
bianchi написа:Като направиха 1лв билета бяха добри сега нищо добро не ни чака.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA 78, Tony_CSKA и 12 госта