Стойчо договори връщането на Платини в ЦСКА
Бразилецът започва с червените от сряда, Галчев преминава в Динамо Букурещ
Завръщането на Мишел Платини в ЦСКА изглежда сигурно. Още в началото на седмицата се очаква нападателят да подпише договора си и от сряда да е на разположение на Стойчо Младенов, пише "Труд".
Треньорът е говорил с бразилеца, който го е уверил, че иска да играе единствено в ЦСКА. Платини дори ще доведе в София и съпругата си. През зимата нападателят беше продаден на Динамо (Букурещ), но въобще не успя да се наложи в състава.
Вероятно ЦСКА ще плати трансферна сума на румънците, но тя ще е значително по-малка, а Борис Галчев ще премине в Динамо.
Припомняме, че до момента селекцията на ЦСКА струва около 450 000 евро, а над 70% от сумата е отишла за комисиони на мениджъри и посредници. Това разкри преди няколко дни президентът на "армейците" Димитър Борисов.
450 000 евро струва селекцията на ЦСКА до този момент, а над 70% от сумата е отишла за комисиони на мениджъри и посредници. Това разкри президентът на "армейците" Димитър Борисов в шокиращо изявление по повод селекцията и организацията в клуба.
Изглежда, че и името на мениджъра Жорже Байдек отново ще изплува в публичното пространство. Байдек и Младенов бяха обвинявани преди години, че източвали ЦСКА с комисиони и трансфери.
Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА
Аре стига с тези вайкания колко скъпа била селекцията. 450 000 евро са смешни пари за селекция. Зимата като взеха парите от Титан въобще не се шокираха, нали?!
Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист. 

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист.
Хубавото в цялата работа е, че на някой абонати в един мач им вкарва по няколко гола.

19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
С връщането на Платини,евентуалното връщане на Спас Делев,оставането на Мораес засега и като добавим Присо,Янев,Анисе и Карачанаков,нападението отново става много добро,както и миналата година.
П.п. само остава да си върнат и Зику
П.п. само остава да си върнат и Зику

Против съм !!!
Дано не вземат да върнат и Спас !!!
Дано не вземат да върнат и Спас !!!
- dreben23
- Контакти:
Платини е вторият най-добър подвизавал се в ЦСКА, това мислим! Ама и от него чеп за зеле не става!
За България става, за Румъния не!
Все пак успех на Мишо! Нека погледнем от добрата страна на нещата- те ще ни бият на терена, ние покрай него!
Жалко, че в Баку и Мура нема румънци, Мишел предполагам много им е насъбрал! 

Последна промяна от dreben23 на 09 юли 2012 10:39, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Искам и Платини и Спас дори Зику искам да върнат ама няма.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист.
Да бе, той да не е "машина за голове" като оня сотляж, аркадаш, сьордарш или какъвто е там, холандска му работа? Нашия прави само по два гола, но когато и на когото трябва!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.