Red Warrior написа:Имам странното чувство, че поддръжниците на титаните ще се скрият този път.
[offtopic]Пернишките кратуни за лекарства да ги дадат парите от трансфера![/offtopic]
Сироп за кашлица ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Имам странното чувство, че поддръжниците на титаните ще се скрият този път.
[offtopic]Пернишките кратуни за лекарства да ги дадат парите от трансфера![/offtopic]
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Red Warrior написа:Сега гледайте как същото ще стане и с Бандата. То ние други конвертируеми футболисти май нямаме.
братле каква банда. това беше човека който обичаха и обичаше малки и големи. никога не съм вярвал че може да има такава любов към футболист затолкова малко време.
mishel.vaian написа:Не се осмелявах да критикувам, собствениците на ЦСКА. Този път обаче прекалиха. Това е краят, на тези двамта. Да си стягат багажа и да продават отбора веднага. Това е един чужденец, който играеше добре и милеше за клуба, такива българи няма много.
ralka_levskarka написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Red Warrior написа:Сега гледайте как същото ще стане и с Бандата. То ние други конвертируеми футболисти май нямаме.
братле каква банда. това беше човека който обичаха и обичаше малки и големи. никога не съм вярвал че може да има такава любов към футболист затолкова малко време.
Сега определено си разбрал какво беше Гарата за нас и продължава да бъде
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 7 госта