Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юли 2012 11:01

Pichichi написа:Карачанаков,Платини и Мораес се присъединяват към отбора и ЦСКА вече има нападение !!!
:mrgreen:

карачанаков е работлив да, с него шампионска лига :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2012 11:03

Pichichi написа:Карачанаков,Платини и Мораес се присъединяват към отбора и ЦСКА вече има нападение !!!
:mrgreen:

Да не повярва човек! :lol: Ся вече трябва да бием румънците, че ми писна от оправданията и на Стойчо! Това нямал, онова нямал... ония били вождове, другите бледолики, да речеш, че прекарва и той повече време от нас във форума! :mrgreen: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 юли 2012 11:07

Дано се върнат и двамата ама ............ до следващата оферта и всичко свършва! Дано има нещо общо идването на италианото с някакви свежи пари налети в клуба и това да е причината да отзоват Мораеш!
[offtopic]Сержинйо Гриийн :

"Срещу Миньор /Перник/ можехме да вкараме два гола по начин, по който не могат да бъдат отбелязани попадения в Холандия. Нашият вратар изрита топката, двама играчи на Миньор се наведоха под нея и нападателят ни можеше да напредне сам срещу вратата. Това се случи два пъти по един и същи начин и беше странно", разкрива 30-годишният холандец."

Орките са уникален отбор............[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2012 11:11

[offtopic]Нищо ново, гледал съм ги да правят и по-драматични отигравания! :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 05 юли 2012 11:12

тия от Донецк на краставичари, краставици ще продават .. Титаните колко такива сделки са правили, да вземат играчи и после да не плащат, ясно са им като бял ден тия украинци ;) :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 05 юли 2012 11:16

С Платини, Мораеш, Христо Янев и да кажем Карачанаков и Присо може да се направи нещо този сезон. Дано Шеридън и поне двама нови от халфовата линия и атаката покажат качества, защото с трима класни футболисти и още двама, които играят на приливи и отливи нищо няма да се получи. Очаквах много от Кода, но явно е поредното леке. Поне за защитата съм спокоен, там като че ли всичко си е наред. Другата голяма въпросителна е за вратарския пост. До момента виждам, че в ЦСКА има двама еднакво слаби, ако мога така да се изразя, вратари. Макенджиев дори е малко по-добре от Черни. Но ще бъда оптимист и ще кажа, че има хляб в отбора стига на терена редовно да са - Янев, Янчев, Платини, Мораеш, Анисе и Бандаловски.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2012 11:19

Batkoto написа:тия от Донецк на краставичари, краставици ще продават .. Титаните колко такива сделки са правили, да вземат играчи и после да не плащат, ясно са им като бял ден тия украинци ;) :lol:

Хаха, а онези от Черноморец още чакат свежи пари, за да закърпят бюджета да не ги обявят в ликвидация! :lol: Щяха да ни дават и на Уефа, Фифа, Фафа, Фуфа и други такива футболни структури! :mrgreen: :mrgreen: Титаните да не са балъци! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 05 юли 2012 11:27

Здравейте армейци, бях в болницата и съм по изтървал малко от трансферите, виждам че се споменава Мораес в състава за новия сезон ама него не го ли продадохме, знам че за Платини се умува, както и чух за Делев какво чакат че не го вземаме, стига със тея псевдо футболисти който си мислят че ЦСКА е летен лагер че и пари вземат.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2012 11:28

bekono написа:С Платини, Мораеш, Христо Янев и да кажем Карачанаков и Присо може да се направи нещо този сезон. Дано Шеридън и поне двама нови от халфовата линия и атаката покажат качества, защото с трима класни футболисти и още двама, които играят на приливи и отливи нищо няма да се получи. Очаквах много от Кода, но явно е поредното леке. Поне за защитата съм спокоен, там като че ли всичко си е наред. Другата голяма въпросителна е за вратарския пост. До момента виждам, че в ЦСКА има двама еднакво слаби, ако мога така да се изразя, вратари. Макенджиев дори е малко по-добре от Черни. Но ще бъда оптимист и ще кажа, че има хляб в отбора стига на терена редовно да са - Янев, Янчев, Платини, Мораеш, Анисе и Бандаловски.

Колегата да не е гледал последния двубой, откъде разбра, че еди кой си е по-добър като единственото видео от двубоя "на живо" беше чат-руума! Смешно е изобщо да се сравнява Черни с Макенджиев, сигурен съм, че като навлезе във форма ще забравим как се казваше предишния ни титулярен страж! :) Как може да съдите по някакъв чат за качествата на играчите, ами то тогава Мартина излиза, че е най-добрият- поне бяха написали, че ги е впечатлил с някакви отигравания! :lol:
Скапания телефон ми прави номера... :lol: Освен това хората няма да се скъсват да хвалят човека, ако няма качества, а намерете един ред в който хвалят качествата на Макенджиев да речем... е нема! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юли 2012 12:08

florentin_petre написа:Здравейте армейци, бях в болницата и съм по изтървал малко от трансферите, виждам че се споменава Мораес в състава за новия сезон ама него не го ли продадохме, знам че за Платини се умува, както и чух за Делев какво чакат че не го вземаме, стига със тея псевдо футболисти който си мислят че ЦСКА е летен лагер че и пари вземат.

нищо не си изпуснал бате, имаме няколко ментета на проби ама стойчо ги разкри
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”